Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H giwrgosalim έγραψε:

@billphone Φιλε μου με παρεξηγησες και αν και δεν μαρεσε το ύφος σου στην απάντηση σου δεν το συνεχιζω γιατί οι διαμάχες σε αυτό το νήμα περισσεύουν τις τελευταίες μέρες! Εγώ απλά προσπάθησα να βοηθήσω να αποφυγεις ενδεχόμενη "πατάτα", το τι καταλαβες εσυ...άλλο θέμα. Φιλικότατα!
      Και εμένα δεν μου άρεσε το ύφος σου αλλά το σταματάω και εγώ.
      Μεθαύριο θα είμαι για δουλειά Σκύδρα μπορεί να περάσω για καμιά μπυρίτσα :beer: να λύσουμε τις διαφορές μας! :phatgrin:
    • Βρε παιδιά, να πώ και εγώ την γνώμη μου..ναι όλοι προσπαθούμε να την βγάλουμε "καθαρή" και με όσο λιγότερα χρήματα γίνεται όταν ψωνίζουμε από την ανατολή.
      Και είμαστε επίσης διαθετειμένοι να περιμένουμε πολλές εβδομάδες κάποιες φορές για αυτό. Αλλά, όχι και να λέμε πράγματα για ανθρώπους στα τελωνεία που στο κάτω κάτω την δουλειά τους κάνουν.

Όλα τα αγαθά που πωλούνται/εισάγονται υπόκεινται σε ΦΠΑ, παντού. Μόλις βρούν κάποιον γρήγορο ΚΑΙ οικονομικό τρόπο τα τελωνεία σε όλη την ΕΕ, να τα ελέγχουν ΟΛΑ και να επιβάλουν ΦΠΑ από το πρώτο ευρώ, θα το κάνουν την επόμενη μέρα. Εν τω μεταξύ, θα εξακολουθήσει να είναι σαν το λόττο.

Ακόμα και έτσι όμως, πετύχαμε να πέσουν οι τιμές της αγοράς, τουλάχιστον σε αποδεκτά επίπεδα. Εδώ που είμαι, υπάρχουν πλέον μαγαζιά τα οποία πουλάνε πολύ κοντά στις τιμές που βρίσκεις online.
      Υπάρχει και ένας μάγκας κινέζος, που έχει ανοίξει μαγαζί και πουλάει ότι υπάρχει στο άλι εξπρές, με τιμές κάπου στο 10% πάνω (από την βασική τιμή), το όποιο αν το σκεφτείς λίγο, δεν είναι άσχημο. Καθόλου άσχημο, μάλιστα!

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Λές να μην το έχω σκεφτεί και ψαχτεί; ;)
      Ναί, γίνεται μέν, εύκολα όχι.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • @billphone Σου είπα ότι με παρεξηγησες...
      Ως ένδειξη καλής θέλησης οι μπύρες δικές μου!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • σε περίπτωση που το πιάσουν στο τελωνείο σε ειδοποιούν τουλάχιστον να το πάρεις Κ να πληρώσεις φόρο; Η πρέπει να το ψάξεις εσυ;;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Noone έγραψε:

σε περίπτωση που το πιάσουν στο τελωνείο σε ειδοποιούν τουλάχιστον να το πάρεις Κ να πληρώσεις φόρο; Η πρέπει να το ψάξεις εσυ;;;
      Έρχεται έγγραφο τελωνειακής διασάφησης και με αυτό πας και το παραλαμβάνεις από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.
    • Parcel Status Arrive at destination country,waiting for customs clearance
      Γραφει το aliexpress μολις εφτασε το δεμα στην Ελλαδα.Φυσικα σε 3 μερες δεν περιμενω και ενημερωση απ τα ΕΛΤΑ ακομα.
      Ξερει κατι το ali παραπανω και μας το κρυβει??????:P
    • Δεν υπηρχε untracked . Εξαλλου θα φανει στο σαιτ των ΕΛΤΑ μολις ανοιξουν το σακο.Εγω για αυτοματοποιημενο μηνυμα του ali το κοβω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H billfot έγραψε:

Parcel Status Arrive at destination country,waiting for customs clearance
      Γραφει το aliexpress μολις εφτασε το δεμα στην Ελλαδα.Φυσικα σε 3 μερες δεν περιμενω και ενημερωση απ τα ΕΛΤΑ ακομα.
      Ξερει κατι το ali παραπανω και μας το κρυβει??????:P
      Είναι η ενημέρωση της μεταφορικής,τα ΕΛΤΑ δεν έχουν παραλάβει ακόμη.
      Το τελωνείο δεν είναι βέβαιο ;)
      You may think you can fly - but you better not try