Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εσένα να σε πάρουμε να μας κάνεις ποδαρικό την Κινέζικη Πρωτοχρονιά (της χρονιάς της καθυστερησης) !!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αυτές οι 40 μέρες σε 40++ παραγγελιες, δεν έχει τύχει ποτέ των ποτών!!
Ο μέσος όρος παραλαβής είναι 10-15 μέρες!
Είμαι τόσο τυχερός, μπορεί κ αυτό!!
Άλλοι είναι τυχεροί και άλλοι είναι άτυχοι !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ή ακριβέστερα:
"άλλοι είναι τυχεροί κ εγώ ρίχνω μπινελίκια όλες τις προηγούμενες 3 βδομάδες κ θα ρίχνω κ για τις επόμενες 3, στον - σούπερ θετικά αξιολογημενο-πωλητή του Ali που μ' έπιασε κοτσο", takis...
εεεεεε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ή ακριβέστερα:
"άλλοι είναι τυχεροί κ εγώ ρίχνω μπινελίκια όλες τις προηγούμενες 3 βδομάδες κ θα ρίχνω κ για τις επόμενες 3, στον - σούπερ θετικά αξιολογημενο-πωλητή του Ali που μ' έπιασε κοτσο", takis...
εεεεεε??
Κρύβε λόγια εσύ !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H gplat έγραψε:
Ααααααα... Δε θέλω τέτοια! @demakhs σκέψου θετικά εσύ να σκεφτώ κι εγώ, να δούμε τι θα γίνει.
Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην αγχόνεσαι για μένα πήγαινε ή σπόντα
Κι εσύ τυχερός @takisfrag ? Χμμμ... πολύ τυχεροί μαζευτήκατε τελικά, μήπως παίρνετε εσείς όλη τη καλή τύχη και μένει ο @demakhs έτσι(εμένα με βγάζω απέξω προς το παρόν);
Χαχαχα
Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gplat έγραψε:
Κι εσύ τυχερός @takisfrag ? Χμμμ... πολύ τυχεροί μαζευτήκατε τελικά, μήπως παίρνετε εσείς όλη τη καλή τύχη και μένει ο @demakhs έτσι(εμένα με βγάζω απέξω προς το παρόν);
Χαχαχα
Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς το αντίθετο δυστυχώς ο @demakhs παραλαμβάνει εντός 15 περίπου ημερών (με απλή αποστολή ,τυχερός γάρ) εγώ με κούριερ DHL βαράω 25-30 μέρες
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-