Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Kαλησπερα!!
Μου έστειλαν ένα δέμα αξιας 1,5€ με dhl ecommerce.
Tι παίζει με αυτή την μέθοδο??Θα παραλάβω από ΕΛΤΑ η dhl??
Για τέλη εκτελωνισμου κτλ δεν νομίζω να παίζει γιατί είναι μικρής αξίας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με ΕΛΤΑ θα παραλάβεις , όχι σε 1.5€ αξίας δεν μπαίνει ούτε ΦΠΑ ούτε τέλος εκτελωνισμού.
-
Αρα παιδες, αξιζει στην περιπτωση μου να κανει την μετατροπη η τραπεζα και να μου τρωει 1€(?) καθε φορα ή να αλλαξω την ρυθμιση και την μετατροπη να την κανει το paypal?
-
Παιδια έχει κάνει κανείς παραγγελία από DHgate.com?δε βλεπω πληρωμή με paypal. Σαν το ali είναι?
-
Ο/H silouanos έγραψε:
Αρα παιδες, αξιζει στην περιπτωση μου να κανει την μετατροπη η τραπεζα και να μου τρωει 1€(?) καθε φορα ή να αλλαξω την ρυθμιση και την μετατροπη να την κανει το paypal?
-
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος μαγαζί με Ευρωπαϊκή αποθήκη που να στέλνει σύντομα???Αγόραζα από geekbuying αλλά εδώ και λίγο καιρό από Ιταλία που ερχοντανε και γρήγορα (3 ημέρες) και φτηνά (4 ευρώ) δεν έχει καθόλου κινητά
-
Αν θέλεις για τηλέφωνο Xiaomi δες το Shop που άνοιξαν Ισπανία.
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος μαγαζί με Ευρωπαϊκή αποθήκη που να στέλνει σύντομα???Αγόραζα από geekbuying αλλά εδώ και λίγο καιρό από Ιταλία που ερχοντανε και γρήγορα (3 ημέρες) και φτηνά (4 ευρώ) δεν έχει καθόλου κινητά
Αγόρασα εγώ από γκιαρμπεστ αποθήκη πολωνία πληρώνοντας για γρήγορη αποστολη.
νομίζω GW4
Λοιπόν το μειονέκτημα ου είδα είναι πως τελικά καθυστέρησαν χαρακτηριστικά και το στείλανε με απλό επίγειο ταχυδρομείο DHL, άνοιξα ticket και μετά από πολλές γκρίνιες μου κάνανε refund τα shipping.
Έφυγα από Ελλάδα και ήρθε αργότερα, πριν έρθει μου κάνανε και full refund, θα πάω σε 15 μέρες αν είναι οκ πιο πιθανό να πάω με το σταυρό να τους πω πως το πήρα να πληρωθεί ξανα΄κλπ σε χαμηλότερη τιμή.
Το αναφέρω γιατί η διαχείριση του ticket μου ήταν απροσδόκητα άψογη και μάλιστα με πληρώσανε μέχρι κεραίας όταν δεν τηρήθηκε το lead time. -
Φίλε σε ευχαριστώ αλλά με gearbest ούτε δωρεάν.Εχω αγοράσει από vickmall παλιοτερα (ευρωπαϊκή αποθήκη) και πρόσφατα από geekbuying Ιταλία και μιλάμε για πραγματικούς επαγγελματίες 2 ή 3 μέρες το πολύ.Δυστυχως το πρώτο δεν υφίσταται ενώ το δεύτερο δεν έχει στοκ εδώ και 10 ημέρες.Για τέτοια μαγαζιά ρωτάω, μήπως κάποιος έχει αγοράσει από κατι αντίστοιχο.
-
Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες από Banggood ένα radio DVD αυτοκινήτου με αναδιπλούμενη οθόνη και επέλεξα να έρθει με Priority Direct Mail όπως έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Μου έκανε εντύπωση ότι ενώ η συσκευή κόστιζε 95€ το κόστος για το Priority ήταν μόνο 0,98€!
Μετά από 3-4 μέρες μου στείλανε μήνυμα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη μέθοδος αποστολής για τη χώρα μου και ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους ρώτησα γιατί αυτό και μου απάντησαν ότι "Your order 781236 is suspected to be overweight, and we have re-examined order and submitted it. Once the review is approved, we will ship it to you." Υπέρβαρο το ράδιο;; Σκέφτηκα ότι μάλλον κάποιο λάθος έγινε στην κοστολόγηση του Priority και τους είπα αν είναι υπέρβαρο να με ενημερώσουν αν θέλουν να πληρώσω κάτι παραπάνω. Την επόμενη μέρα μου είπανε ότι το στείλανε.
Δεν έβλεπα όμως tracking number και τους ρώτησα γιατί. Μετά από 2 μέρες εμφανίστηκε ένα tracking number της μορφής 0123456789 δηλαδή 10 ψηφία!
Τους ρώτησα με ποια ταχυδρομική μου το στείλανε και μου απάντησαν με DHL!!
Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι στο Priority? Δεν στέλνουνε με την NL Post πλέον; Ή μου την κάνανε τη ζημιά τα κινεζάκια; -
Εμένα 2 ρολόγια με priority, με nl μου το έστειλαν από banggod προ 6 ημερών . Τώρα στην περίπτωση σου δεν καταλαβαίνω τι έγινε αλλά γενικά σαν καταστημα είναι επαγγελματίες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα