Καλημερα παιδια.Η μεθοδος με τρενο του banggood για τα μεγαλα κουτια, εχει ασφαλεια τελωνειου οπως του gearbest η οχι?Εχει παραλαβει κανεις?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
καλημερα σας, μαλλον καλησπερα πλεον....
ψαχνω κινητο μεχρι 130 ευρουδακια....αν υπαρχει αξιοπιστο xiaomi...αλλιως παω σε leeco και κλωνους...
αποψεις δεκτες...
ερωτηση: απο TomTop υπαρχει μεθοδος αποστολης για αποφυγη τελωνειου? γενικα εντυπωσεις για το μαγαζι?
ευχαριστω πολυ παιδια...
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
το cafago.com τι ρολο παιζει;
σοβαρα τωρα; υπαρχει μαγαζι cafago;
(ρωταω για μια προσφορα που επαιξε απο εκει απο γνωστο site προσφορων - τιγκα στα affiliate link...) -
Ο/H anavrian έγραψε:
ψαχνω κινητο μεχρι 130 ευρουδακια....αν υπαρχει αξιοπιστο xiaomi...αλλιως παω σε leeco και κλωνους...
αποψεις δεκτες...
ερωτηση: απο TomTop υπαρχει μεθοδος αποστολης για αποφυγη τελωνειου? γενικα εντυπωσεις για το μαγαζι?
ευχαριστω πολυ παιδια...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Την αναμονή όμως του μπες βγες τελωνείου δεν στην αποζημιώνουν , είναι αποτρεπτικός παράγοντας , τουλάχιστον για εμένα.
Δαγκωτό banggood και priority direct mail. -
Ο/H anavrian έγραψε:
αποψεις δεκτες...
ευχαριστω πολυ παιδια...
-
ευχαριστω πολυ, θα παρω το leree le3 απο banggood με priority. δυστυχως το xiaomi ειναι ελαφρως ακριβοτερο με χαρακτηριστικα που δεν δικαιολογουν την διαφορα τιμης
μην πάρεις Αλέκο, ίσως την μετανιώσεις πικρά και την κλαις με μαύρο δάκρυ τη μικρή διαφορά που λες....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εάν δεν ήταν τα Xiaomi , εγώ θα πήγαινα σε Huawei ,Honor , Meizu, σε αυτά τα λεφτά...
-
@makis1024 εχεις υποψιν σου καποιο αλλο μοντελο απο αυτα που αναφερεις σ αυτα τα λεφτα?
@demakhs γιατι το λες αυτο εχουν βγει αναξιοπιστα? εσυ δεν ειχες ενα αλεκο?
ενα leree που πηρα στη γυναικα πριν μερικους μηνες τα παει πολυ καλα....
Ε, εντάξει, μπορεί κ να τα πάει, αλλά μπορεί κ να μην τα πάει, αλλά να τα... φερνει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το Meizu 6 pro plus ,στα 180 € είναι αρκετά τίμιο...
-
@makis1024 ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε, το κοιταξα, ωραιο κινητο φαινεται...αλλα εχω βαλει οριο χρηματων τα 130 ευρω (δεν ειναι για μενα)
για την ιστορια:
το TomTop μου απαντησε σε ερωτηση που τους εστειλα, τι σημαινει η επιλογη αποστολης "Duty Free Shipping" το οποιο μαλιστα ειναι free of charge.
"If you choose the shipping method as duty free method ,you need not to pay any customs fees when it arrives at your country Greece . "
ελπιζω ο @demakhs που κατεχει τα αγγλοσαξονικα να μας φωτισει ως προς το βαθυτερο νοημα της απαντησης!!!
την καλημερα μου σε ολους!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα