Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Και ο ΦΠΑ; Δώρο;
      Κινητό αξίας 500€
      20 € τέλος εκτελωνισμού
      24% ΦΠΑ 120€
      Σύνολο 140€.
    • και η τιμή της αξίας των δεμάτων πως θα προκύπτει; θα googleαρει ο τελωνειακος και θα βάζει οτι τιμή θέλει;

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @georgekanapitsas Το πόσο αυτό απλά αντικαθιστά το καθιερωμένο εδώ και αρκετά χρόνια 12αρι που ήταν η αμοιβή των ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμο! Από κει και πέρα είναι όπως σου τα είπε ο @makis1024
      @venioni Είναι 100% στην κρίση του τελωνειακού όπως ήταν πάντα άλλωστε, αυτό δεν άλλαξε...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Θέλω να αγοράσω ενα smart watch αλλα είναι presale απο gearbest. Να το χτυπήσω η υπάρχει φόβος με τα presale;
    • Ο/H georgekanapitsas έγραψε:

Καλημέρα υπάρχει κάποια ελάχιστη τιμή που πρέπει να γράφει στο πακέτο για να το σταματήσουν στο τελωνείο ή είναι τυχαίο ποίο θα σταματήσουν; Πριν 9 μήνες το mi5 που έχω πέρασε χωρίς να το σταματήσουν από geekbuying και το ίδιο και ένα ακόμα κινητό πριν 5 μήνες από aliexpress.Υπάρχει κάποιος σίγουρος και εξακριβωμένος τρόπος αποφύγεις τελωνείου για αγορές από Κίνα; Θέλω να αγοράσω ένα ακόμα mi5 και ένα mi6; Ευχαριστώ πολύ!
      Είναι θέμα τύχης... Θεωρητικά όσα μαγαζιά απο Κίνα υποστηρίζουν τριγωνική αποστολή τότε γλυτώνεις το τελωνείο αλλά και πάλι κανένας δεν θα βάλει και το χέρι του στην φωτιά πάλι κάτι μπορεί να αλλάξει και να περάσει τελωνείο και αν περάσει θα πρέπει να το πληρώσεις.. σε κάθε περίπτωση η αγορά απο κάποια Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι σίγουρη αφού ότι έρχεται από εντός Ευρώπης δεν έχει και υποχρέωση σε εκτελωνισμο σκέψου το.. η αγορά από Κίνα δεν είναι πάντα οικονομικότερη... Ίσος από ευρωπαϊκή αποθήκη βρεις και καλύτερη τιμή και χωρίς φόβο για τελωνείο...
    • Εφόσον υπάρχουν λύσεις γιατί να αγχώνεσαι με τελωνείο + την καθυστέρηση?
      Αγορά με priority line & σε 20 ημέρες σπίτι σου με courier .
      Οι ευρωπαϊκές αποθήκες δεν έχουν αρκετά προϊόντα .
      Η αλλιως από eglobal .
    • Διαφήμιση
    • Mi 5s έφτασε επιτέλους στα χέρια μου από gearbest με europe registred, μέσο Αυστρίας και με στάση στο τελωνείο. Τελωνειακη κοστολόγηση 100€ οπότε 24+15 πήγαν 39€ τα κερατιάτικα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Οι αγορές από Κίνα θεωρώ ότι δεν είναι για όλους & γενικά πιστεύω ότι πρέπει να τις παρακολουθείς γιατί μεταβάλλονται συχνά.
      Λοιπόν εγώ ψωνίζω πλέον μόνο από gearbest -banggood & egloblal
      Το gearbest έχει επιλογή από αποθήκη κινας priority line
      Δηλαδή έχει πληρωμένο τελωνείο
      Για ακριβα προιοντα (κινητα κλπ Priority Line απο την αποθηκη της Κινας και Priority Direct mail του Banggood)
      Μη μπερδευεις το Priority Line που ειναι κομπλε για τωρα με το Europe Registered.
      Αποθήκη HK
      ΠΟΤΕ EXPEDITED απο ΚΙΝΑ (DHL κλπ)
      Στην περιπτωση που θες Priority Line τοτε να ξερεις

Europe express ειναι η Chronopost
      Eu Express ειναι η DPD.
      Europe Railway ερχεται με το τρενο και αργει πολυ περισσοτερο απο τις αλλες
      Προτιμω EU Express
      Για να κανεις Track το δεμα σου:
      Πας σε αυτη την σελιδα
      DPD Tracking
      και προσθετεις το 1550 μπροστα απο απο το tracking number που σου εδωσε το Gearbest.
      Και οι 2 ειναι με προυπολογισμενο το τελωνειο στην τελικη τιμη αρα διαλεγουμε την πιο φτηνη.
      Αν τα μεταφορικα σου φαινονται πολλα τοτε προσθεσε κατι αλλο γιατι συνηθως οσο μεγαλυτερη ειναι η παραγγελια τοσο φτηνοτερα (μεχρι και δωρεαν)
      Για το Banggood Priority Direct Mail.
      ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το Priority Line του Gearbest αλλα ειναι απο τις πιο ασφαλεις μεθοδους.
      Το eglobal είναι από Ευρώπη
    • Να διορθώσω απλά στο σημείο που λες πως το eglobal στέλνει από Ευρώπη. Στέλνει από Κίνα και όταν είχα πάρει εγώ τον Φεβρουάριο ήρθε ακριβώς όπως έρχονται αυτα με το priority line από το Gearbest(DPD κτλ)...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση