Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H mousel έγραψε:

Να μεταφέρω και εγώ τη δική μου εμπειρία. Έχω παραγγελία ένα MI6 από banggood από 30/11 και χθες εμφάνισε στο 17track (όχι στα ΕΛΤΑ..) "the item has arrived in the country of destination" Λαχείο το πότε θα παραλάβω (με τελωνείο ή χωρις), αν και το banggood σύμφωνα με όσα διάβαζα ήταν ότι πιο αξιόπιστο μέχρι στιγμής σε ταχύτητα αποστολής και αποφυγή τελωνείου.
      OK τότε :thumbup: το ειπα μόνο και μόνο γιατί μου φάνηκε αρκετό το διάστημα από 30/11.
      Εγώ περιμένω 4 πακέτα με ημ/αγοράς 10/12 και έχει 3 μέρες που μου δείχνει το 17track "the item has arrived in the country of destination'' :)
    • Ο/H vrs5 έγραψε:

Όσο αφορά ταχύτητα ναι είναι.Όσο αφορά αποφυγή τελωνείου να μην σε πανικοβάλλω αλλά αν δεν πλήρωσες για μέθοδο αποστολής priority το βλέπω χλωμό.
      Μην ορκιζεσαι γιατί ο @Gantemakis άλλα προσπαθεί να μας πει απο το πρωί ;(

Για να μην πω τίποτα για καμία οθόνη mi mix! :mrgreen:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Αρχισαν κ τα priority να περναν τελωνειο???? ?(
      Προς το παρόν,ράδιο αρβύλα! ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Παιδιά μην προκαλείτε πανικό χωρίς λόγο. Αρχές Οκτωβρίου action camera από banggood παραλαβή σε 12 ημέρες. Νοέμβριο παραλαβή RN4X παραλαβή κοντά στις 20 ημέρες. Μάλλον και τα priority τα τρώει η ελληνική μιζέρια. Aν δεν κάνω λάθος αν στραβώσει πρέπει να πληρώνουν αυτοί (banggood).
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Δεν θα περάσουν τελωνείο απλώς είναι μπου@@@λο. Αν ήταν να περάσουν θα περνούσε και το δικό μου εχτές στην Αυστρία, άρα κανονικά φαίνετε ότι έρχετε από ΕΕ.

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

Βρε σεις εγω πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι από 17/12 στο αεροδρόμιο (που δεν φαίνεται πουθενά) και πως είναι στον έλεγχο του τελωνείου. Το μικρό η θήκη απλά πέρασε άνεμος. Και όσοι βέβαια περιμένουν εχουν πραγματακια που αλλιώς θα χτυπαγανε .... Ότι άλλο έχει περάσει είναι τζάμια θήκες κ.α ... Δεν είπα ότι θα περάσει σον και ντε...Μπορεί απλά να είναι ο τυπικός έλεγχος και απλά περιμένουν να σκαναριστουν για να κλείσουν από Κάτ -Γετα και τίποτα άλλο.. Αλλά γιατί να μην πέρναγαν μαζί με τις θήκες τι περιμένουν? Αυτή είναι η απορία μου και εύλογα χωρίς να ξέρω αλλά, κάνω κάποιους συνειρμούς

Και μην μου πείτε ότι το pattern είναι τυχαίο.. Το ξέρουμε αυτό.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

εγώ όμως βλέπω ότι έχουν κολλήσει για priority απο BG, μόνο μεγάλα ή ακριβά πακέτα με κινητά και άλλα π.χ drone όπως διάβασα αλλού. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι. Διότι δεν μπορεί να πάτησε Ελλάδα δέμα με θήκη στις 13 μέρες και τα άλλα να μην έχουν έρθει.... Άρα είναι εδώ και.... ή απλά δεν έχουν ανοίξει η σάκοι ή κάποια τα βάζουν στην άκρη άγνωστο για ποιο λόγο.
      Τσου απλά πιανουν οποιο σακο νανε δεν υπαρχει προτεραιοτητα. Περιμενω απο BG 5 δέματα pr. apo 22/11 και μετά παραγγελίες αξίας 10€ το πολυ η καθεμια. Σημερα κουνήθηκε μια που ειναι 5/12 και 2 που ειναι πιο πριν τίποτα. .
      ΑΑΑ δε σας είπα ήρθε δέμα σήμερα, χωρίς track number από παραγγελία 26/10. οι άνθρωποι ειναι επιεικως γελοιοι. το κακο της ιστοριας ειναι οτι μεσα ηταν ολα βρεμενα ευτυχως δεν ηταν τιποτα ηλεκτρονικο γα να χαλασει. Κατι ηλεκτρολογικες γεφυρες ηταν πλαστικες. Ευχομαι να μη σας τύχει κατι τετοιο..... Θα βαλω φοτο σε λιγο..

Συμβουλη: Συμφωνα με τα νεα δεδομενα .
      Αν δείτε δέμα αλλοιωμένο εξωτερικά ανοιχτέ το μέσα στο ταχυδρομειο παρουσία του προϊσταμένου.

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Aν δεν κάνω λάθος αν στραβώσει πρέπει να πληρώνουν αυτοί (banggood).
      Καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνει το banggood αν περάσει τελωνείο..Το αναφέρει εδώ. Θεωρώ πως όλοι παίρνουμε ένα σχετικό ρίσκο, το οποίο γνωρίζουμε, παραγγέλνοντας αυτή την περίοδο προϊόντα από χώρες εκτός ΕΕ. Κανένα site δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα περάσει τελωνείο ή ότι θα σε αποζημειώσει σε περίπτωση που αυτό συμβεί (πλην lightinthebox, με μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία όμως και στην παραλαβή της παραγγελίας, σε περίπτωση που εκτελωνιστεί και στην αποζημίωση των τελών). Απλά ορισμένα προτείνουν ορισμένες μεθόδους οι οποίες είναι λιγότερο επικίνδυνες για εκτελωνισμό μέχρι σήμερα. Αυτή η περίοδος απ'όσο έχω καταλάβει λόγω black friday και παραγγελιών για τα Χριστούγεννα, έχει πολύ μεγάλο φόρτο στα ταχυδρομία οπότε μάλλον λογική και η καθυστέρηση στις παραλαβές. Υπομονή και ας ελπίσουμε να παραλάβουμε όλοι σύντομα και ανέξοδα! Καλές γιορτές σε όλους!
    • Kαλημερα και καλες γιορτες σε ολους φερστ οβ ολ!!

Με ολο το σεβασμο κανεις λαθος!!

Το banggood off the record εγγυάται!!

Και σε προσωπικες συζητησεις με τους sales managers τους επισης μιας και συνεργαζομαι!!

Οποιος εχει προβλημα ενω εχει διαλεξει τροπο αποστολης Priority Direct Mail (που αποκλειεται αυτη τη στιγμη με τον τροπο που ερχονται τα δεματα) ας τους στειλει αυτο και θα παρει τα λεφτα του πισω!!
      Images
      • customs.png

128,45 kB, 540×960, viewed 108 times
    • by the way , ωραιο gomenaquie η Alariier
      και η ταχυδρομος τωρα πια τα γραμματα μου τ αφηνει στην πορτα της δουλειας μου οταν δεν εχω δεμα, καλη ωρα σημερα , πριν φτασω στη δουλεια και ακουσει τα γνωστα.
      ΚΟΙΝΩΣ ΤΕΛΩΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΤΑ:
      .
    • Διαφήμιση

Από dg με priority οταν φτάνει κάτι στο κέντρο διαλογής Αττικής, υπάρχει περίπτωση την επόμενη μέρα να είναι στο ταχυδρομείο; Από την εμπειρία σας! Priority μιλάμε για κέντρο Αθήνας

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk