Ευχαριστω για τις πληροφορίες , μπορώ να περιμένω , εχω ήδη αγοράσει δυο συσκευές απο Κίνα, απλα δεν εχω εμπειρία για unregistered δέματα, γι αυτο και ρωτάω εσάς για συμβουλές. Η ανησυχία μου αφορά κυρίως στο θέμα μεγάλης χρονικής διαρκείας μέχρι την παραλαβή και στο αν τελικά αξίζει για 1,6 ευρώ που είδα ότι το εχει το gearbest αυτο το ρίσκο.Ο/H osalonikios έγραψε:
Unregistered σημαινει πως μπορει να κανει 2-3-4-5-6 και 7 μήνες να έρθει. (Τα νουμερα δεν ειναι καθόλου υπερβολης)
Επίσης σημαίνει πως δεν μπορεις να παρακολουθεις το που βρίσκεται.
Ψυχοφθόρο δεν θα το έλεγα. Και registered να είναι κάτι ο αγχωτικος τύπος θα ψάχνει να βρει ανα 15 λεπτα που βρίσκεται. Από αυτη την άποψη ίσως ειναι και καλύτερα να μην ξέρεις και πολλα μέχρι να το δεις στην πόρτα σου.
Αν είσαι πάντως τύπος που δεν μπορει να περιμένει οι αγορες απο Κίνα δεν είναι για σένα.
Αυτό στο λέω γιατί σε βλέπω σκας ιδιαίτερα και χωρίς λόγο για το ποιο ταχυδρομειο να επιλέξεις.
Ότι και να επιλέξεις ο κινέζος θα το στειλει με αυτο που προτιμάει αυτός.
Στο υπογράφω αυτό.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σε unregistered δεν σου έρχεται ειδοποίηση, ψυχοφθόρο μάλλον για αυτούς, γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν ότι το παρέλαβες.
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
Μα δεν έχω λάβει ποτέ ειδοποιητήριο χαρτί σε unregistered δέμα, μου το αφήνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Δεν χρειάζεται να υπογράψω για να το παραλάβω.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μα δεν έχω λάβει ποτέ ειδοποιητήριο χαρτί σε unregistered δέμα, μου το αφήνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Δεν χρειάζεται να υπογράψω για να το παραλάβω.
-
Μέσω paypal δεν υπάρχει ρίσκο, δεν παρέλαβες, ζητάς τα λεφτά σου πίσω και ας το χαίρεται ο γείτονας.
Είναι λιγάκι δύσκολο με unregister να αποδείξεις ότι δεν παρέλαβες, όπως φυσικά και το κατάστημα ότι παρέλαβες...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μέσω paypal δεν υπάρχει ρίσκο, δεν παρέλαβες, ζητάς τα λεφτά σου πίσω και ας το χαίρεται ο γείτονας.
-
Εγώ λέω αν έχεις επιλογή για registered το κλικάρεις. 1 και 2€ δε λένε κάτι.
Αν και τα πράγματα που αγοράζει κανουν 1-2€ τότε το αφήνεις στη τύχη του κι όποτε έρθει ήρθε.
Αγχος δε θέλει. Αρκετό έχουμε στη ζωή μας.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγώ λέω αν έχεις επιλογή για registered το κλικάρεις. 1 και 2€ δε λένε κάτι.
Αν και τα πράγματα που αγοράζει κανουν 1-2€ τότε το αφήνεις στη τύχη του κι όποτε έρθει ήρθε.
Αγχος δε θέλει. Αρκετό έχουμε στη ζωή μας.
-
Πάρε μια γνήσια Ipaky να την ευχαριστηθείς που κάνει και 5-6 € να σου δώσουν και tracking number.
Ο/H makis1024 έγραψε:
Πάρε μια γνήσια Ipaky να την ευχαριστηθείς που κάνει και 5-6 € να σου δώσουν και tracking number.
-
Ο/H panos. έγραψε:
Απλα ρώτησα γιατι πρόκειται για μια θήκη που κανει 1,8 ευρώ
Αγχώνεσαι χωρίς λόγο, αν δεν σε κλέβει ο γείτονας, θα παραλάβεις σίγουρα και γρήγορα, αυτή την περίοδο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα