Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H Liopetis έγραψε:

Για να περάστει official gtv δεν είναι προυπόθεση το νόμιμο ξεκλείδωμα ?

Official gtv , δεν υπάρχει ,από ότι ξέρω, official global ,υπάρχει όμως. Η gtv είναι η δική μας ρομ αλλά είναι unofficial. Μόνο official rom περνιούνται με κλειδωμένο bootloader.

proud member of xiaomi miui gr
    • Πήραν πρέφα οι κινέζοι πως δουλεύουν τα τελωνεία και χρησιμοποιούν 2 κανόνες απαράβατους.
      1) Δεν χρησιμοποιούν courier ή "κατεπείγοντα" δέματα. Αν επιλέξεις κάποια courier ή να σου έρθει πιο γρήγορα με εξτρά χρέωση σου στέλνουν μήνυμα και σου λένε ότι ενδεχομένως να περάσεις τελωνείο και θα αυξηθει το κόστος της αγοράς σου. Είσαι σίγουρος ή να το στείλουμε με απλό air mail;
      2) Κατά 99,9% στέλνουν απλό air mail και χρησιμοποιούν ενδιάμεσους σταθμούς όπως Πράγα (Τσεχία), Φρανκφούρτη (Γερμανία) ή Άμστερνταμ (Ολλανδία). Έτσι λοιπόν το κέντρο διαλογής στο Ελευθέριος Βενιζέλος όλα τα δέματα από Ε.Ε. τα πάνε κατευθείαν προς αποστολή σε τελικό προορισμό (Αθήνα- Θεσσαλονική - Κέρκυρα κλπ.)

Ακόμα και αν εσύ δίνεις εντολή για αποστολή με εξτρά χρέωση για πιο γρήγορα αυτοί συνήθως το στέλνουν πάλι με απλό air mail και καρπώνονται εξτρά χρήματα για το τίποτα. Ίδιες μέρες θα κάνει για να φτάσει στα χέρια σου.

Υ/Γ Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις που έχω κάνει παρακολουθώντας καθημερινά, 3 έως 5 φορές την ημέρα, που βρίσκονται τα δέματά μου.
      Τέλος αυτοί οι οποίοι έχουν καλυτερέψει τις ταχύτητες αποστολής και παράδοσης δεμάτων είναι στο Aliexpress. Παλιότερα μου έκανε 30+ μέρες. Πλέων πάνω από 20 δεν πάει. To Gearbest 3 παραγγελίες και τις 3 μου τις έχει καθυστερήσει στο processing 12 ημέρες την πρώτη, 5 την δεύτερη και 8 την τρίτη αν θυμάμαι καλά.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ποντιακο ανέκδοτο έβγαλες. :)
      Γιατί δεν μπορουν να τον βάλουν τον αντάπτορα δίπλα στο κουτί του τηλεφώνου και όλα μαζί στον φάκελο με τις φούσκες;
      Ουσιαστικα το θεμα αν θα θελουν να παρουν τον παλιο αναταπτορα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akalyptos03 έγραψε:

Εγω παντως παρελαβα το redmi 3s απο banggood και ειχε προβλημα τελικα με το σημα , εδειξα φωτογραφιες - βιντεο και μου απαντησαν να το στειλω πισω για refund
      Μολις τους πεις το ποσό που πρεπει να πληρωσεις για να τους το στιλεις πισο σε βλεπω να σου λενε "καλα....κρατα το και σου στελνουμε αλλο"..

Ο/H giwrgos_p έγραψε:

Εγω λεω να το παρω αυριο αν τα καταφερω με αυτο το capital ελεος. Αλλα θα ακουσω τις παρπανω συμβουλες και θα το παρω σφραγισμενο.
      Αν ζητησω να το στειλουν σφραγισμενο τον φορτιστη που το βαζουν, δεν πρεπει να το ανοιξουν
      To capital control αρχιζει και σταματαει εδω. Διαβασε το, φτιαχτο και καθαρισες ;)
      Ουτος η αλλος μεσα σε αλλο κουτι ή σακουλακι θα ερθει. Που σημαινει οτι ανετα μπορουν να βαλουν οτιδηποτε μεσα. Ασε που και τα δωράκια που κανουν εκτος της συσκευασιας του τηλεφωνου ειναι.....
      Για μενα πάντως ριξε και μια ματια στο yeso521. Αν και δεν εχω παραλαβει ακομα, ηταν πολυ συνεργασιμος με μενα τον μυστήριο ...πελατη. :saint:
    • Σαν επιστολη θα το στειλω , ως τωρα μου βγαινει 9,2€ , + θα κανω την διαδικασια να παρω τα χρηματα μου πισω απο το paypal
      paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/
    • Ο/H Liopetis έγραψε:

Για να περάστει official gtv δεν είναι προυπόθεση το νόμιμο ξεκλείδωμα ?
      Επειδή κατάλαβα πως ρωτάς πως για να περαστεί ελληνική Ρομ αν χρειάζεται νόμιμο ξεκλείδωμα κατ`ανάγκη, τότε η απάντηση είναι όχι.

Και αν τυχόν διαλέξανε εκείνη τη μέθοδο, του να σου σετάρουν την Ελληνική με μη επίσημο τρόπο τότε είσαι σε μεγάλο βαθμο επικινδυνότητας για τα κινητά σου.

Δυστυχώς δεν ξέρω και πως αυτό μπορεί να ελεγχθεί. Γι`αυτό λέμε σε όλα τα μέλη μας να το κλειδώνουν αν είναι ξεκλείδωτο.
      Να είμαστε σίγουροι πως όλα έγιναν σωστά.
    • Τελικα το πηρα σημερα απο vickmall τους τονισα οπως ειπατε να το στειλουνν σφραγισμενο με κλειδωμενο bootloader και αν ερθει κατι διαφορετικο θα το ξανα στειλω πισω και θα ζητησω refund.
      Μονο ενα προβληματακι εκατσε. Επειδη στο παυπαλ εχω κυπριακη τραπεζα αυτοματα μπροστα στο τηλεφωνο εβαλε το +357 τον αυτοματο της κυπρου συν τον 0030 της ελλαδας. Ελπιζω να μην χρειαστει καπου ο αριθμος
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgos_p έγραψε:

Τελικα το πηρα σημερα απο vickmall τους τονισα οπως ειπατε να το στειλουνν σφραγισμενο με κλειδωμενο bootloader και αν ερθει κατι διαφορετικο θα το ξανα στειλω πισω και θα ζητησω refund.
      Μονο ενα προβληματακι εκατσε. Επειδη στο παυπαλ εχω κυπριακη τραπεζα αυτοματα μπροστα στο τηλεφωνο εβαλε το +357 τον αυτοματο της κυπρου συν τον 0030 της ελλαδας. Ελπιζω να μην χρειαστει καπου ο αριθμος
      Θα χρειαστεί μόνο όταν θα σετάρεις το τηλέφωνο με το Mi account. Κατά την διάρκεια της αποστολής μέχρι και την λήψη οι Κινέζοι δεν παίρνουν τηλέφωνα γιατί δεν μιλάνε ελληνικά χεχε. Παίζει να έχουν μόνο 1 σε κάθε μαγαζί που να μιλάει αγγλικά. Καλώς να το δεχθείς σύντομα και να το έχεις καλοδούλευτο.
    • Ο/H kostasrose έγραψε:

Θα χρειαστεί μόνο όταν θα σετάρεις το τηλέφωνο με το Mi account. Κατά την διάρκεια της αποστολής μέχρι και την λήψη οι Κινέζοι δεν παίρνουν τηλέφωνα γιατί δεν μιλάνε ελληνικά χεχε. Παίζει να έχουν μόνο 1 σε κάθε μαγαζί που να μιλάει αγγλικά. Καλώς να το δεχθείς σύντομα και να το έχεις καλοδούλευτο.
      Ευχαριστώ πολυ μπορώ να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα τωρα? η θα μου ζητήσει τπτ σε emei ktl?
    • Ο/H giwrgos_p έγραψε:

Ο/H kostasrose έγραψε:

Ευχαριστώ πολυ μπορώ να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα τωρα? η θα μου ζητήσει τπτ σε emei ktl?
      Αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή σου ζητάει e-mail επιβεβαίωσης αλλα και για να σετάρεις εναλλακτικό τρόπο ανάκτησης κωδικού.
    • Επιλογή καταστήματος για αγορά ακινήτου

:) Γεια σας θέλω να κάνω μία αγορά ενός κινητού για λογαριασμό μιας φίλης από το ίντερνετ θα ήθελα από εσάς τους πιο ψαγμένους να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα αξιόπιστο που να παρέχει και κάποια εγγύηση ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H steliosgs έγραψε:

:) Γεια σας θέλω να κάνω μία αγορά ενός κινητού για λογαριασμό μιας φίλης από το ίντερνετ θα ήθελα από εσάς τους πιο ψαγμένους να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα αξιόπιστο που να παρέχει και κάποια εγγύηση ευχαριστώ
      Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ όπου υπάρχει είδη σχετική συζήτηση, επίσης μπορείς να δεις σχόλια για τα καταστήματα και εδώ Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)