Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Παρήγγειλα κάτι από Ισπανία με DHL να νιώσω την εμπειρία της γρήγορης παραλαβής γιατί την έχω ξεχάσει :| 8o
      Κοντεύω να χαζεψω, έχω 4 τρακινγκ και δεν έχει έρθει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση σε κανένα εδώ και 10 μέρες!! :thumbdown: :lol:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Χαχαχαχαχα ξέρεις ότι κι εγώ πάντα έχω ως προτεραιότητα την Κίνα!
      Εντομεταξυ η DHL κοστολογεί παραπάνω τις δυσπρόσιτες περιοχές εε; Το χωριό μου πως θα ξέρω αν ανήκει σε αυτές; Αν όντως είναι έτσι τι μπορώ να κάνω;

• Διαφήμιση
    • Πλάκα μου κάνεις ε; Το ξέρεις το Λιτόχωρο που μένω εγω και έρχονται από όλο τον κόσμο.....ένα σου λέω όλοι οι κούριερ το κοστολογούν ως δυσπρόσιτο........το έλεγα στον ταχυδρόμο μου και γελούσαμε παρέα.....μα τι κλέφτες μου λέει!
    • Ωχ κατάλαβα... παρεμπιπτόντως κι εγώ έρχομαι αρκετά συχνά Λιτόχωρο :thumbsup:
      Τι μπορώ να κάνω; Φαντάζομαι αυτοί αν μου το φέρουν εδώ θα με χρεώσουν 10€+

• Φυσικά! Τελειώνω κάτι δουλειές αυτές τις μέρες και μετά θα είμαι αρκετά συχνά προς τα μέρη σου για Banακια!! :thumbsup:

=============== Ιουν 25th 2017, 5:02pm ===============
      @zt654 Ρε συ αυτα που ερχονται με το priority direct post του Banggood μηπως μετα την ανασυσκευασια αλλαζουν και tracking number;; Εχω ενα που εδω και 11 μερες εχει κολλησει σε φαση transport! Ποτε δεμα μου δεν εχει μεινει πανω απο 6 μερες σε αυτο στο σταδιο...

• Διαφήμιση
    • Ψαχνω ειδησεις για χαμενα αεροπλανα στην περιοχη, τιποτα...
      Που μπορει να κολλησε; Στον αερα; Ειναι περιεργο γιατι δεν εχει να κανει με το δικο μας αεροδρομιο η συγκεκριμενη ενημερωση του tr. number, αλλα μολις αφησουν το φορτιο ενημερωνεται απο αυτους...δε ξερω τι να πω..

• Ο/H PRESEUS έγραψε:

Θέλω να παραγγείλω το xiaomi amazfit English version.Δυστυχώς δεν πρόλαβα ένα καλό flash sale του Gearbest όπου με priority line θα έβγαινε σύνολο στα 120 euro και δεν θα φοβόμουν τελωνείο.Τώρα το βλέπω σε 94,30 στο Geekbying και κλασικά δωρεάν έξοδα με registered airmail.Αν περάσει τελωνείο πόσο περίπου θα με χρεώσουν?Απο geekbuying εχω πάρει και το mi5 μου και κάτι άλλα ψιλοπράγματα χωρίς πρόβλημα.Απλά όπως όλοι ξέρουμε έχουν σφίξει τα πράγματα με το τελωνείο...!Μήπως να περιμένω κανα flash sale απο gearbest για priority line?
      Το geek είχε κουπόνι για τα xiaomi προϊόντα που έριχνε -5% την τιμή, αρκεί να μην ήταν σε προσφορά.
    • Διαφήμιση
    • Έχω 3 μικροπραγματα από ali με sg post. Eνω συνήθως μετά από 2-5 μέρες το sg post ελεγε arrival at destination Post τωρα δεν το λέει σε κανένα και έχουν αποστολή 14,16 και 18 Ιουνίου. Σταμάτησε να το γράφει ή όντως δε φτάσανε στο Βενιζέλος;
      Ξέρω ότι μετά τα ΕΛΤΑ αργουσανε ( από 2 μέχρι και 20 μέρες μου έχουν κάνει σ'αυτο το στάδιο) αλλά πάντα το sg post έλεγε πως έχουν φτάσει.