Τι χρήματα πληρώνουμε είναι στάνταρ ή και αυτά ότι θέλουν βάζουν?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
24% ΦΠΑ + 12€ έξοδα ΕΛΤΑ + 30-40 ημέρες μέσα στο Τελωνείο.
-
-
Για αγορά τηλεφώνου ή τάμπλετ όπως λες προτιμησε μια ευρωπαικη αποθήκη.
Και πολυ πιο γρήγορα θα το ε΄χεις στα χέρια σου κι ενδεχομένως φθηνότερα.
Even dead i will fight. -
Ώπα και αποδειξούλα το τελωνείο με τον παραδοσιακό τρόπο! Έτσι να προοδεύουμε σιγά σιγά!
-
Το δεματακι μου πάλι τελωνείο εμπλεξε μάλλον έχει δύο μέρες λέει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο, ΚΔ ΘΕΣΣ. Ε δηλαδή 3.5 € δεματακι είναι γιατί του βγάζουν το λάδι τώρα;;;;;;;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Γιατί είναι δικό σου...
Μόλις πατήσει δέμα σου από τις αλλοδαπές, αρχίζουν κ βαράνε σειρήνες, Λερναιες Υδρες, το Λιοντάρι της Νεμέας κ όλοι οι υπόλοιποι άθλοι του Ηρακλή!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
α, τότε "πετάει" το μάτι του, αναβοσβήνει σαν αλαρμ κ βγάζει κριθαράκι, γιουβετσακι, γίγαντες κ λοιπά λαδερά??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Αυτό με τη συγγένεια με τον Μητσοτάκη πρέπει να το κοιτάξεις σοβαρά! Τουλάχιστον να πάρεις το μερίδιο σου από την κληρονομιά.....
Σε καμία 50αρια χρόνια που θα μας αφήσει!!!
=============== Απρ 3rd 2017, 12:11am ===============
Το κλείσιμο από ΚΔ ΘΕΣΣ. τι σημαίνει; Αέρας πέρασα;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H manolis_max έγραψε:
- Την επωνυμία της επιχείρησης: honorbuy
- Την Διεύθυνσή της (URL): Buy Xiaomi, LeEco, OnePlus, Elephone, Meizu phones and accessories - HonorBuy Mobile Shop
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi5 3/64
- Την ημερομηνία αγοράς: 24/04
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 4 ημέρες (2 εργάσιμες)
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): πολύ καλή επικοινωνία πριν την αγορά και εντυπωσιακή ταχύτητα στην αποστολή, μιας και ήρθε απο ευρωπαϊκή αποθήκη. Στα θετικά το πραγματικό live στοκ μιας και αμέσως αφότου ολοκλήρωσα την παραγγελία και γνωρίζοντας οτι έπαιρνα το τελευταίο κομμάτι, το προϊόν εμφανίστηκε ως out of stock.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: honorbuy
-
Ο/H Zombie έγραψε:
Καλημέρα! Θέλω και εγώ να αγοράσω από το Honorbuy το Redmi Note 4 με το Snapdragon. Είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά ακόμη έχω έναν ενδοιασμό σχετικά με τους φόρους. Εσύ να φανταστώ δεν πλήρωσες κάτι παραπάνω στο τελωνείο;
Συνήθως από Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν περνάνε από τελωνείο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα