Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μάλλον το πάνε με αξία παραγγελίας.
MI 5 Tapatalk -
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Όσο θέλει χρεώνει το κάθε κατάστημα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς γι 'αυτό.
Γι 'αυτό ονομάζετε ελεύθερη αγορά.
=============== Σεπ 1st 2017, 12:31am ===============
6,84€ για το redmi 4x από banggood -
Ο/H ioaman έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Όσο θέλει χρεώνει το κάθε κατάστημα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς γι 'αυτό.
Γι 'αυτό ονομάζετε ελεύθερη αγορά.
=============== Σεπ 1st 2017, 12:31am ===============
6,84€ για το redmi 4x από banggood
Προσωπικά προτίμησα το banggood και δεν βγήκα χαμένος. -
Θέλω να αγοράσω από geekbuying το [HK Stock][Official Global ROM]Xiaomi Mi 5S.
Προχωρώντας την παραγγελία δεν μου εμφανίζει κάτι για επιπλέον χρήματα πλην τα μεταφορικά.
Θα υπάρξει κάποιο θέμα μήπως επειδή θα είναι από ΗΚ με τελωνεία κλπ;
Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο/έμπιστο/οικονομικό κατάστημα για αγορά xiaomi; -
Καλημέρα θα πληρώσει τελωνείο, banggood με priority direct δεν πληρώνει σίγουρα.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Πόσο χτύπησες τον tilemaxo και πόσο τον Skyline ; Το coopervape στο Alibaba το είδες ; Στα 20€ έκαστος κλώνος 1:1.
-
Σωστά 10€ μεταφορικά χρεώνει με China registered.
-
-
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τί παίζει με το tracking number του gearbest το οποίο αν το βάλω στο track.bpost.china το αναγνωρίζει ενώ αν το βάλω στο αντίστοιχο του ΕΛΤΑ το βγάζει λάθος.
Στο κινέζικο γράφει ότι έχει μπει Ελλάδα από τις 17 Αυγούστου, ωστόσο χθες που πήγα στο ταχυδρόμειο δεν ασχολήθηκαν μαζί μου γιατί είπαν πως δεν είναι έγκυρο το tracking number και δεν το αναγνωρίζει το σύστημά τους.
Με το gearbest που μίλησα δεν έβγαλα άκρη, μιας που πάλι το"λάθος" tr. number μου έδωσαν και μου είπαν πως βλέπουν και εκείνοι ότι το δέμα μου έχει μπει Ελλάδα.
Έχει κανείς καμιά ιδέα; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα