υπομονη φίλε μου εμένα περιμένει στο αεροδρόμιο από τις 4 του μήνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο/H makaros_ps έγραψε:
Είναι πρώτη φορά που έχω κάνει αγορά απέξω και συγκεκριμένα από gearbest.ξέρει κανείς γιατί έχει κολλήσει και δεν υπάρχει πρόοδος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εμένα από 03/06! Σας έφαγα!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Εμένα από 03/06! Σας έφαγα!
-
Στην τύχη τα πιάνουν.
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν κόλησε, μπορεί να κάνει και μια εβδομάδα σε αυτή την φάση μέχρι να παραλάβουν τα ΕΛΤΑ.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ποσο καιρο κανει το priorityline απο gearbest?
-
Ο/H geomos έγραψε:
@Giannisagal
Οταν λες ότι είχε πρόβλημα η 4g κεραία τι ακριβώς εννοείς? Έχει πρόβλημα στο hardware η απλά τρώει πιο πολύ μπαταρία όπως είναι απολύτως φυσιολογικό όταν το έχεις γυρισμένο στο 4g και χωρίς δεδομένα?
Αν είναι θέμα hardware να απαιτήσεις επισκευή, αν είναι η δεύτερη περίπτωση τότε κακώς τους κακολογεις. Που να ξέρουν τι σήμα έχει το 4g εκεί που μένεις η δουλεύεις? Είναι λογικό όταν κάποιος σου πουλάει 4g κινητό να θεωρούν δεδομένο ότι θα το έχεις επιλεγμένο έστω με κλειστά δεδομένα.
Τωρα που εχω γυρισει σε 2G πεφτει 1% το πολυ ΟΛΟ το βραδυ....αρα ποιον να κακολογησω ?????? εγω ζητησα να μου πουν τι να κανω για αρχη και αυτοι μου ειπαν στειλε το θελει επισκευη....τους επισημανα γραπτως πως η καταναλωση ειναι μηδενικη ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΤΣΙ ?? στο τελος ζητησα να μου πουν τι εφτιαξαν τι εφταιγε να ξερω και μου ειπαν ηθελε την νεα εδοση GLOBAL και παρολαυτα η καταναλωση ετρεχε βρυσουλα...ευτυχως που με τρωει ο κ@λ@ς μου γενικα και μου εκοψε με το 4G
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Δεν ειναι δυνατον να ετρωγε τοση μπαταρια (2-3% την ωρα σε sleep mode ) οπως και ναχει........μενω μεσα σε πολη και δεν ειμαι νεος σε XIAOMI συσκευη πιστεψε με εχω καιρο xiaomi και εχω κανει παρα πολλα σε αυτο το κινητο...εξαλλου εχω παρει τοση φορα γιατι και ενας φιλος μου που εχει το ιδιο σε sleep mode του καταναλωνει.......ΜΗΔΕΝ την ωρα.
Αν δεις ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η κατανάλωση με το 4g του άλλου παρόχου τότε το πρόβλημα είναι με το 4g του παρόχου που έχεις τώρα.
Πάντως και στο δικό μου το kenzo έχει διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ 2g και 4g αλλά όχι τόσο τραγική. -
μετά από 10 μέρες ανανεώθηκε η κατάσταση στο amazfit που αγόρασα από gearbest, και βρίσκεται Ολλανδία. Αυτό που με παραξενευει, είναι πως φαίνεται στα ΕΛΤΑ ότι έχει σταλεί από Ολλανδία, και όχι από Κίνα... Πιστεύω να γλιτώσω το τελωνείο...
-
Kαλημερα, μολις παρελαβα απο Αλι τα δυο Note 4 Global V, με Free shipping με SG post. Kαι μαντεψτε......
το τερας δεν ακουμπεισε καν. με αξια πακετο 80 δολαρια και χαρτια μεσα ..... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα