Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Αν χρειαστείς κάτι στο κέντρο διαλογής ομως ο Διευθυντής είναι φίλος μου
-
αμα χαθει κανενα δεμα , ναι...
-
Ο/H billfot έγραψε:
Kαλημερα παιδια.Τα καλα νεα μου τα φερε ο ταχυδρομος πρωι πρωι.Απελευθερωσαν ολα τα δεματα απ το τελωνειο.Στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου ηρθαν δυο φορτηγα πακετα.Ενα σημερα διανομη κι ενα θα κανουν αυριο.Να εχετε το νου σας οσοι δεν φτανει ταχυδρομος ως την πορτα σας.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα καταστραφούν πολλά πακέτα από τη βροχή στο προαύλιο του τελωνείου
-
Σημερα παρελαβα μεσω china post 2 παραγγελιες. η μια screen protector στις 20 μερες αναμονη και η αλλη στυλο xiaomi 2 μηνες αναμονη.
Επιπλεον αλλη μια μεσω belgium post στις 16 μερες!
Μακαρι να εδιωξαν οπως λετε ολε τις παραγγελιες μας καθως ακομη περιμενουμε πραγματα σεπτεμβρη.
ΥΓ. Να επισημανω οτι ο φακελος με το 1 στυλο μεσα (υποπτο αντικειμενο!!!!) ανοιχτηκε τελωνειο για ελεγχο και μου εσκισαν την συσκευασια του στυλου. Να δω πως θα τον κανω δωρο τωρα......ελεος οι αχρηστοι -
Σκεφτομαι να παραγγειλω το Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet - INTERNATIONAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM, απο το gearbest, ειναι σε αρκετα καλη τιμη στα 127€, αλλα
για να μην φαει κανενα κολλημα στο αεροδρομιο πρεπει να κανω καποια επιλογη αποστολης στο gearbest.. επειδη δεν ξερω ποια ειναι η σωστη που αν πληρωσεις κατι παραπανω
ουσιαστικα πληρωσες για το τελωνειο..σας παραθετω τις επιλογες... Shipping Cost: €6.34to Greece Via Expedited Shipping (3 - 10 business days) ή
Shipping Cost: €23.92to Greece Via Priority Line (10 - 21 business days)... και ποιες ειναι οι διαφορες των 2...
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Εμενα μετα απο 92 μερες σκαναριστηκε ο σακος και φαινεται να προχωράει
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με ποια εντολη απο τις 2 που γραφω το παραγγειλες? Η το αφησες να ερθει free?Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
-
Εγω σημερα παρελαβα κατι πραγματάκια πολύ μικρου κοστους και βαρος και προφανως για αυτό τα περασαν και ηταν βρεγμενα...
-
Εγω το παρηγγειλα με το free φιλε μ αλλα οπως ειδες ειναι ηδη 92 μερες και δεν παρελαβα ακομα βεβαια ενα αλλο δεματακι που παρηγγειλα 10/εφτασε μεσα σε 2 βδομαδες
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ξερω οτι υπηρχαν και υπαρχουν πολλα προβληματα με παραγγελιες απο Κινα τον Αυγουστο και τον Σεπτεμβριο, απο Οκτωβριο και μετα ειναι πολυ καλυτερα γιατι εβαλαν ολα τα ασιατικα site την επιλογη που με 20€ παραπανω ουσιαστικα πληρωσες και το τελωνειο και ερχεται στο μπαμ..αλλα δεν ξερω αν και η επιλογη με τα 5 η 6 € παραπανω που ερχεται μεσα σε μια εβδομαδα αν περναει το τελωνειο η εκει σου ζητανε κανα 40αρι για να ξεκολλησει...Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα