Ρώτησες στο Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ τι πάει να πει αυτό;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Όχι. Λογικά σε καμιά ώρα θα είναι στα ελτα. Θα το δω εκεί...
-
Στο 17track μου βγαζει για δεμα απο banggood με priority nl, the item is pre advised,ενω στο site του banggood οτι σταλθηκε.
Θα αρχισει να φαινεται απο ολλανδια μερια και μετα, η δεν το εχουν στειλει ακομα? -
Εμενα πάτησαν σήμερα Ελλάδα δύο δεματακια μου με NLpost από το GB και είναι στην 10η μέρα από την αποστολή! Καλά μέχρι στιγμής δηλαδή, ελπίζω να μην μπλέξουν στα αεροδρόμια και στα τελωνεία και να τα παραλάβω σε 7-10 μερουλες! Μετά περιμένω και δύο από Banggood με priority που είναι pre-advised τώρα...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Γράφωντας BG δάσκαλε ο φτωχός το πνεύματι καταλαβαίνει Bulgaria.
Επειδή δεν εννοέις Βουλγαρία γράφτο σωστά το ρημάδι.
Even dead i will fight. -
Καρτες μνημης , απο Ali , υποκαταστημα Αγγλιας 5 μερες στα χερια μου. σε λευκο φακελο αλληλογραφιας. Το tracking ουτε που εμφανιστηκε πουθενα...... αχαχαχαχ Οσον αφορα το αλλο μετοπο, το πακετο το 8 Ευρω τελικα ξεφορτωθηκε και φορτωθηκε για το ταχυδρομιο της γειτονιας μου οποτε αυριο το εχω στα χερια. Τα κινητα ακομα τα ξεφορτωνουν και περιμενω να ερθουν και αυτα, βασει τη ςαναζητησης δεν φαινετε κατι για τελωνια κλπ.
-
Κι εγώ παραγγέλνω από αυτό μαγαζί που λες.
Την πρώτη φορά ειπα πέσαμε σε απατέωνα αλλά είναι κορυφή το τύπος.
Σε ούτε μια βδομάδα η καρτούλα στο σπίτι. Τώρα κι αν φαινεται το track κι αν δεν φαινεται who cares.
Even dead i will fight. -
-
-
Καμιά μαντεψιά για το πότε θα το έχω αγκαλίτσα; Δεν βλέπω την ώρα να στείλω με εξωτερικό φάλτσο το LG Fino μου..
-
-
Ο/H billfot έγραψε:
@deggm για ποιο μαγαζι μιλας?
Διαλεγεις αποθηκη και εφυγες!
=============== Ιουν 14th 2017, 12:05pm ===============
Μετα απο συνομιλια με τον ταχυδρομο, πολυ καλος ανθρωπος παρεπιπτοντως, μου ειπε οτι στο αεροδρομιο αλλα καιστο κδ Αττικης επικρατη κυριολεκτικα το χαος, εκατομμυρια πακετων σε αναμονη, με τα ευρωπαικα να μην περνανε απο κανενα ελεγχο, ενω οσα ερχοντε απο χωρα εκτος ευρωπης αναγκαστηκα περνανε εναν υποτιποδει ελεγχο.
Προσωπικο δεν υπαρχει κααι αναγκοζονται στα ΣΚ υπαλληλοι αλλων υπηρεσιων των ελτα να πηγαινουν σταα κεντρα διαλογης να βοηθανε.......
Βοηθειαα μας απο εδω και περα γιατι ο ογκος των δεματων πακετων καθε βδομαδα αυξανοντε κατα πολυ, μου ειπε για την περιοχη μου οτι απο περσι φετος εχει αυξηση σε πακετα και δεματα τετοιου ειδους 600% και δεν υπαρχει μερα που να μην παραδιδει κατω απο 5.....
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα