Το θεμα ειναι οτι συζητιεται κι η καταργηση του αφορολογητου των 22 ευρω σε ολη την ευρωπη. Αν κανουν καμμια τετοια λαλακια ξεχαστε τη μικροπραματια απο κινα. Δεν το βλεπω αμεσα υλοποιησιμο, ο κινεζος δε θα τ αφησει ετσι. Στα 3 χρονια που ψωνιζω βρισκομαστε στην εσχατη καμπη παρακμης τελωνειου - ελτα. Προφανως καπου οδηγει ολο αυτο. Αμεση λυση δε βλεπω. Θα σαπισουν ολα τα σακουλια τωρα το χειμωνα. Ντροπη τους ρε.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σημερα παρέλαβα ένα ζευγάρι γάντια μηχανής στις 26 μέρες από alliexpress αξίας 8 ευρώ μέσω Σιγκαπούρης. Με ταμπελα τελωνιακως ελεύθερο.
-
Γειά σας παιδιά. Αγορά από alli πλησιάζει η λήξη του χρόνου παράδοσης να ζητήσω παράταση ή να περάσω σε ανοιχτή διαμάχη στην πρώτη περίπτωση αν δεν προλάβω και με τον έχτρα χρόνο χάνω τα λεφτά μου; Το προϊον βρίσκεται Ελλάδα
-
Καλησπέρα στην ομάδα
παιδιά εντάξει τα ΕΛΤΑ όντως έχουν τρελά θέματα
εκτός και αν είναι το κατάστημα της περιοχής μου μόνο έτσι
δέμα ήταν σήμερα στο ράφι από τις 11/10/2017 ( την επόμενη κανονικά έπρεπε να το είχα παραλάβει το γράφει επάνω του το πακέτο εντωμεταξύ )
ειδοποίηση στο σπίτι και δεν πήρα ποτέ απλά έτυχε να το δω στο ράφι σήμερα και έτσι και το πήρα ( χωρίς καν να βάλω μια υπογραφή σε κανένα χαρτί ) γιατί λέει η εν λόγω προϊσταμένη ότι είναι ελεύθερο απλά είδε ότι είναι στο όνομα μου και μου το έδωσε
δεν πάμε καθόλου καλά...
και για την παραγγελία που είχα κάνει έτοιμα να μου στείλουν ξανά τα προϊόντα από gearbest σήμερα την παρέλαβα και τους έστειλα κατευθείαν μήνυμα αν μπορούν να την βρουν και να την πάρουν πίσω για να μην μπλέκω σε άσκοπες πληρωμές μεταφοράς του πακέτου πίσω σε αυτούς
και μετά ποιος ξέρει αν θα πάρω και τα λεφτά μου πίσω
πόσο μάλλον πόσο θα μου βγει η τσάμπα γι αυτούς η αποστολή του εν λόγω πακέτουΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Χωρις υπογραφη δε δινονται ουτε ελευθερα ουτε παντρεμενα. Το χαρτακι ή χαθηκε ή δεν εχουν καν ταχυδρομο, αν εληξε καμια συμβαση και δεν εχει ερθει αλλος.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Χωρις υπογραφη δε δινονται ουτε ελευθερα ουτε παντρεμενα. Το χαρτακι ή χαθηκε ή δεν εχουν καν ταχυδρομο, αν εληξε καμια συμβαση και δεν εχει ερθει αλλος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H ipankas έγραψε:
Γειά σας παιδιά. Αγορά από alli πλησιάζει η λήξη του χρόνου παράδοσης να ζητήσω παράταση ή να περάσω σε ανοιχτή διαμάχη στην πρώτη περίπτωση αν δεν προλάβω και με τον έχτρα χρόνο χάνω τα λεφτά μου; Το προϊον βρίσκεται Ελλάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ζήτα extension του AliExpress protection από τον πωλητή, μην ανοίξεις dispute.
-
54 μέρες απο 2 παραγγελίες απο Gearbest με NL registered.Eίναι Αθήνα οι παραγγελίες εδώ και 1 μήνα.Μετά τις 60 ή 80 μέρες να κινηθώ για refund?Υπομονή και ανοχή τέλος.
-
Ανοχή τέλος και gearbest είναι 2 λέξεις που δεν πάνε μαζί. Νομιζω ότι όσοι κάνετε παραγγελία από gear κακώς είστε τόσο ανυπόμονοι.
-
Οι τελευταίες ήτανε.Αν θέλω δώρο Χριστουγέννων για το 2019 θα φροντίσω να το παραγγείλω το καλοκαίρι του 2018,θα το έχω υπόψιν μου..
.Νομίζω στις 60 είναι καλά,απο κει και πέρα βιάζεται παρα φύσιν η λογική μας.Όποιον του αρέσει καλώς του αρέσει.
-
Φίλε μου προσωπικά ψωνίζω από vickmall και ενδεχομένως μετά από ότι διαβάζω εδώ και από banggood. Προσεξε όμως οι τιμές διαφέρουν από κάτι τρελές προσφορές του gearbest
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα