Εγω ακομα περιμενω δεμα απο gearbest με Priority line σταλμενο στις 10 του μηνα αυτου.. Εχω αγανακτιση με τον duang Και ολα τα κινεζοsite
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Από πότε το EMS είναι τριγωνική;
-
Μάλλον..........
-
Πως δεν ειναι δυνατόν.
Είναι και παραείναι.
Even dead i will fight. -
Ο/H zt654 έγραψε:
Από πότε το EMS είναι τριγωνική;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ναι πρωτότυπο μου ακούγεται...........αν δουλεύει θα το δοκιμάσω..........κάποια στιγμή............
-
Μόνο παραλαβή + ανασυσκευασια /αποστολή από ΕΕ θα δουλέψει με EMS, γιατί συνοδεύεται από παραστατικά εξαγωγής που δείχνουν τα.. πάντα όλα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ακριβώς........με πρόλαβες κούριερ είναι δεν μπορούν να κάνουν Κινεζιές εκεί!
-
Και βασικά τώρα που το ξανασκέφτηκα, νομιμότατο, είναι.. εντελώς, δηλαδή. Αλλά λόγω κόστους, αξίζει για αγορές άνω των 400$.
Και δεν πάω Κίνα να το πάρω κατευθείαν αν είναι να σκάσω μηνιάτικο στους τελώνες.........
-
Σήμερα παρέλαβα mi note 2 από eglobal.eu από hk μέσω uk. 9 εργάσιμες με στάση 3-4 μέρες για ξεκούραση και νέο πακεταρισμα προφανώς στην Αγγλία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πολύ ενδιαφέρον. Μπορείς να ανεβάσεις αν την έχεις ακόμα και μπορείς, μια φωτο από την ετικέτα του πακέτου;
(κάλυψε όνομα /διεύθυνση φυσικά)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα