Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Μα ελλαδα εχει φτασει απο 14/10 28/8 εχει γινει η παραγγελια

Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H kaper έγραψε:

Άμα λήξει η προθεσμία της αποστολής λίγα θα μπορείς να καταφέρεις μετά πιστεύω, ξεκινά με την paypal

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kaper έγραψε:

Παραγγελία από Gearbest στις 15 Σεπτεμβρίου με NL post έφτασε Ελλάδα 5 Οκτωβρίου και παρέλαβα χθές στη Ρόδο. Εσύ άφιξη 14/10, άρα (στατιστικά) έχεις λίγο ακόμα... ;)
    • Διαφήμιση

Να επικοινωνησω πρωτα με gearbest για refund η να ξεκινησω διαδιακασια με paypal

• Ο/H kaper έγραψε:

Να επικοινωνησω πρωτα με gearbest για refund η να ξεκινησω διαδιακασια με paypal

Θα έλεγα ότι γενικά όλοι μας, θα πρέπει να κάνουμε λίγο παραπάνω υπομονή για αγορές από Κίνα όσο σπαστικό και να είναι αυτό...Δεν φταίνε τα καταστήματα και στο τέλος βλέπω να ψάχνουμε με το κυάλι κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα.

Δ3ν αντιλεγω και συμφωνω το θεμα ειναι να μην χασουμε τα λεφτα μας...πχ εμενα το tracking number εληξε σημερα πως θα ξερω αν οντως προχωραει η διαδικασία;

• Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kaper έγραψε:

Θα έλεγα ότι γενικά όλοι μας, θα πρέπει να κάνουμε λίγο παραπάνω υπομονή όσο σπαστικό και να είναι αυτό...Δεν φταίνε τα καταστήματα και στο τέλος βλέπω να ψάχνουμε με το κυάλι κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα.
      Παραγγελία από gearbest έληξαν οι προβλεπόμενες μέρες αναμονής και μετά από επικοινωνία μαζί τους με είπαν θα την ξανά στείλουν και ξεκίνησε από σήμερα με tracking number Βελγίου άντε να δούμε για 7 ευρώ παπαριτσες περιμένουμε 3 μήνες σχεδόν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kaper έγραψε:

Δ3ν αντιλεγω και συμφωνω το θεμα ειναι να μην χασουμε τα λεφτα μας...πχ εμενα το tracking number εληξε σημερα πως θα ξερω αν οντως προχωραει η διαδικασία;

Όσο πληρώνεις με PayPal και δεν ξεκινάς για "ψύλου πήδημα" τα dispute κλπ, ΔΕΝ θα χάσεις ποτέ τα χρήματά σου και ας έχει λήξει το tracking φτάνει να μην ξεπεράσεις τις 180 ημέρες από την πληρωμή στο PayPal.

Ο/H miltosdelis έγραψε:

Παραγγελία από gearbest έληξαν οι προβλεπόμενες μέρες αναμονής και μετά από επικοινωνία μαζί τους με είπαν θα την ξανά στείλουν και ξεκίνησε από σήμερα με tracking number Βελγίου άντε να δούμε για 7 ευρώ παπαριτσες περιμένουμε 3 μήνες σχεδόν
      Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εδώ μπορώ να πω μόνο την καθαρά δική μου άποψη σαν ΑΠΛΟΣ και μόνο χρήστης: Ποτέ δεν επιλέγω και δεν συμφωνώ με την επαν-αποστολή αλλα ζητάω πάντα refund και κάνω νέα αγορά από την αρχή για "να μηδενίσουν" οι ημέρες. Με το καλό να παραλάβεις :)

Δεν εχω κανει ποτε dispute δεν νερω καν πως γινεται παντα περιμενα απλα ποτε τοσο...εχω 134 πληρωμες απο πειπαλ τι να πω....

• Ο/H kaper έγραψε:

Δεν εχω κανει ποτε dispute δεν νερω καν πως γινεται παντα περιμενα απλα ποτε τοσο...εχω 134 πληρωμες απο πειπαλ τι να πω....

ΩΠΑ!!!!! δεν το πρόσεξα αυτό με τις 134 ημέρες...Ξεκίνα ΤΩΡΑ πρώτα με το Gearbest και ζήτα refund χωρίς να εμπλέξεις ακόμα το PayPal. Μη δεχθείς τίποτα άλλο από αυτά που θα σου προτείνουν πέρα από full refund. Αν σου απαντήσουν και προτείνουν τίποτα πόντους και άλλες παπάτζες όπως περίμενε λίγο ακόμα ή ότι και καλά δεν είχες πάρει και insurance , πες τους ΣΤΕΓΝΑ οτι καλύπτεσαι από το PayPal buyers protection policy και ότι περιμένεις full refund και τίποτα άλλο. Αν με το καλό παραλάβεις (που μάλλον θα παραλάβεις αφού μπήκε Ελλάδα) επέστρεψέ τους την πληρωμή μέσω PayPal και να φαίνεται στην αιτιολογία ότι είναι επιστροφή πληρωμής λόγω τελικά ότι παρέλαβες ;)

Οχι οχι λαθος καταλαβες 134 πληρωμε μεσω πειπαλ για αγορες και ποτε δεν εκανα dispute

• Διαφήμιση

Αυτο μου λεει στο 17track