Αν το πακέτο μου μείνει άλλες 10 μερες στο ΥΕΔ θεσσ/νικης τότε σίγουρα δεν θα μου χρειάζεται η θήκη όταν φτάσει στα χέρια μου...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H sifario έγραψε:
Ηθελα να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι για αγορα μαλλον το xiaomi mi6 οταν βγει τον απριλιο αν υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να μην περασει τελωνειο.Θελω να πω αν εκανε καποιος αγορα απο vickmall η καποιο αλλο site και επελεξε eu shipping method εννοω την τριγωνικη συναλλαγη.Θελω να μαθω αν οντως δεν περναει τελωνειο γιατι σε ακριβα κινητα ειναι ρισκο
Αν εξαιρεσουμε την αγορα του mi6 που θα γινει υστερα απο καιρο αυτην την στιγμη που μιλαμε υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για αποφυγη τελωνειου?Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Μην ξεχνάμε ότι το λιμάνι του Πειραιά το έχει η Cosco Κινέζικη εταιρεία. Με τους χρόνους παράδοσης αεροπορικώς -τελωνείο μάλλον ποιο γρήγορα με πλοίο θα έχουμε.Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Ναι γι αυτό το είπα άνθρωπε αράχνηΟ/H spideman3 έγραψε:
Μην ξεχνάμε ότι το λιμάνι του Πειραιά το έχει η Cosco Κινέζικη εταιρεία. Με τους χρόνους παράδοσης αεροπορικώς -τελωνείο μάλλον ποιο γρήγορα με πλοίο θα έχουμε.
Δεν νομίζω να περνάνε από Θεσσαλονίκη, γείτονα.Ο/H eptanhsios έγραψε:
Τι έγινε βρε παιδιά, εκεί που το είχαμε σχεδόν σίγουρο ότι από euglobalcentral δεν θα έχουμε θέμα τελωνείου ξαφνικά είμαστε 50-50; Πω.... Κέρκυρα μένω, μέσω Τελωνείου Θεσσαλονίκης περνάνε τα δέματα για εμάς εδώ ; ( Εχω ακούσει οτι θεσσαλονίκη ανα ποσοστό είναι περισσότερα τα " θύματα " )