Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Καλησπέρα. Θέλω να αγορασω 2 tv box απο το banggood με priority direct συν κάτι πολύ μικρά αξεσουάρ. Τι πιστεύεται είναι καλύτερα για αποφυγή τελωνείου ?? Να τα σπάσω και να τα
      μοιράσω σε 2 παραγγελίες με 2 tracking number η να τα κάνω όλα μαζί σε μια ?? Η Παραγγελία πρέπει να γίνει σήμερα.. ^^
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα. Θέλω να αγορασω 2 tv box απο το banggood με priority direct συν κάτι πολύ μικρά αξεσουάρ. Τι πιστεύεται είναι καλύτερα για αποφυγή τελωνείου ?? Να τα σπάσω και να τα
      μοιράσω σε 2 παραγγελίες με 2 tracking number η να τα κάνω όλα μαζί σε μια ?? Η Παραγγελία πρέπει να γίνει σήμερα.. ^^
      δεν τίθεται θεμα τελωνειου με priority direct mail όπως και να τα βαλεις
    • Άσε που θα στα χωρίσουν αυτοί όπως νομίζουν καλύτερα αν χρειαστεί.
      Εμένα κάτι ψιλοπράγματα μου τα έκαναν 4 πακέτα ;)

Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

και μένα έτσι ήταν για 2 μέρες και μετά τα έδειξε κανονικα.
      Εδώ μιλάμε για 6 μέρες πΧια :D
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ πολύ όλους... Βουρ στο ψητό λοιπόν... :D :D
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Banggood και τα μυαλά στα μπλέντερ... πρώτη φορά στα χρονικά και δεν είναι για μένα αυτή η παραγγελία χα χα χα... (Android TV Box + Air Mouse Keyboard) προγράμματα android για tracking numbers και διάφορα site tracking numbers δεν είδαν ακόμα την ενημέρωση από το site των ΕΛΤΑ προς ενημέρωση όλων κοιτάξτε το site των ΕΛΤΑ
      • Shipping Method:Priority Air Mail
      • Payment Method:PayPal Express
      • Ship From:CN
      Κωδικός Αντικειμένου: RU149...005NL

Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση
      5/1/2018, 08:23:31Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
      5/1/2018, 06:23:31Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΑΦΙΞΗ ΣΕ
      5/1/2018, 02:01:43Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
      4/1/2018, 17:17:03Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
      4/1/2018, 14:57:28Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
      4/1/2018, 12:57:28Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΑΦΙΞΗ ΣΕ
      31/12/2017, 11:52:57Κ.Α.Τ.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
      31/12/2017, 09:24:04ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
      19/12/2017, 09:47:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Παιδιά είναι γεγονός ότι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου.
      Από 12/12 banggood με priority φάνηκε Ελλάδα 30/12 κ από τότε νεκρα.
      Μέχρι τώρα priotity max στις 15 μέρες παραλάμβανα.
      Επίσης unregisterd bg από gearbest στις 19/12 μου ήρθαν χθες στο γραμματοκιβωτιο μου.
      Είναι προφανές ότι οι σάκοι ανοίγουν κουκουρούκου!
      Περιμένω πακέτα από Σεπτέμβρη ακόμα πχ.

Μάλλον οδεύουμε προς νέα σελίδα δόξης όπου θα παραγγέλνουμε από εκεί μόνο αν δεν μας νοιάζει πότε θα φτάσει κάτι.

Sent from my Mi5s
    • Μια ερώτηση παιδιά.Ενδιαφέρομαι για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,για να αντικαταστήσω μια παλιά oral-b που την έχω χρόνια.Mου αρέσει αρκετά η xiaomi soocare X3.Φυσικά δεν θέλω να περιμένω το Πάσχα να παραλάβω και ας πληρώσω για να παραλάβω σε εύλογο χρονικό διάστημα.Εκτός απο bangood(Gearbest έχει τις καλύτερες τιμές...αλλά μακριά...) την έχω εντοπισει στο lightinthebox.Αυτο το site απο που στέλνει?Μήπως κάποιος που έχει ασχοληθεί με το εν λόγω προιόν το έχει εντοπίσει σε Ευρωπαική αποθήκη?
    • Διαφήμιση
    • @PRESEUS
      Οι χρόνοι παράδοσης στο lightinthebox είναι 40plus βάζεις ασφάλεια τελωνείου και αν το πιάσουν στο πληρώνουν. Περισσότερα ξέρει ο @takisfrag που έχει πάρει κάποια πράγματα από εκεί, αν δεν απατώμαι.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Από Κίνα στέλνει, κάνει περίπου από 18 μέχρι 25μερες να φτάσει Ελλάδα από εκεί και πέρα αρχίζει η αναμονή στα Ελληνικά τελωνεία εννοείται βαζεις ασφαλεια φόρων να είσαι σίγουρος

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παρέλαβα Πέμπτη από Banggood παραγγελία με priority από 30/11. Γρήγορο δεν το λες, αλλά έχουν το ελαφρυντικό της εορταστικής περιόδου.
    • Kαι ναι ηρθε η ωρα μου να θαψω το πολυαγαπημενο μου (δεν ειρωνευομαι) gearbest.
      Παραγγελια 70 ημερων σχεδον φθηνοπραγμα αλλα δεν εχει σημασια.

Ζηταω να αποσταλει ξανα, οπως παντα, και παιρνω την ακυρη απαντηση οτι δεν υπαρχει στοκ μονο τα λεφτα πισω μπορουν να μου δωσουν.

Οπως μπορειτε να δειτε και σεις Wrist Protect Slip-proof Breathable Thicken Mouse Pad -$1.15 Online Shopping| GearBest.com υπαρχει στοκ.

Τους απανταω νευριασμενος οτι με κοροιδευουν και υπαρχει στοκ.
      Και απανταν το πιο ακυρο οτι εγω μπορει να βλεπω στοκ αλλα αυτοι ξερουν καλυτερα αν υπαρχει.

Για πρωτη φορα τρωω ακυρο απο gearbest. Ειναι απαραδεκτοι. Προφανως και δεν τους συμφερει ισως να το ξαναστειλουν αλλα οι ορους αποζημιωσης/αποστολης ξανα δεν αναφερουν κατι για την αξια του προιοντος.

Και σκεφτομαι τωρα εσας που εχετε παρει τηλεφωνα, να περιμενετε 60 μερες, για το πολυ απλο να παρετε απλα τα λεφτα σας πισω και οχι το τηλ...

Τραγικο....
    • Διαφήμιση
    • απο ποτε αρχσε να μ@@@@ζεται ετσι το gearbest?? ειμαι νεος σε τετοιες αγορες αλλα απο τι εχω καταλαβει αυτη η κατασταση αρχισε οταν αρχισαν τα προβληματα με το priority line.Σωστα??