Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
καμια απολύτως διαφορά! Στην ουσία πληρώνεις για κάτι που το paypal σου εξασφαλίζει 100%..
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Σκεφτομαι να αγοράσω το xiaomi air 13.3 Με τα κωλοτελωνεία έχετε κανα site να προτείνετε? το eglobalcentral δεν το έχει, στις ευρωπαικές αποθήκες το ίδιο. Λετε banggood με nederland post να γίνετε η δουλεία? όχι τιποτα άλλο είναι και ακριβό και θα έχει μεγάλο κόστος.
-
μου εχει ερθει το δεμα απο eglobal κ ειναι στην περιοχη μου αλλα το τρακ το κανω απο dpd και δε ξερω με τι θα μου ερθει σπιτι σκεφτικα ελτα ι acs αλλα δ ξερω ποιο ειναι να τους παρω τηλ
-
-
@dikomou01 Σε καμία περίπτωση δεν θα το ρισκαρα με το τελωνείο! Για κινητό κάτω απο 150€ ίσως αλλά ούτε δραχμή παραπάνω!!!
You may think you can fly - but you better not try
-
Κάποιοι ξέρουν, πριν από όλους τους άλλους...Νόμος!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Παιδιά καλησπέρα (από νέο account).
Σκέφτομαι για αγορά Redmi Note 4X από eglobalcentral. Υπάρχει κάποιο κουπόνι;
Φίλος μου έστειλε ένα για 10€ αλλά σήμερα το βάζω (αν το θυμάμαι σωστά) και δεν λειτουργεί, έχετε κανένα άλλο;
PS: Υπάρχει το Chkout5 για -5€ στην παραγγελία σας. -
Αν δεν λειτουργεί πλέον το easy τότε το καλύτερο που έχεις είναι αυτό με τα 5€...
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Αν δεν λειτουργεί πλέον το easy τότε το καλύτερο που έχεις είναι αυτό με τα 5€...
Δε βαριέστε, απ το τίποτα, κάτι είναι και τα 5€.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα