Εγω πήρα από Xiaomi.eu κάτι και ξέρω ότι το στέλνουν αλλά επέλεξα international express που το είχε δωρεάν - μικρή αξία δέμα βέβαια και τώρα τους παρακαλάω για standard μπας και γλιτώσω την DHL. Παναγία μου.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Έχει παραγγείλει κανείς από ευρωπαική αποθήκη Gearbest; Έχω tracking number από Ουγγαρία.
29/5/2017, 16:50:00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
Ξέρει κανείς πόσες μέρες περνάνε συνήθως μέχρι την άφιξη στην Ελλάδα;Won't Back Down -
-
-
-
Δεν κατάλαβα την απάντηση. Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έχεις να πεις κάτι ή απάντησες σε άλλον και δεν το κατάλαβα;
Όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ!
*Αν αναφέρεσαι στο Gearbest έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες και μόλις μία φορά είχα πρόβλημα το οποίο λύθηκε με full refund.Won't Back Down -
Ο Κινέζος gearbest, έγινε Ευρωπέος...κύριος!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Τράκινκ του έδωσε του ανθρώπου, άλλο πράγμα ρώτησε , δεν ρώτησε εάν το μαγαζί είναι αξιόπιστο, αλλά πότε θα παραλάβει.
-
Ωραία, άντε να σπαμάρει ο καθένας, να αλλάζουν οι σελίδες, να μην βγαίνει νόημα κανένα.
Μπορεί κάποιος να προστατέψει τα τόπικ και να είναι καθαρά με απαντήσεις και όχι με διπλοπόστ, άσχετα θέματα, χιούμορ κλπ;
Έχω λίγο χρόνο που μπαίνω κάθε μέρα και θέλω απαντήσεις και να παρακολουθώ τις εξελίξεις.
Έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα παιδιά.. δυστυχώς έχει χαθεί η μπάλα.
Μάλλον θα πρέπει να διαβάσω καμια 600αρια σελίδες για να πάρω μία πληροφορία.
Δηλαδή το να μην απαντήσει κάποιος δεν είναι λύση; Πρέπει ντε και καλά να απαντήσει με εξυπνάδα και χιούμορ;Won't Back Down -
-
Φίλε μου αν έρχεται το δέμα σου από ευρωπαϊκή αποθήκη, το πιθανότερο είναι να παραλάβεις το πολύ μέσα σε δέκα εργάσιμες ημερες. Βέβαια εξαρτάται κιόλας από τι ενδιάμεσους σταθμούς θα έχει το πακέτο σου μέχρι να φτάσει Ελλάδα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα