Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Σε λίγο θα διοργανώνουμε γκρουπ εκδρομικά μέσω του φόρουμ να πάμε να κάνουμε τις αγορές μας και να γύρναμε. Έτσι το βλέπω να γίνεται.
Το μόνο που έχει μείνει για δόσιμο είναι οι αποθήκες του ΟΣΕ στο Θριάσιο!Πολύ δεν άργησε;
Στο ali τα περισσότερα μαγαζιά τα στέλνουν απο Γερμανικά παραρτήματα,τυχαίο;You may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H billfot έγραψε:
@Thracia Μπορεις να μας πεις καποια μαγαζια του ali που στελνουν απο γερμανια?
Εκτος απ το e tablet store δεν ξερω αλλο κι αυτο εχει μονο ταμπλετ και λαπτοπ.
Ευχαριστω.
Έχουν είδη αυτοκινήτουYou may think you can fly - but you better not try -
@Thracia Κ αυτά μας ενδιαφέρουν παρά πολύ!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν για ενα smartwatch γραψουν στο κουτι watch με αξια 15 δολλαρια, σκαναροντας το θα φανει ακριβως πιο ειναι μεσα , οποτε δεν ειναι δωρο αδωρο?Θεμα καθαρα τυχης δηλαδη το τελωνειο οπως ολα τ αλλα, ασχετως τι γραφει απ εξω.
-
Ο/H billfot έγραψε:
Αν για ενα smartwatch γραψουν στο κουτι watch με αξια 15 δολλαρια, σκαναροντας το θα φανει ακριβως πιο ειναι μεσα , οποτε δεν ειναι δωρο αδωρο?Θεμα καθαρα τυχης δηλαδη το τελωνειο οπως ολα τ αλλα, ασχετως τι γραφει απ εξω.
-
Ο/H billucky έγραψε:
@Thracia Κ αυτά μας ενδιαφέρουν παρά πολύ!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει και αλλά αυτά είναι απο τα γνωστά
Κατάλαβες τι ψάχνω!You may think you can fly - but you better not try -
-
Συγγνώμη δεν είδα πού αλλού μπορώ να ρωτήσω, οπότε ρωτάω εδώ αφού είναι Γενική συζήτηση για καταστήματα, αν και η ερώτηση μου αφορά επιστροφή και αντικατάσταση.
Tablet αγορασμένο προ 7μηνου επεστράφη στο Gearbest και προφανώς δεν επισκευάζεται και μου προτείνουν να μου στείλουν refurbished item.
Να δεχτώ ή να ζητήσω κάτι άλλο;
πχ αντικατάσταση με καινούριο ή partial refund -
Αντικατάσταση με καινούργιο, το βλέπω πολύ δύσκολο, μετά από 7 μήνες.
Εγώ θα έπαιρνα τα χρήματα και θα παζάρευα το ακριβές ποσό.
Για refurbished, δεν... -
@koulouras εννοω το σκαναρισμα στο barcode που εχει εξω καθε ετικετα. Ως τωρα δεν εχω ακουσει για τελωνειο σε smartwatch αλλα δε θα θελα να μαι ο πρωτος, οποτε ψαχνομαι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα