Κακώς πήραν γυναίκες τότε, στο μισθό να παίρνουν το ίδιο αλλά στα βάρη όχι δεν πάει έτσι.Ο/H takisfrag έγραψε:
αλλά είναι όλες γυναίκες που διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να σηκώνουν τέτοια βάρη και άρα δεν κάνουν τίποτα !
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εντάξει Χρήστο φυσικά και έχουν δικαίωμα οι γυναίκες και σε αυτήν την δουλειά αλλά θα πρέπει να ξέρουν όταν προσλαμβάνουν σε τι δουλειά θα πάνε !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τάκη φυσικά και έχουν δικαίωματα, όπως και έχουν υποχρεώσεις, και σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανες και είναι αληθές, δυστυχώς της υποχρεώσεις της ξεχνούν.
-
Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπεύθυνοι και ΑΝΘΡΩΠΟΙ ανεύθυνοι. Συνεπείς και ασυνεπείς. Το φύλο ΔΕΝ παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο.
-
Τάκη όταν γίνεται μια πρόσληψη για 4 μήνες η 8 αναγράφεται ποιο είναι το αντικείμενο ακριβώς, αλλά είπαμε ο Έλληνας θέλει τον Σοιμπλε του, για αυτό φτάσαμε εδώ, και έχει και παρακάτω να ξέρεις.
=============== Οκτ 23rd 2017, 7:07pm ===============
OffTopic@fog Ειρήνη μάλλον δεν γνωρίζεις τι ακριβώς γίνετε σε Σώματα Ασφαλείας και Στράτο αλλά και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, είπαμε Σοιμπλε -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Έχουν άλλα τόσα και περισσότερα μέσα απλά δεν ανέβασα φωτογραφίες για να μην επιβαρύνω τους σέρβερ , δυστυχώς θα φάμε πίκρα από εδώ και πέρα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά είναι όλα για τελωνείο??? η είναι και αλλά δέματα που δεν θα περνάνε??
Γιατί μερικοί παραλαμβάνουν απο οτι διαβάζω εδώ μεσα σε 10 μέρες και άλλοι περιμένουν 50???
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Δηλαδή κάποιος που περιμένει δέμα με priority απο πχ banggood η vickmall είναι μεσα σε αυτά η είναι άλλου?? Άρχισα να αγχωνομαι ..φεύγω αρχές του μήνα για εξω κ μήπως δεν παραλαβω...
Εάν είναι από banggood με priority δεν νομίζω να έχεις θέμα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Εάν είναι από banggood με priority δεν νομίζω να έχεις θέμα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι απο vickmall με priority
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
-
Ο/H gthom έγραψε:
Είναι απο vickmall με priority
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
OffTopicΜια απορία ρε παιδιάΔηλαδή Κλαρκ δεν υπάρχει;Μου ακούγετε ηλίθια η δικαιολογία ότι δεν μπορούν να σηκώσουν βάρος
Ποιός μπορεί να σηκώσει ολόκληρη παλέτα
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα