Μάλλον δεν έχει σκαναριστεί το δέμα ακόμη. Υπάρχει τρομερό πρόβλημα στο τελωνείο με μαζεμένα δέματα. Υπομονή.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα gamepad Bluetooth για το χειρισμό του TV BOX
Συγκεκριμένα το .TERIOS T3+
Έως τώρα τώρα το έχω παραγγείλει από προμηθευτές στο ebay, αλλά και τις 2 φορές μου έχουν στείλει ένα κλώνο του που ονομάζεται GEN GAME.
Που είναι ολόιδιο εμφανισιακά με την διαφορά ότι το κόκκινο πλήκτρο γράφει GEN GAME αντί για HOME.
Υπόψιν ότι πάρα πολλοί προμηθευτές εκθέτουν σε φωτογραφίες το TERIOS T3+ αλλά στέλνουν τον κλώνο (GEN GAME)
Και στα feedback απο φωτογραφιες αυτων που το αγορασαν , φαινεται να ειναι αυθεντικο καθως στο κοκκινο πληκτρο γραφει HOME..
Δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο aliexpress εδω.. -
Ο/H pechr έγραψε:
TERIOS T3+.
AliExpressit και στο μαγαζί με τις περισσότερες παραγγελίες χτύπα τοΈχουν και φωτογραφίες στα feedback
You may think you can fly - but you better not try -
Εχει αγορασει ποτε κανεις απο alibaba?
Η αγορα που θελω να κανω ειναι μεγαλη-ιατρικο μηχανημα - και το ψαχνω. Η τιμη αγορας του εδω ειναι σχεδον διπλασια η ιση με μεταχειρισμενο, οποτε ειναι μια σκεψη. Σημερα πηρα την πρωτη απαντηση και στο θεμα τελωνειου, υπηρχε σαφης απαντηση αποφυγης του. Επισης ενα θεμα ειναι και το χρηματικο οριο, σωστα? -
Banggood
Priority Direct Mail (€8.27 & 7-12 business days)
να φανταστώ οτι ετσι ξεφεύγουμε απο το τελωνείο;;;;
και θα ερθει και ποιο γρήγορα;;; -
Θεωρητικά ναι.
-
θεωρητικά και εγω αυτο πιστεύω. αλλα θα ήθελα κάτι σίγουρο για αγορές κινητών απο κινά χωρίς τελωνείο.
Αν εχει χρόνο κάποιος ας γράψει για να το ψαξω με τις τιμές. ολοι οι γνωστοί μου τωρα φαγοθηκαν να παρουν κινητα και φυσικα σαν αυτο που
παραγγειλα. redmi note 4x με helio. -
Ο/H VeeTs έγραψε:
Κανε μια αναζητηση "TERIOS T3+" στο aliexpress ..Εχω βρει πολλα..
Και στα feedback απο φωτογραφιες αυτων που το αγορασαν , φαινεται να ειναι αυθεντικο καθως στο κοκκινο πληκτρο γραφει HOME..
Δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο aliexpress εδω..
Ο/H Thracia έγραψε:
AliExpressit και στο μαγαζί με τις περισσότερες παραγγελίες χτύπα το Έχουν και φωτογραφίες στα feedback
Όντως παιδιά στα αποτελέσματα βγάζει αρκετά.
Αλλά οι προμηθευτές με τις περισσότερες φωτογραφίες εκθέτουν το TERIOS T3 (το απλό) και όχι το Τ3+ (plus).
Ο προμηθευτής με τις περισσοτερες παραγγελίες στο Τ3+ έχει 69 orders ΑΛΛΑ αν κοιτάξεις τις φωτογραφίες που εκθέτει στις μισές έχει το TERIOS και στις άλλες μισές τον κλώνο του (GEN GAME).
Ο επόμενος που εκθέτει το Τ3+ έχει 21 orders.
Τ3
Τ3+
Ο/H VeeTs έγραψε:
Δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο aliexpress εδω..
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Για δες αυτο αν σε κανει :
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Απο την εικονα των feedback φαινεται οτι ειναι το Τ3+ και εχει ΗΟΜΕ button.
( UTB88db9XCbIXKJkSaefq6yasXXa3.jpg ) -
Ρε παιδια το DDP (Greece) ειναι τροπος μεταφορικης?Αποφευγει τελωνειο?
-
DPD πρέπει να είναι το σωστό τα φέρνει μέχρι Ελλάδα και από εκεί courier ACS έτσι γινόταν με το eglobalcentral.eu.
-
εγο εχο παραγγειλει κινητο 6/6 απο 14/6 εφυγε απο κινα το ιδιο διαστημα και λιγο νωριτερα εχω παραγειλει ρολοι 2 θηκεσ 2 τζαμακια ολα τα εχω παραλαβει εωσ σημερα αρα μετα κινητα κατι συμβαινει το δεμα με το κινητο φιανεταο οτι εχει φτασει ελλαδα 4/7 μεσω 17trackt στα ελτα δε φιανεται να εχει φτασει το ιδιο μου παν στο τλφ τωρα τι γινεται δε ξερω>
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα