Το πείραμα πετυχε.
Η πρώτη μεταμόσχυση εγκεφάλου σε σκουλήκια είναι γεγονός!!!!
Η πρώτη μεταμόσχυση εγκεφάλου σε σκουλήκια είναι γεγονός!!!!

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ από 27 Φεβρουαρίου περιμένω κάτι ανταλλακτικά του Mi Pen που αγόρασα από το Gearbest και τελευταία ενημέρωση έχω 5 Μαρτίου ότι έφτασαν Ελλάδα. Έκτοτε άγνωστο που είναι... Το 29 Μαρτίου είναι πολύ νωρίς....Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Από της 29 Μάρτιου περιμένω να έρθει μια θήκη απο το gearbest , αλλά τίποτα (πιθανολογώ οτι μπήκε τελώνιο) , αλλα πόσο καιρό να περιμένω μέχρι να μιλήσω με το gearbest ;
εχω την πρώτη παραγγελία με προϊόντα στα 30 ευρώ με Μαλαισία έτσι για δοκιμή .Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Μαγκες για το Μαλαισιανο ταχυδρομείο τι ξέρουμε; Χρόνοι κτλ; Σε σχέση με το Ολλανδικό; Τελευταία φορά με Ολλανδικό πάτησε Ελλάδα μεσα σε 6 μέρες από την αποστολή απλά μετά καθυστέρησε άλλες 13 εντός Ελλάδας...Λέτε να το δοκιμάσω το Μαλαισιανο;
Οτι εχω πάρει μεχρι τώρα το πολύ σε 20 μέρες τα ειχα στα χέρια μου για αυτό ανησύχησα λίγο .Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ από 27 Φεβρουαρίου περιμένω κάτι ανταλλακτικά του Mi Pen που αγόρασα από το Gearbest και τελευταία ενημέρωση έχω 5 Μαρτίου ότι έφτασαν Ελλάδα. Έκτοτε άγνωστο που είναι... Το 29 Μαρτίου είναι πολύ νωρίς....Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Από της 29 Μάρτιου περιμένω να έρθει μια θήκη απο το gearbest , αλλά τίποτα (πιθανολογώ οτι μπήκε τελώνιο) , αλλα πόσο καιρό να περιμένω μέχρι να μιλήσω με το gearbest ;
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ε σιγά. 10-15 μέρες στο τελωνείο δεν ειναι και πολύ.
Ούτε μπορει να κάνει κάτι το κατάστημα.
Δεν μπορεις να κάνεις κάτι εκτός του να περιμένεις.
Έλα που εμένα Κύπρο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν επίσημα πως κατάφεραν να χάσουν συστημένο πακέτο το οποίο παρέλαβαν !!!Ο/H zisistil έγραψε:
Δεν χάνονται έτσι εύκολα τα δέματα
Υπόψιν, για όποιον δεν το ξέρει, το ίδιο ισχύει και Ελλάδα. Σε περίπτωση συστημένου, αποζημειώνεται μόνο ο αποστολέας φυσικά, 32€, τίποτα παραπάνω. Και ας γράφεις εσύ απ' έξω ότι έστειλες το μυθικό διαμάντι Pink panther. Πάλι 32€ θα πάρεις!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Έλα που εμένα Κύπρο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν επίσημα πως κατάφεραν να χάσουν συστημένο πακέτο το οποίο παρέλαβαν !!! Και από το ταχυδρομείο προς το χωριό που το έστειλα χάθηκε.Ο/H zisistil έγραψε:
Δεν χάνονται έτσι εύκολα τα δέματα
Να σου συνεχίσω την ιστορία όμως να φρικάρεις. Η απάντηση τους είναι πως δεν δικαιούμαι χρήματα επειδή εγώ απλά παραλαμβάνω. Θα πρέπει αυτός που το έστειλε να τα ζητήσει μιας και το δέμα του δεν πήγε ποτέ στον τόπο του.
Ξεκινώ να τους κράζω και σινάμα επικοινωνώ με τον Κινέζο ο οποίος έκανε και τον Κινέζο. Σημείωσε πως όλα αυτά έγιναν από e-bay και το δέμα ήταν δώρο προς εμένα (ένας Μίτου). Άρα στην ουσία δεν είχα ούτε paypal και ο κινέζος δεν πήγαινε να κάνει την αίτηση να πάρει τα χρήματα και μετά (μπορεί και όχι) να μου τα δώσει.
Ξεκινώ να τους κράζω και τους λέω πως θα κινηθώ με αγωγή αφού το δέμα μου, που εγώ πλήρωσα έχει κλαπεί από δικό τους υπάλληλο και πως και να μην πάρω το δέμα θα απολυθεί ο τελευταίος που έβαλε υπογραφή και δεν με νοιάζει.
Τότε εκεί με παίρνει τηλέφωνο ο Διευθυντής του ταχυδρομείου και μου λέει πως άνοιξε υπόθεση για την περίπτωση μου, κάτι που συμβαίνει 1 στα 3 χρόνια. Εγώ του εξηγώ πως αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και πως θέλω τα λεφτά μου (τα οποία φυσικά τα φούσκωσα και τα έκανα 80 ευρώ αντί 30).
Εκεί μου δείχνει το νόμο !!!! Άκου να φρικάρεις.
Ότι και να παραγγείλεις υποχρεούνται να σου επιστρέψουν το ανώτερο ποσό το οποίο είναι 20 λίρες !!! 30 ευρώ δηλαδή.
Αν χάσουν κινητό θα πάρεις 30 ευρώ !! Φυσικά περιμένω τα χρήματα που θα βγουν σε επιταγή αρχές του επόμενου μήνα (θέλει μία Α διαδικασία το θέμα) και θα μου τα δώσουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ μιας και είμαι απλά ο παραλήπτης, προς ένδειξη κατανόησης. Φυσικά θα υπογράψω 100 χαρτιά από ότι μου είπαν και ήθελαν και τη συναλλαγή και άλλα πολλά έντυπα που να δείχνουν ότι όντως το αγόρασα, μίλησα με τον κινέζο, δεν απάντησε, πέρασαν 3 μήνες κοκ.
Γιαυτό παιδιά paypal και μην ελπίζετε τίποτα από τα ταχυδρομεία. Επίσης ψάξτε το να δείτε και τι ισχύει Ελλάδα.