@EvangeliaK Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου.Νομίζω πως έχεις δίκιο,γιατί το βρήκα το συγκεκριμένο παπούτσι και στο Αγγλικό amazon στα ίδια λεφτά.Ευχαριστώ και πάλι.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Έχει και μεταφορικά το amazon. Επίσης έλεγξε τον πωλητή (αν δεν είναι το amazon πωλητής), να είναι αξιόπιστος και να στέλνει οπωσδήποτε από Ευρώπη.
-
Μόλις παρέλαβα από ΕΛΤΑ παραγγελία από lightinthebox. Πέρασε τελωνείο κανονικά με χρέωση μικρότερη απο αυτό που περίμενα τελικά. Ξεκινάω ticket για επιστροφή δασμών κι ενημερώνω
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά είναι τελείως άσχετο αυτό με τεχνολογία και κινητά έχει φαγωθεί η γυναίκα μου και θέλει ένα τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ αλλά στον Ελλάδα δεν υπάρχει στο χρώμα που θέλει και το βρίσκει στο εξωτερικό αν καταφέρω και το παραγγείλω τι γίνεται με τελωνείο? Αχχ αυτή η γυναίκα μου...
-
υποθέτω το βρίσκει από χώρα της ΕΕ οπότε τίποτα δεν περνάει τελωνείο.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Χμμ ευχαριστώ πολύ παιδιά πάντα είστε δίπλα μας..
-
Kαλημερα παιδια.Οι τελωνειακοι ποτε γυρνανε απο διακοπες?Γιατι κανουν 10 μερες απο κινα και μια βδομαδα εδω ουτε καν τα εχουν σκαναρει.Τελικα δε θ αλλαξει ποτε και τιποτα...
-
Καλησπέρα παίδες , έχει επιστρέψει ποτέ κανείς κινητό στο banggood ? Παρέλαβα 2 συσκευές leeco η μια μια χαρά η άλλη χάνει το σήμα συνεχώς, σε επικοινωνία μαζί τους μου λένε να το στείλω πίσω σε αυτούς,με απλό register θα είναι εντάξει έχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο?
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Συγκεκριμένα σε Banggood όχι, αλλά σε άλλα μαγαζιά ναι , τα είχα στείλει με απλό συστημένο με tracking και με σήμανση στο πακέτο ότι πρόκειται για προβληματικό το οποίο επιστρέφω για service. Φυσικά κρατούσα φωτογραφίες. 3-4 φορές που μου έτυχε δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, ούτε με το τελωνείο όταν μου επιστράφηκε η καινούργια ή επισκευασμένη συσκευή. Βέβαια πάνω σ' αυτό έχεις και επιλογές ασφάλισης του αντικειμένου αλλά και να ενημερωθείς γραπτά για την παραλαβή του από την άλλη μεριά, αλλά εσύ αποφασίζεις.
-
Ο/H veloglou έγραψε:
Καλησπέρα παίδες , έχει επιστρέψει ποτέ κανείς κινητό στο banggood ? Παρέλαβα 2 συσκευές leeco η μια μια χαρά η άλλη χάνει το σήμα συνεχώς, σε επικοινωνία μαζί τους μου λένε να το στείλω πίσω σε αυτούς,με απλό register θα είναι εντάξει έχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
You may think you can fly - but you better not try -
Γνωρίζει κανένας το woostore.gr; Έχει το RN5 4/64 175€
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-