Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
εγώ στο χα φέρει απ' έξω απ' έξω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εκτωτικο κουποπνι για προπαραγγελια του Α1 Μ1 απο Bangood 11BGA1 Xiaomi Mi A1 MiA1 Dual Rear Camera 5.5 inch 4GB RAM 64GB Snapdragon 625 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com υπαρχει νημα για το τηλεφωνο?
-
Παρήγγειλα mi band 2 πριν δύο μέρες από banggood με priority direct mail και στο status λέει back order. Ενώ κάτι ακουστικά piston που τα παρήγγειλα μαζί με το mi band 2 χωρίς priority στο status λέει shipped.
-
22 μέρες στο αεροδρόμιο.Έλεος δηλαδή!!8,5 ευρώ παραγγελία είναι με λουράκια για miband-amazfit αλλά...έλεος!!
-
Εδω και μέρες το δέμα έχει μείνει εκεί,η αγορά έγινε απο gearbest με Eu express αποστολή.Mi 11i 8/256
-
Κι εμενα ηταν κολημμενο πολλες μερες εκει, παραπανω απο 10 μερες .Μολις πατησε Αγγλια σε λιγοτερο απο 10 ηρθε.Συνολο 20.Υπομονη.
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Οταν στελνεις πισω στο Gearbest κατι για επισκευη μεσα στην εγγυηση (4 μηνες μετα την αγορα), ποιος πληρωνει τα εξοδα αποστολης ? Θα ειναι αρκετουτσικα λογω διαστασων του προς επισκευη αντικειμενου (προτζεκτορας, αξια μεταφορικων 40-50€ περιπου) .........
δες εδω returns#terms -
Εγω παιδια μαλλον σταθηκα <<ατυχος>> αν θυμαστε ειχα κανει αγορα απο το ebay στης 08/08/2017 ενω ο πωλητης εδειχνε αγγλια.. Το δεμα ειχε χαθει ..τελειωσε και το estimated delivery στης 08/09/2017 εκανα dispute στο paypal γιατι μετα απο τοσο καιρο πραγματικα δεν το χρειαζομαι και βλεπω σημερα οτι ξαφνικα αλλαξε το tracking και μου λεει οτι ειναι στο ΚΜΔ Αθηνας 11 !! Το εχασα την υποθεση εεε ?? Πανε τα λεφτα μου εεεε ???Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα