Εσύ αποφασίζεις το ρίσκο. Για να στο προσφέρει κάπου αποσκοπεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα με priority direct mail.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Καλησπερα παιδιά βρήκα στο lightinthebox το mi band 3 να το παραγγείλω ή θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα στην Ελλάδα,?
-
Priority direct mail μην ξεχάσεις, την ασφάλεια ποτέ δεν την έχω επιλέξει, γιατί πάντα ψωνίζω με Paypal από εκεί και έχω την ασφάλεια του Paypal, θα μου πεις δεν έτυχε να γίνει στραβή. Απλά θεωρώ με την ασφάλεια ξεμπερδεύεις νωρίτερα όσον αφορά την επιστροφή χρημάτων , αλλά εσύ αποφασίζεις...Ο/H fotistso έγραψε:
Λεω να παρω το mi note 3 6gb/64gb στα 240 € απο banggood. Στο checkout που εχει μια επιλογη για τυχων απωλεια στον δρομο ή ζημια στη μεταφορα που ειναι περιπου 4 ευρω αξιζει? ή απλα παπατζα για να ρουφηξουν χρημα;
-
Σε τι τιμή το βρήκες; Δεν σε πειράζει που θα είναι στα κινέζικα;Ο/H vasikoro έγραψε:
Καλησπερα παιδιά βρήκα στο lightinthebox το mi band 3 να το παραγγείλω ή θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα στην Ελλάδα,?
-
-
Δεν θα έχει αγγλικά ?
Αν περιμένω να το πάρω από Ελλάδα θα έχει ελληνικό μενού..? 43 ευρώ το έχει το lightinthebox..
Xiaomi Mi Band 3 Miband 3 Fitness Tracker Heart Rate Monitor 0.78'' OLED Display Touchpad Bluetooth 4.2 For Android IOS 2018 - €38.69 -
Εικονίδια έχει μόνο, δεν σου γράφει τίποτα, αν δεν κάνω λάθος. Και αν μιλάει ηχογραφημένα μηνύματα είναι στα κινέζικα. Οπότε χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση.
Αν έχεις το mifit στα αγγλικά μπορείς να το παραμετροποιήσεις. -
Θέλω να πιστεύω ότι με τα θέματα που έχει ο κινεζικός σέρβερ θα έχει κάποια διαφορά σε αυτόΟ/H amavroudis έγραψε:
Όλα ίδια είναι. Η international version έχει μόνο manual αγγλικό και φυσικά, αν είναι αγορασμενο από Ελλάδα και τον επίσημο εισαγωγέα, εγγύηση.
Και να μην θέλει μαγικά για Ελληνική γραμματοσειρά
You may think you can fly - but you better not try -
Δεν έχει κινέζικους χαρακτήρες;Ο/H amavroudis έγραψε:
Όλα ίδια είναι. Η international version έχει μόνο manual αγγλικό και φυσικά, αν είναι αγορασμενο από Ελλάδα και τον επίσημο εισαγωγέα, εγγύηση.
-
-
Φιλε μου, αν σου στέλνουν μηνύματα στα κινέζικα εσύ πως θέλεις να εμφανιστούν; Στα αγγλικά;;;Ο/H teodkats έγραψε:
-
Τελικά να περιμένω να το πάρω από Ελλάδα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα