Βρε ξέρω εγώ. Δεν το βρίσκεις από κανένα μαγαζί μέσω EU. Αν θες να κοιτάξω να σου πω. Δες cchcat.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Το θεμα ειναι οτι εχει μονο τις επιλογες που αναφερω πιο πανω στα συνημμένα ,δεν εχει πουθενα απλο post!
-
Σου έστειλα μήνυμα στο cchat.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Σου έστειλα μήνυμα στο cchat.
-
Στείλε μου πμ να σου δώσω λινκ στο ali.
-
Εκπληκτική τιμη............και έχει και φθηνό forwarder το taobao............
-
Εκεί στην gearbest έχουν ξεφύγει.
Παραγγελία μικρής αξίας (καλώδια φόρτισης 20cm της xiaomi) μετά από 8 ημέρες ήταν ακόμα με status "processing" .
Επικοινώνησα μαζί τους και...
Δηλαδή αν δεν επικοινωνούσα;;;!!!
Το προϊόν παρ όλο που είναι δεν το έχουν διαθέσιμο συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι available παρ' όλο που τους ενημέρωσα σχετικά και είπαν ότι θα ενημερώσουν αρμοδίως και αυτοί... δείτε=> Xiaomi Charge and Data Sync Cable 20cm -
Εμένα ακόμα δεν μου στείλανε την action camera που έχω παραγγείλει από αρχές Απριλίου.....
-
Ακομα κάθεστε κι ασχολείστε;
Υπάρχουν κι άλλου πορτοκαλιες.
Even dead i will fight. -
@soulg @γατάκι, μην ασχολείστε με ticket στο gearbest,στείλτε μνμ μέσο PayPal για άμεσο refund.
Με ταλαιπωρούσαν μια εβδομάδα με το mi pen όταν το είχαν προσφορά και οι αθεοφοβοι δεν το είχαν καν!
Μόλις έστειλα το μνμ απο το PayPal την επόμενη κάναν το refundYou may think you can fly - but you better not try -
είσαι σκληρό σκληκ εσύ...σε τρέμουν εκεί στο paypal!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα