Μπορεί να σου πουν ότι έχασες την εγγύηση επειδή άλλαξες το λειτουργικό

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούστηλε μας ένα screenshot από ρυθμίσεις , σχετικά με το τηλέφωνο, συνεργάτεςΟ/H Giannisagal έγραψε:
Μετα απο 4 μερες![]()
που εστειλα το redmi 4a πισω στα PUBLIC λογω μεγαλης καταναλωσης μπαταριας σε κατασταση αναμονης μου ηρθε..........οι παρατηρησεις της XIAOMI στην Αθηνα ??????? να σας πω ?????????
Η μεγαλη καταναλωση προηλθε απο ΜΗ επισημη ρομ (STABLE δικη μας) και μου εβαλαν ξανα την τελευταια STABLE GLOBAL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ομως επειδη ειμαι απο καλα παιδακια οπως θα εχετε δει θα το δω σημερα και αν νομιζουν πως ξεμπλεξαν μαζι μου ..........εκτος και αν ειναι ετσι οπως τα λενε![]()
![]()
![]()
οχι ,.....η εγγυηση υπαρχει μου ειπαν...Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορεί να σου πουν ότι έχασες την εγγύηση επειδή άλλαξες το λειτουργικό
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.......Ο/H jgougos έγραψε:
στηλε μας ένα screenshot από ρυθμίσεις , σχετικά με το τηλέφωνο, συνεργάτεςΟ/H Giannisagal έγραψε:
Μετα απο 4 μερες![]()
που εστειλα το redmi 4a πισω στα PUBLIC λογω μεγαλης καταναλωσης μπαταριας σε κατασταση αναμονης μου ηρθε..........οι παρατηρησεις της XIAOMI στην Αθηνα ??????? να σας πω ?????????
Η μεγαλη καταναλωση προηλθε απο ΜΗ επισημη ρομ (STABLE δικη μας) και μου εβαλαν ξανα την τελευταια STABLE GLOBAL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ομως επειδη ειμαι απο καλα παιδακια οπως θα εχετε δει θα το δω σημερα και αν νομιζουν πως ξεμπλεξαν μαζι μου ..........εκτος και αν ειναι ετσι οπως τα λενε![]()
![]()
![]()
![]()