Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.Ο/H Nonivlai4 έγραψε:
Χαχαχα ευτυχώς μπήκα εδώ μέσα με καθοδήγησαν σωστά τα μέλη και είναι με ,priority οπότε αυτό δεν με αγχωνει!!! Παράλληλα γλιτώνω την κρεβατομουρμουρα γτ δεν έχει ιδέα για το τι τον περιμένει!!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
δεν θα εχεις θεμα ειναι επιβεβαιωμενο μην φοβασαι.
-
Ερώτηση θέλω να παρω απο gearbest ενα ηλεκτρονικό τσιγάρο εχω ξαναπαρει παλιότερα για φίλους τότε που δεν ειχαμε θεμα με το τελωνείο οπως τωρα.
Στο gearbest υπηρχαν δυο επιλογές οσο αφορά το τσιγάρο την απλή απο κινα και μέσω ολλανδικού ταχυδρομείου.
Προστέθηκε τώρα μια τρίτη επιλογή που γράφει εξπρές μονο για ηλεκτρονικό τσιγάρο και δίνεις γύρω στα 34ευρω, αυτό τωρα ειναι κουριερ αλλα δεν σταματάει τελωνείο; επειδη γραφει μονο για ηλεκτρονικό τσιγάρο και επειδη εχεις δωσει ηδη 34 ευρώ η θα σταματήσει τελωνείο και θα τον πιω.
Διοτι αμα ειναι ετσι και σταματήσει τελωνείο δεν υπάρχει νόημα εκει το ρισκάρεις και διαλέγεις την επιλογή μεσω ολλανδικού ταχυδρομείου.
Εχει κανεις για την τρίτη επιλογή καμια εμπειρία η τι μπορεί να ειναι;entit expedited shipping ειναι η τρίτη επιλογη οχι εξπρές που εγραψα -
Είναι ειδικά Κινεζομαγαζα με καπνικά προιόντα οπότε δες λίγο σε αντίστοιχο φόρουμ και ρώτα. Θα ξέρουν πιο καλά!
-
Υπάρχει πρόβλημα με την εισαγωγή προιόντων στην ΕΕ σχετικά με το κάπνισμα και το άτμισμα, αν τυχόν πάει τελωνείο μάλλον δεν θα έχει καλή κατάληξη το θέμα..
Ψάξτο καλά πριν κάνεις οτιδήποτε.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Επειδή σε παλιότερη ερώτηση μου, αλλά και άλλων μελών, σχετικά με αποστολή με Belgium Post από GB, απλά να αναφέρω ότι είχα την ταχύτερη αποστολή εδώ και μήνες από Κίνα. Αποστολή 02/08 και σήμερα το έχω στα χέρια μου. Το track number είναι της μορφής LVS137636000119χχχχ και στη σελίδα των Βελγων γράφει ακόμα "Your parcel is on the way to Belgium'' ενώ στο 17track μου γράφει από τις 10/08 "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days"
Μιλάω φυσικά για δέμα μικρής αξίας με αναγραφόμενη τιμή στο πακέτο 12,5€. Η ετικέτα του πακέτου λέει ξεκάθαρα αποστολή από Shenzen αλλά δεν ξέρω με ποια μέθοδο έφτασε στην Ελλάδα... -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Υπάρχει πρόβλημα με την εισαγωγή προιόντων στην ΕΕ σχετικά με το κάπνισμα και το άτμισμα, αν τυχόν πάει τελωνείο μάλλον δεν θα έχει καλή κατάληξη το θέμα..
Ισχύει. Ψάξε καλά φίλε πριν κάνεις οτιδήποτε. Υπάρχουν και ιντερνετικά καλά μαγαζιά πλέον και εδώ με πολύ καλές τιμές. Μέτρησε αν αξίζει το ρισκο -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ισχύει. Ψάξε καλά φίλε πριν κάνεις οτιδήποτε. Υπάρχουν και ιντερνετικά καλά μαγαζιά πλέον και εδώ με πολύ καλές τιμές. Μέτρησε αν αξίζει το ρισκο
Γενικά με ότι έχει υψηλό φόρο κατανάλωσης. Και με το αλκοόλ το ίδιο ισχύει.
Έψαχνα μια μεγάλη φιάλη από ρούμι πρόσφατα που δεν την φέρνει ο αντιπρόσωπος Ελλάδα. Βρήκα σε όλες τις χώρες κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, αλλά κανείς δεν στέλνει Ελλάδα λόγω eu legislation.
Μόνο ένας Βέλγος βρέθηκε που ζήτησε σχεδόν δίπλα λεφτά από όλους τους άλλους.
Με το μπουκάλι στο χέρι λοιπόν.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Έχει στο gearbest μια βάση φόρτισης το chuwi w σε flash sale.
Τέτοιου ειδους προϊόν περνάει από τελωνείο; Και γενικά αξίζει σαν αγορά;
Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από Banggood(priority direct mail) παραγγελία 05/08 παρέλαβα σήμερα!!! ούτε που το είδε ο τελώνης... σαν σφαίρα πέρασε από μπροστά του το Μi6.
-
Μα αφου γράφει μπρεε με αυτοκόλλητο NL P.P = Netherlands Port paye!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα