Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@giwrgosalim Πες του τα ντε αν κάποια μέρα αν σταματήσει η μπανανια να του καταβάλει το μισθό να δούμε τι θα κάνει θα γυρίσει στα Τρίκαλα να βοσκαει πρόβατα δεν νομίζω γιατί θα τα χάσει όλα στο δρόμο.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@antheo Για να μην ζούσες σε μπανανια Καρντάση να το αγόραζες από Ελλάδα να πλήρωνες του φόρους σου και τότε να μιλούσες για μπανανανια, άρα κριτική δεν μπορεί να γίνει έτσι, να είμαστε δίκαιη.
Μας θεωρουν νεαντερνταλς και μας δουλευουν ψιλο γαζι, λες και βγηκαμε απο σπηλαια.
Αν θελεις σου λεω την ιστορια μου αλλα θα παρει χρονο.
Καλά κανουνε λοιπον και ψωνιζουν εκτος μπανανιας.
ΥΓ:Εχεις μαγαζι στην ελλαδα και σ‘ενδιαφερουν τοσο πολυ οι φοροι και η φυγη των πελατων ;;; -
-
Ο/H dimitra1417 έγραψε:
-
άμα κλείσει το (κλειστό) μαγαζί της μπανανίας, πρόβατα να βοσκάω, όχι...δε γνωρίζω.
έχουμε πολλούς τουρίστες εδώ όμως, κάτι θα κάνω με δαύτους...
φίλε @antheo είναι πολλά τα άσχημα παραδείγματα από μαγαζιά εντός της χώρας.
από προσωπική εμπειρία και μόνο, είναι λιγότερα τα προβληματικά από την κινέζικη μπανανία, αν ξέρεις που και πως.
οι Έλληνες Κινέζοι, το παίζουν καλύτερα Κινέζοι, από τους ορίτζιναλ, άμα χρειαστεί.
το θέμα είναι να μη σου τύχει, απ΄ όπου και να σου τύχει.
εγώ προτιμώ την κινέζικη μπανανία πάντως.....φανατικά.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@antheo Μαγαζί όχι δεν έχω Καρντάση, αλλά δες τα link που έχω στην υπογραφή μου για να καταλάβεις. Για αυτό ο σεβασμός χρειάζεται να ξέρεις, είμαι από αυτούς που βοηθάνε αφιλοκερδώς κατάλαβες Καρντάση εδώ στο forum.
-
γιατί βοηθάει κανένας φιλοκερδώς εδώ μεσα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καθαρά για πληροφοριακού λόγους παραθέτω την περίπτωση μου.
Από Αλί αγορά φλαμινγκος ποτηροθηκες γιατι δεν είμαι κανένας δεύτεροτριτος.
Μαξ παράδοση λέει ο τυπάς 38 μέρες. Παραγγελία 23/5 κ αποστολή 27/5. Περνάει νο καιρός αργεί πολυ, έχω παραλάβει ήδη εδω και 15 μέρες κάνα 2 μπούρδες που αγορασα την ίδια μέρα, πάω να κάνω dispute. Το τρακινγκ δεν το είδα γιατί βαρέθηκα να περιμένω. Δείτε στη δεύτερη εικόνα απάντηση από Αλί.
Τι κάνω??? 100% θα παραλάβω από την στιγμή που ήρθε Ελλάδα.
επειδή είμαστε εκτός ορίου παράδοσης ζητάω refund?
Το Αλί μου λέει να κάνω dispute στις 23 την ίδια μέρα που τελειώνει το purchase protection μου.
Τι είναι ορθό να γίνει?
Επίσης δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έκανα dispute πριν εμφανιστεί το πακέτο στο αεροδρόμιο στις 7/7.. έχει κανείς ιδέα?
Το δικό μου θέμα είναι ασήμαντο λόγω του είδους της παραγγελίας, αν είναι να παραλάβουμε τπτ ποιο σοβαρό τι θα ήταν σωστό να κάναμε?
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο/H demakhs έγραψε:
γιατί βοηθάει κανένας φιλοκερδώς εδώ μεσα?
-
κάτι τριγυρίζει στον εγκέφαλο μου, αλλά δε μου ρχεται...
ποιον εννοείς, που ήταν και φίλος μου???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ποιος τα έπαιρνε και πώς; Δεχομαι pm , πληρώνω όσο οσο..
Σχωρεστε με άλλα οι εποχές είναι δύσκολες
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-