Γιώργο αν είναι σε Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ να ξέρεις ότι μένει καιρό εκεί λόγω έλλειψης προσωπικού ανεξαρτήτως τελωνείου.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Καλά ρε συ είμαστε σοβαροί τι θα πει ανοίγουν; Αφού έχουν σκάνερ. Βλακείες αυτά είναι ελληνικές πατέντες.
Φαντάζομαι οτι σε ολες της ευρωπαϊκές χώρες το ιδιο ισχύει . Και εκει παίζει να περνάν όλα από τελωνιακό έλεγχο . -
Απο 14 δυο δεματακια κολλημενα στο Item Unloaded Thessaloniki
Τουλαχιστον αμα τα βαζετε τελωνειο μην κανετε και 2 μηνες ρε Ελτα,εμ μας τα παιρνουν εμ μας καθυστερουν -
Σωστό. Όσο για αυτό που λες δεν συμφωνώ. Ο @giwrgosalim π.χ. θα πληρώσει για 3 ευρώ προιόν άλλα 3 ευρώ. Με συγχωρείς αλλά αυτό εγώ το λέω απλά απάτη.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Σωστό. Όσο για αυτό που λες δεν συμφωνώ. Ο @giwrgosalim π.χ. θα πληρώσει για 3 ευρώ προιόν άλλα 3 ευρώ. Με συγχωρείς αλλά αυτό εγώ το λέω απλά απάτη.
Δεν διαφωνώ μαζί σου και εγώ το θεωρώ τρελό για τέτοια ποσά να πληρώνεις αλλά 50% πάνω στην τιμή απλά για έναν έλεγχο . Απλα έγραψα τι ισχύει για να ξέρουμε τι παίζει, περιμένω και εγώ μια θήκη 5€ και μου φαίνεται θα φάω και εγω το καπέλο του 3€.
-
Καλορίζικη!
-
Μη συγχίζεστε άδικα ρε.
Όσο άδικο και τρελό κι αν είναι σκεφτείτε ότι για πολλά χρόνια δεν πληρώσαμε τίποτα για τέρατα που φέραμε.
Και στο φινάλε όσο και να γκρινιάζουμε ή να διαμαρτυρόμαστε δεν θα αλλάξει κάτι. Αν πει ο τελώνης 3€ τόσα θα πληρώσουμε. Να αρχίσουμε τώρα ιστορίες κι εγώ δουλεύω και 3€ δεν κάνει το περιεχομενο κτλ είναι παντελώς ανούσιο.
Even dead i will fight. -
Δεν με πειράζουν τα 3 ευρώ αλλά είναι αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος!
-
Όταν δίνεις το 3εύρο να σκεφτεσαι κάτι αξίας που πήρες και να λες κουφαλές δε φορολογησατε το ταμπλετ και πληρώνω 3€ για να θήκη. Κορόιδα.
Ότι έχω περάσει τάμπλετ το καλοκαίρι στα ατελώς είναι όντως αλήθεια! Αυτό θα πει μαντεψιά!
-
Εσύ πέρασες 1 κι εγώ καμια 20αρια.
Από 20€ στο τάμπλετ να μου έπαιρναν θα έδινα 400€.
Σιγά μη σκάσω για τα 3€. Εγώ πάλι βρηκα τρόπο (μάλλον) να περνάω από δίπλα.
Τα είπα σε προηγούμενο ποστ.
Το τι θα γίνει θα το μάθουμε με τις παραγγελίες που περιμενουν να φύγουν αύριο.
Πες σελίδα που το είπες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα