Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Παραθέτω ένα print screen από τον εν λόγω πωλητή.Αν θεωρηθεί διαφήμιση ας διαγράφει από τους διαχειριστές.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H billucky έγραψε:

Το μόνο μείον του είναι ο μικρός αριθμός αξιολογησεων,εχει όμως ήδη αρκετές παραγγελίες σε εξέλιξη!!Αν κ εγώ δεν φοβάμαι,με Alipay αν κάνει στραβη το refund είναι σίγουρο!!.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Να σου πώ, το πρόβλημα δεν είναι αν θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή οχι, το alipay είναι εγγύηση δεν χάνεις τα λεφτά σου, ειδικά αν είσαι verified member.
      Τον χρόνο μου δεν θέλω να χάσω, γιατί ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί χρονομηχανή έτσι ώστε να παίρνουμε refund και τον χρόνο που χάσαμε.. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • 38 μερες απο τοτε που εριξα την παραγγελια στο Gearbest και ακομα περιμενω! Εχει 10 μερες ειναι τελωνειο και ειναι πραγματα αξιας κατω απο 15 ευρω! Σιγα σιγα "σβηνει" η αγορα της Κινας σαν επιλογη για 'μας! ;( :shock:
      Images
      • Screenshot_65.jpg

76,25 kB, 838×499, viewed 74 times

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

38 μερες απο τοτε που εριξα την παραγγελια στο Gearbest και ακομα περιμενω! Εχει 10 μερες ειναι τελωνειο και ειναι πραγματα αξιας κατω απο 15 ευρω! Σιγα σιγα "σβηνει" η αγορα της Κινας σαν επιλογη για 'μας! ;( :shock:

φιλε δεν το εχουν σταματήσει τελωνείο. Ουδεμία σχέση...

Sent from my MI 5s using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Απ οτι ειχα διαβασει εδω στο forum δεν ειναι απαραιτητο να γραφει κατι για τελωνειο ή ΥΕΔ ή οτιδηποτε τετοιο σε περιπτωση που βρισκεται στο τελωνειο! Επισης επειδη πηρα τηλεφωνο στο Κ.Δ Θεσσ/νικης μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο και οτι λανθασμενα γραφει οτι βρισκεται στο Κ.Δ...
      Αν δεν ειναι ομως στο τελωνειο ποιος ο λογος να καθεται εδω και 10 μερες στο Κεντρο Διαλογης; Δεν το 'χω ξαναδει αυτο!

38 μερες απο τοτε που εριξα την παραγγελια στο Gearbest και ακομα περιμενω! Εχει 10 μερες ειναι τελωνειο και ειναι πραγματα αξιας κατω απο 15 ευρω! Σιγα σιγα "σβηνει" η αγορα της Κινας σαν επιλογη για 'μας! ;( :shock:
      Και εγώ αρχίζω να το πιστεύω αυτό...περιμένω αρκετά μικρο-πακέτα που αγνοείται η τύχη τους. Ειδικά για ένα πακέτο με μπαταρίες για ηλεκτρονικό τσιγάρο από 8 Δεκεμβρίου, έχουμε αρχίσει τις "ερωτοτροπίες" με το Gearbest. Είμαστε στο στάδιο να λένε ιστορίες για partial refund γιατί δεν είχα επιλέξει την απατεωνιά τους με την "ασφάλεια αποστολής". Περιμένω την απάντησή τους στο τελευταίο μου μήνυμα ότι καλύπτομαι από το PayPal buyers protection πριν τους την "σβουρίξω" στο PayPal.

Αν υπολογίσουμε και τις τιμές τις οποίες ανέβασαν ειδικά στα κινητά και τις απατεωνιές με τις μεταχειρισμένες συσκευές που στέλνουν για καινούργιες και τις λαμογιές με τις εγγυήσεις, προσωπικά νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία η αγορά από Κίνα...
    • Αυτο με τα μεταχειρισμενα που ειπες μου ταλανιζει τον εγκεφαλο τις τελευταιες μερες αφου ψαχνω τροπο να ελεγξω τη συσκευη μου αν ειναι καινουρια ή ανακατασκευασμενη αλλα δεν καταληγω καπου! Και απο ελληνικο καταστημα να το παρεις ομως αν δεν εχει ερθει μεσω του επισημου δικτυου διανομης της εταιριας μπορει να πεσεις σε μεταχειρισμενο, αφου και τα ελληνικα καταστηματα καπως ετσι ψωνιζουν.

Απ οτι ειχα διαβασει εδω στο forum δεν ειναι απαραιτητο να γραφει κατι για τελωνειο ή ΥΕΔ ή οτιδηποτε τετοιο σε περιπτωση που βρισκεται στο τελωνειο! Επισης επειδη πηρα τηλεφωνο στο Κ.Δ Θεσσ/νικης μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο και οτι λανθασμενα γραφει οτι βρισκεται στο Κ.Δ...
      Αν δεν ειναι ομως στο τελωνειο ποιος ο λογος να καθεται εδω και 10 μερες στο Κεντρο Διαλογης; Δεν το 'χω ξαναδει αυτο!
      Εγώ δεν το έχω διαβάσει κάπου αυτό, να είναι τελωνείο και να μην το δείχνει στο tracking. Όσους εδώ τους σταμάτησαν στο τελωνείο, το είχαν δει από το tracking. Αν όμως πήρες τηλέφωνο και στο είπαν ότι είναι τελωνείο, κι επειδή μου έχει συμβεί κι εμένα να γράφει άλλα το tracking και αλλού να είναι το δέμα (όχι με τελωνείο όμως), δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω.
    • Διαφήμιση

Αυτο με τα μεταχειρισμενα που ειπες μου ταλανιζει τον εγκεφαλο τις τελευταιες μερες αφου ψαχνω τροπο να ελεγξω τη συσκευη μου αν ειναι καινουρια ή ανακατασκευασμενη αλλα δεν καταληγω καπου! Και απο ελληνικο καταστημα να το παρεις ομως αν δεν εχει ερθει μεσω του επισημου δικτυου διανομης της εταιριας μπορει να πεσεις σε μεταχειρισμενο, αφου και τα ελληνικα καταστηματα καπως ετσι ψωνιζουν.
      Σωστά!!! Αλλά από το Ελληνικό κατάστημα μπορείς τουλάχιστον να το δεις πριν το αγοράσεις. Το μεταχειρισμένο, όσο καλά ανακατασκευασμένο και να είναι, μπορείς να το καταλάβεις με πολύ προσεκτικό έλεγχο (σκόνη και θαμπάδα μέσα στις τρύπες, σημάδια στο πλάσιο υποδοχής φορτιστή απο τα δυο καρφάκια του βύσματος φόρτισης USB και τις πολλαπλές εισαγωγές/εξαγωγές του, σημάδια στην συσκευή και ειδικά γύρω από το πλαίσιο της οθόνης από το άνοιγμα κλπ) Ακόμα και η χαρακτηριστική μυρωδιά του καινούργιου ξεχωρίζει ;) Αλλιώς αγορά μόνο σφραγισμένης συσκευής και υπομονή για κάποια καλύτερη τιμή σε περίοδο εκπτώσεων ή κάποια άλλη προσφορά τιμής.