Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Φωτια στα μπατζακια μας δηλαδη.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τελικά ούτε μαϊμού είναι το εμαιλ, είναι με Chronopost - Europe Express και του πέρασε τελωνείο
Η DPD είναι EU Express, εύκολο να κάνεις λάθος
- έχει link στο dpd.com με (http ενώ είναι https)
- είναι στα ελληνικά, ενώ το τελωνείο ζητήθηκε από τη Γαλλία.
- έχει κουμπί για το link πληρωμής, για να μην φαίνεται που οδηγεί
- στο ιστορικό φαίνεται ότι η αποστολή έγινε με chronopost, η DPD πού κολλάει?
Η μόνη αληθινή φωτό ήταν αυτή του ιστορικού αποστολής.
Υποψιάζομαι ότι ο τύπος έκανε το λάθος να παραγγείλει με Europe express, έφαγε το τελωνείο και είπε να δει μήπως καταφέρει να πάρει πίσω το μισό ποσό που πλήρωσε, όπως έχει ανακοινώσει ο Giannis στη σελίδα. Επειδή όμως δεν θα κατάφερνε τίποτα αν έλεγε ότι παρήγγειλε με chronopost, έφτιαξε μια μαϊμού mail, έκανε κι ένα photoshop στην παραγγελία και έβαλε ότι παρήγγειλε με eu express.
Τώρα έχει διαγραφεί το ποστ βέβαια, και δεν γνωρίζω τι παίχτηκε τα τελευταία λεπτά... -
Πολύ πιθανόν, είναι πολλά αυτά που δεν κόλλαγαν και το έγραψαν και αρκετά παιδιά από κάτω
-
Πάντως να πούμε και κάτι.............δεν του ζήτησαν και πολλά. Μόνο εμείς εδώ πληρώνουμε τόσο πολύ στο τελωνείο αν το βρούνε!
-
Αν βάλεις το t.n. της chronopost στο site της DPD μια χαρά το δείχνει. Επομένως κάποια σχέση έχουν οι 2 εταιρείες (Our network).
Τώρα για τα άλλα δεν μπορώ να ξέρω. Το δικό μου (που δεν έκανα και το λάθος να παραγγείλω με Eu express, εννοώ ότι το διάλεξα έναντι του express eu) που είναι Θεσσαλονίκη δεν είχε κάποιο περιστατικό στην Γαλλία. -
Ο/H zt654 έγραψε:
Πάντως να πούμε και κάτι.............δεν του ζήτησαν και πολλά. Μόνο εμείς εδώ πληρώνουμε τόσο πολύ στο τελωνείο αν το βρούνε!
Αν θύμάμαι καλά, το δέμα του ήταν μια λάμπα led κι ένα amazefit -
Σήμερα πήγα να παραλάβω από ελτα ένα redmi note 4 που είχε περάσει τελωνείο. 143 $ το είχα αγόρασει 168 € έβαλε αξία ο τελωνης + ΦΠΑ +εκτελωνισμός 60 € καπέλο. Ήθελα να ξέρω πως υπολόγισε το 168 αφού δεν το άνοιξε και στη συσκευασία έγραφε την πραγματική 143 $?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanos485 έγραψε:
Ήθελα να ξέρω πως υπολόγισε το 168 αφού δεν το άνοιξε και στη συσκευασία έγραφε την πραγματική 143 $?
-
Μόνο που στο σκρουτζομάγαζο εμπεριέχονται φπα και τέλη εκτελωνισμού , μπανανία.
Ή κάνεις την δουλειά σου σωστά ή μην την κάνεις καθόλου. -
Θάνο με γεια το κουστούμι, καλοφόρετο.
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Σήμερα πήγα να παραλάβω από ελτα ένα redmi note 4 που είχε περάσει τελωνείο. 143 $ το είχα αγόρασει 168 € έβαλε αξία ο τελωνης + ΦΠΑ +εκτελωνισμός 60 € καπέλο. Ήθελα να ξέρω πως υπολόγισε το 168 αφού δεν το άνοιξε και στη συσκευασία έγραφε την πραγματική 143 $?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα