Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Να μας πει καποιος των ΕΛΤΑ, χωρις πλακα , τι κανουν τα δεματα μια βδομαδα στο kd aerodromiou-item in conta aerodromiou που λεει και το 17 track.Ναι μεν κουνηθηκαν και τα σκαναραν αλλα ...
      Τ αγαλματακια ακουνητα αγελαστα?
      Αμα νομιζουν οτι παραγουν εργο να πανε μετεκαπαιδευση στη διανομη ενος super maket πχ για μια βδομαδα με τα μισα λεφτα...
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Για μένα η υπόθεση Gearbest έχει κλείσει δια παντός !!!!!!!
      ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά Gearbest !!!! Και πλήρωσα κοντα στα 200€ για τον προτζέκτορα, και χάλασε μετά από 15 ημερες χρήσης, και έμεινα 4 μήνες χωρίς προτζέκτορα, και στο τέλος με αποζημιωσαν με 120$ μονο, μια και η συσκευή χάθηκε και δεν παρελήφθη από αυτούς ποτε .....
      Υποστήριξη για ..... κλάματα, για να μεην πω τίποτε πιο βαρυ, όλο υπεκφυγές, αοριστιες, όχι η πολιτικη μας, όχι κάντε λίγο υπομονή, όχι δεν φταίμε εμείς, όχι μήπως κάνατε λάθος στη διεύθυνση αποστολης και άλλες τέτοιες κουτοπονηριές κινεζικες .....
      ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά από αυτούς !!!!!!!!!!! Δυστυχώς, όσο όλα λειτουργούν καλα, όλοι είναι καλοι. Όταν χαλάσει κάτι, τότε φαίνεται το After Sales Support, το σωστό Customer Care support. Και στον τομέα αυτό, μονο το banggood μπορουμε να πούμε ότι είναι σωστό. Refund αν δεν φτιάχνεται κάτι, την επομενη μερα !!!
      Για μένα το Gearbest έχει πεθάνει εδώ και καιρό.
      Τους έδωσα γύρω στα 2.000$ μέσα σε λίγους μήνες και για 1-2 λάμπες που κάηκαν μου απάντησαν επίτηδες καθυσταρημένα πως πέρασε η εγγυηση. Και μιλάμε για κόστος 2-3 δολάρια.
      Τους τα έχωσα και τέλος.
      Άλλη μια φορά δελέαστηκα για μια τηλέοραση xiaomi αλλά τελικά παρηγγειλα μια LG.
      Οι άνθρωποι ειναι ακατάλληλοι.

Even dead i will fight.
    • Ο/H perpetas έγραψε:

Ο/H makis1024 έγραψε:

Μίλα με gearbest για επιστροφή χρημάτων λόγω του ότι χάθηκε το δέμα , εάν σου λένε τίποτα ασυναρτησίες περί επιστροφής του μισού χρηματικού ποσού , ανοίγεις dispute στο Paypal.
      ΥΓ με Paypal δεν ψώνισες;
      Paypal ναι, πάντα.

Το Gearbest θα μου πει μάλλον να περιμένω μέχρι το deadline στις 14/1. Δεν με χαλάει να περιμένω αλλά ελπίζω να επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα μου και να πάω στο Banggod να πάρω το Mi Note 3 να τελειώνω μια και καλή.. X(
      Μη περιμένεις καθόλου, ντισπουτ κατευθείαν στο paypal! Μιλάει παθον

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα και καλή χρονιά...

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ΜΙ ΝΟΤΕ 3 από Banggod...

Επιλέγω απλώς Priority Direct Mail

και γλυτώνω το τελωνείο ή έχουν αλλάξει τα πράγματά ;

Ευχαριστώ...
    • Αν επιλέξω και άλλα πραγματα φεύγουν με το ίδιο δέμα ;

γιατί άκουσα ότι επιλέγουν την τακτική να στείλουν πολλά δέματα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H manik έγραψε:

Ο/H perpetas έγραψε:

Ο/H makis1024 έγραψε:

Μίλα με gearbest για επιστροφή χρημάτων λόγω του ότι χάθηκε το δέμα , εάν σου λένε τίποτα ασυναρτησίες περί επιστροφής του μισού χρηματικού ποσού , ανοίγεις dispute στο Paypal.
      ΥΓ με Paypal δεν ψώνισες;
      Paypal ναι, πάντα.
      Το Gearbest θα μου πει μάλλον να περιμένω μέχρι το deadline στις 14/1. Δεν με χαλάει να περιμένω αλλά ελπίζω να επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα μου και να πάω στο Banggod να πάρω το Mi Note 3 να τελειώνω μια και καλή.. X(
      Μη περιμένεις καθόλου, ντισπουτ κατευθείαν στο paypal! Μιλάει παθον
      Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μόλις έστειλα τελευταίο μήνυμα στο ticket του Gearbest και ζήτησα full refund. Αν δεν το κάνουν θα κάνω άμεσα dispute.

*Από τις υπόλοιπες 3 παραγγελίες μέσω DPD που περίμενα η μία έφτασε χθες (γυαλιά ηλίου Xiaomi) αλλά ακόμα είναι στο ..Southhall από τις 22/11 ένα Mi Max 2 και ένα πακέτο με θήκες κλπ..
      Won't Back Down
    • @perpetas
      Μου πρότειναν τις προάλλες να μου δώσουν το 50% της αξίας για αγορά 35€ που δεν ήρθε ποτέ. Αρνήθηκα και ανέφερα ότι θα ζητήσω όλο το ποσό από το PayPal. Την άλλη μέρα το πρωί είχα όλο το ποσό από το GB στο PayPal λογαριασμό μου. Μη τα δραματοποιουμε όλα, αντιδρούν...
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

@perpetas
      Μου πρότειναν τις προάλλες να μου δώσουν το 50% της αξίας για αγορά 35€ που δεν ήρθε ποτέ. Αρνήθηκα και ανέφερα ότι θα ζητήσω όλο το ποσό από το PayPal. Την άλλη μέρα το πρωί είχα όλο το ποσό από το GB στο PayPal λογαριασμό μου. Μη τα δραματοποιουμε όλα, αντιδρούν...
      Έτσι είναι. Και καλό είναι να γράφουμε όλοι τις εμπειρίες μας έτσι ώστε να μαθαίνουν και αυτοί που τα αντιμετωπίζουν αυτά πρώτη φορά.
      Won't Back Down
    • Διαφήμιση