Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Οριστε η προσφατη δικη μου εμπειρια με την PostNL...οχι κι ασχημα παντως! Απλα εμπλεξα με το τελωνειο και καθυστερησα 12 μερες τζαμπα για δεμα αξιας 14 ευρω..
      Images
      • Screenshot_2.jpg

37,48 kB, 788×257, viewed 137 times

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Deviantart: Please enter the id from the deviation (the number in the last part from the url).

Ο/H gassious έγραψε:

Μπορεί να καταλάβει κάποιος παιδιά αν είναι τριγωνική και αν μας έχουν τσακώσει στο τελωνείο για αυτό αργεί;

καλημερα , καταρχήν φυσιολογικά πάει , δεν έχει αργήσει , λογικά τέλος της επόμενης εβδομάδας θα φανεί .
      Μην αγχώνεσαι
      Εκτός από eglobal μου είπε 1 φίλος πήρε από honorby & σε 2 ημέρες ήταν Ελλάδα .
      Έριξα 1 μάτια πολύ καλές τιμές για ευρωπαϊκή αποθήκη

=============== Μαρ 10th 2017, 2:08pm ===============
      επειδη με πήρε 1 φίλος & είμαι στο δρόμο
      Μου έστειλε αυτήν την φωτο
      Είναι για αγορά κινητού από gear απο Κίνα
      Με την επιλογή
      Expetided shipping
      Dhl (eu ) 13 e βγαίνει
      Δεν έχει θέμα να μπεί τελωνείο έτσι ?
    • DHL τελωνείο σιγουράκι ειδικά αν το στέλνουν από Κίνα αλλά αν είναι τριγωνική, που παρεμπιπτόντως το gearbest αρνείται ότι έχει, τότε όλα καλά αλλιώς ψάξε για πλάκα στη google τι πλήρωσαν ορισμένοι στην dhl από Κίνα. Κινητό 100 για παράδειγμα 130 τα τέλη κλπ.
    • Διαφήμιση
    • ναι το ξέρω ότι dhl περνάει στάνταρ τελωνείο & μάλιστα πολύ ακριβά γιατί κάνουν τον εκτελωνισμο οι ίδιοι.
      Απλά δεν νομίζω ότι είναι dhl ,κάτι με το γερμανικό ταχυδρομείο νομίζω.
      Θα μιλήσω με gear την δευτέρα εκτός & εάν ξέρει κανένας.
      Ανεβάζω & φωτο
      Images
      • Screenshot_2017-03-10-13-59-22-330_com.android.browser.png

174,15 kB, 1.080×1.920, viewed 123 times
    • Μα μίλησα και εγω και πολλοί άλλοι μαζί τους για αυτό το θέμα και το αρνούνται κατηγορηματικά. Μπορείς βέβαια να ξαναδοκιμάσεις. Υ.Σ. Δουλεύουν και Σάββατο. Δεν χρειάζεται να περιμένεις έως την Δευτέρα.
    • Θα μιλήσω οκ ,κάπου διάβασα ότι στο expedited shipping στο gearbest σου δίνει επιλογή για europe express που είναι προπληρωμενοι οι φόροι.
      Θεωρώ ότι πρέπει να είναι η επιλογή που έχω κλικαρει στην φωτογραφία
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας,

Μόλις παρέλαβα από eglobalcentral.eu το Mi5 3/64 Λευκό (250€ μαζί με τα 5€ ασφάλεια μεταφορά) , η παραγγελία έγινε 23/2, το πρώτο Tracking Number το πήρα 28/2 και το δεύτερο στις 01/03 ξεκίνησε στις 2/3 και παραδόθηκε σήμερα 10/3 αφού έκανε αρκετές στάσεις στην διαδρομή (μέχρι και εχθές το Site του DPD-UK μου έδινε πιθανή ημερομηνία παράδοσης 15/3) . Η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη (δεν το είχα ζήτησα). Η Rom που φοράει είναι η 6.11.10 Global Beta (Στο Site έλεγε ότι θα έρθει με Official China χωρίς Playstore) και μου έβγαλε ήδη Update για την 7.3.9, την οποία και θα κάνω μόλις φορτίσει λίγο γιατί ήρθε με 0% μπαταρία.
      Images
      • MyOrder.PNG

57,92 kB, 844×498, viewed 186 times
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλησπέρα σας,

Μόλις παρέλαβα από eglobalcentral.eu το Mi5 3/64 Λευκό (250€ μαζί με τα 5€ ασφάλεια μεταφορά) , η παραγγελία έγινε 23/2, το πρώτο Tracking Number το πήρα 28/2 και το δεύτερο στις 01/03 ξεκίνησε στις 2/3 και παραδόθηκε σήμερα 10/3 αφού έκανε αρκετές στάσεις στην διαδρομή (μέχρι και εχθές το Site του DPD-UK μου έδινε πιθανή ημερομηνία παράδοσης 15/3) . Η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη (δεν το είχα ζήτησα). Η Rom που φοράει είναι η 6.11.10 Global Beta (Στο Site έλεγε ότι θα έρθει με Official China χωρίς Playstore) και μου έβγαλε ήδη Update για την 7.3.9, την οποία και θα κάνω μόλις φορτίσει λίγο γιατί ήρθε με 0% μπαταρία.

εγω εχω δυο παραγγελίες ξεχωριστά απο euglobal 28/02 και 02/03 μου δωσαν tracking number κ δεν δείχνουν τίποτα!!! Ελεος!!!Τα δευτερα tracking τους έστειλες μήνυμα για να τα πάρεις??
    • Ο/H scorpio3 έγραψε:

εγω εχω δυο παραγγελίες ξεχωριστά απο euglobal 28/02 και 02/03 μου δωσαν tracking number κ δεν δείχνουν τίποτα!!! Ελεος!!!Τα δευτερα tracking τους έστειλες μήνυμα για να τα πάρεις??
      Εγω όχι. Έλεγχα πάντα το site τους εκεί που λέει Track Order, και κάποια στιγμή βγήκε το δεύτερο link οπου μπορούσες να δεις που βρίσκεται η αποστολη. Όταν πάρεις το δεύτερο tracking No δες εδώ
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • E tablet and* laptop store απο ali με τριγωνικη απο Γερμανια για tablet για οποιον ενδιαφερεται.
      Το βρηκα τυχαια.
      To and* ειναι με το συμβολο σαν το κλειδι του σολ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H scorpio3 έγραψε:

εγω εχω δυο παραγγελίες ξεχωριστά απο euglobal 28/02 και 02/03 μου δωσαν tracking number κ δεν δείχνουν τίποτα!!! Ελεος!!!
      Ακομα και από Ευρωπαϊκές αποθήκες , ο χρόνος παράδοσης κάποιες φορές φτάνει τις 15-20 μέρες, μην τρελαίνεστε...

Εναλλακτικά, υπάρχει ο Κώτσος, ο Γιουχους κ ένα σωρό σκρουτζομαγαζα, απ όπου το χεις σε 2 μερουλες, θα μπορούσες να χεις ψωνίσει από κει.. :spiteful:

Στην προκειμένη, συμμετέχεις στο παρόν θέμα εν τη ιδιοτητι "παραγγελιών από το εξωτερικό"... :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!