!!!!!!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι μόνο τα δέματα από ali έρχονται σε 15 έως 20 ημέρες. Από τα υπόλοιπα sait πλέον οι χρόνοι παράδοσης ξεφεύγουν. Και πλέον οι αγορές μου γίνονται από ali.
Στάλθηκε από το DPM1081 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιαυτό, και εγω από Άλι πλέον κυρίως ψωνίζω εκτός αν δεν βρώ αυτό που θέλω ή αν πετύχω κάποια καλή προσφορά αλλού.
Είναι λογικό όμως παιδιά. Το Άλι έχει τεράστιο όγκο εμπορευμάτων που μεταφέρονται παντού, και σίγουρα έχει και προτεραιότητα η ακομα και "δικά" του μέσα προώθησης των εμπορευμάτων.
Επένδυσαν σε αυτό, και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν, προς το παρόν.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αλέξη για Μάλτα από Φρανκφούρτη έρχονται έχεις υπόψιν σου;
-
Εξαρτάται. Τα αεροπλάνα κάνουν το γύρο της Ευρωπης και μαζεύουν δέματα.
Συνήθως τελευταίοσ σταθμός είναι από Γερμανία Φρανκφούρτη - Λειψία ή από Γαλλία - Μασσαλία.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ετσι για την ιστορια δεματακι απο gear αξιας 6 ευρω εκανε 50 μερες να ρθει. Οταν τους ρωσησα στον 1.5 μηνα τι γινεται μου εδωσαν 2 μηνες οριο. Μετα την παραλαβη στελνω φωτο με τη βλαβη του φορτιστη και παιρνω τα λεφτα μου πισω αμεσα. Νομιζω ειναι ενταξει γενικα.
-
Μάλιστα. Ωραία. Ήξερα ότι η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο διαμετακομιστικό κέντρο για ευρωπαικά δέματα γι'αυτό ρώτησα.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις άνοιξα ticket στο Paypal για μία αγορά μου από το Gearbest. 52 ημέρες περιμένω να μου έρθουν κάτι ανταλλακτικά του Mi Pen που τα πήρα από εκεί, σε προσφορά που τα είχε. Και περιμένω και άλλη παραγγελία από εκεί, του υιού μου. Ελπίζω να έρθουν γιατί τα περιμένει πως και πως. Αν και αυτά είναι ακόμα στις 29 ημέρες....
Όλα τυχαία είναι. Παραγγελία στο Gb 11/4/17 με αποστολή 12/4/17 ( φαίνεται στον κύκλο) παρέλαβα σήμερα!! Μιλάμε για ΤΟ ρεκόρ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πες μας το μέσο σου αμέσως!
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Πες μας το μέσο σου αμέσως!
Ποιό μέσο;; Δεν υπάρχει τίποτα... Τύχη μόνο. Άλλη παραγγελία πάλι από Gb στίς 2/4/17 δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Άρα καθαρά θέμα τύχης είναι όλα. Και άλλη παραγγελία από Aliexpress είναι στην Αγγλία εδώ και 12 μέρες, και ούτε λέει να κουνηθεί. Μίλησα live chat με Royal Mail Post, που είναι τα ΕΛΤΑ της Αγγλίας, και μου είπαν ότι μάλλον μου έχει δώσει λάθος tracking ο πωλητής. Υπόψιν το δέμα έχει φύγει με Singapore Post. Άρα ότι " Κάτσει" είναι η όλη φάση.
Καλά να σου πω ιστορίες εγώ για την royal mail. Να σκεφτείς ότι τα ΕΛΤΑ θεωρούνται creme de la creme μπορστά τους.
-
Δεν με κατάλαβες. Το δέμα έχει φύγει με Singapore Post tracking. Απο ΛΑΘΟΣ μάλλον έφτασε Αγγλία, ή μου έχει δώσει λάθος tracking ο πωλητής. Απο Royal Mail δεν έχω εμπειρία καθόλου.
Ωχ. Αν έχεις φίλο Αγγλία στείλτο σε αυτόν να στο ξαναστείλει. Να σώσεις ότ προλαβαίνεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα