Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ναι.
-
-
Eδω σταματάνε πράγματα αξίας κάτω από 5€ για να μας πάρουν το 3ευρο!!!Άσε.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H billucky έγραψε:
Eδω σταματάνε πράγματα αξίας κάτω από 5€ για να μας πάρουν το 3ευρο!!!Άσε.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα.
Σοβαρά;
Καλά αν μου τύχει τέτοιο πράγμα πάω μόνο για european warehouse μετά. -
Δεν γραφω για πριν αλλα εγω από τον Δεκέμβριο & μετά που υποστηρίζουν ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα έχω φέρει τα πάντα .
Κινητά-tablet ,κάμερα -drone ,powerbank , ηλεκτρονικό τσιγάρο κ.α .
Τα περισσότερα ήταν δικά μου αλλά & εξυπηρέτησεις φίλων κ.α .
Κανένα δεν μπήκε τελωνείο ούτε για τα 3 ευρώ . Δεν με αγχωνει γενικά γιατί παρόλα αυτά ξέρω ότι μπορεί να κάτσει η στραβή ειδικά σε κάποιο κινητό πλέον άρα πριν παραγγείλω κοιτάζω εάν με συμφέρει το ρίσκο .
Η άποψη μου γενικά για τις αγορές ότι για μικροδιαφορές δεν αξίζει η αγορά από εξωτερικό ,οταν όμως η διαφορά είναι στο 50% & πάνω είναι μονόδρομος.
Βέβαια βόρεια Ελλάδα είναι διαφορετική η κατάσταση από ότι διαβάζω .
Επίσης οι χρόνοι παράδοσης έχουν μειωθεί διαπιστωνω ειδικά με nl.
Η 1η απόπειρα με Μαλαισία post δεν είναι πολύ καλή ,έχει μέρες να δώσει σημεία ζωής χαχα.
Ήθελα να γράψω την προσωπική εμπειρία μου γιατί έχω διαβάσει αρκετά τον τελευταίο διάστημα σε διάφορα forum .
Sorry για το μεγάλο ποστ. -
Ο/H skiabox έγραψε:
Έχει παραγγείλει κανείς από LightInTheBox - Global Online Shopping for Dresses, Home & Garden, Electronics, Wedding Apparel ?
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
-
Σήμερα το εσταξα το 3ευρο στα Ελτα για δέμα αξίας 2.80€.Το χρειαζομουν αλλιώς δεν θα τα έδινα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να ρωτησω αν παραγγειλω απο eglobal central δε θα περασει τελωνειο ετσι ?
-
eglobal central. eu ; όχι αφού είναι Αγγλία.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ψάξε καλά τις τιμές μόνο, ίσως να συμφέρει στο τέλος η αγορά από Ελλάδα για να έχεις και την εγγύηση που δίνει η Infoquest
Ο/H NasDriver έγραψε:
Υπάρχουν καταστήματα που το έχουν με official rom, όπως το mygad, και τα καταστήματα που πουλάνε συσκευές από την Infoquest (you, Κωτσόβολος, Γερμανός κτλ)
Και η Infoquest έχει εγκαταστήσει ελληνική ROM; -
eglobalcentral είναι Αγγλία και δεν πληρώνεις τελωνείο αλλά σας λέω καθυστερούν πολύ να φύγουν από Αγγλία. Σκεφτείτε ενός φίλου που του παράγγειλα από εκεί τώρα από Δευτέρα σήμερα έφτασε στην αποθήκη της DPD και ακόμα δεν έχει περαστεί στο tracking τους. Ναι μεν όχι τελωνείο αλλά πολύ αργή αποστολή από εκεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα