Ξεκινάει από Κίνα , αλλά το tracking θα εμφανιστεί όταν ξεκινάει από Ολλανδία...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Καλημέρα, έχω παραγγείλει από banggood κάτι Τζαμακια. Το στάτους γράφει back order και κάτω δεξιά μου έχει επιλογή για apply refund. Στην παραγγελία του mi 8 δεν το είχε βγάλει το apply refund. Μήπως είναι out of stock καί γιά αυτό το βγάζει?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν το έχω δει ξανά, δεν μιλάς μαζί τους καλύτερα ?
-
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Καλημέρα, έχω παραγγείλει από banggood κάτι Τζαμακια. Το στάτους γράφει back order και κάτω δεξιά μου έχει επιλογή για apply refund. Στην παραγγελία του mi 8 δεν το είχε βγάλει το apply refund. Μήπως είναι out of stock καί γιά αυτό το βγάζει?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απο eglobalcentral.eu αποστολή με DHL σε πόσες μέρες φτάνει το δέμα;
Πρώτη φορά αποστολή με DHL όλες οι άλλες ήταν με DPD οδικώς 11-14 μέρες.Mi 11i 8/256 -
Καλημέρα παιδιά. Priority direct mail από banggood μόλις έφυγε από customs office NL. Αυτό δεν είναι σχεδόν σίγουρο πως θα περάσει τελωνείο; Επίσης χρεωθηκα +1€ για μετατροπή συναλλάγματος που δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ. Ήδη απογοητευμένος από banggood για να μην πω έξαλλος.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα περάσει τελωνείο ? Είναι η πρώτη σου παραγγελία από το banggood ?
Για την μετατροπή συναλλάγματος δεν φταίει κανένα κατάστημα, είναι θέμα paypal, κάρτας και ρυθμίσεων που έχεις επιλέξει. -
Ποτέ δε μου έχει ξανασυμβεί. Μονο αυτή τη φορά στο banggood κι έχω αγοράσει από αρκετά καταστήματα τόσα χρόνια. Αν είναι δυνατόν να πληρώνω καβατζα για το banggood σε Κυπριακό λογαριασμό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Ότι ότι μου δείχνει να φεύγει από γραφείο συναλλάγματος με ανησυχεί γιατί απ' όσο μου είχαν πει αλλού με priority δεν είναι αυτή η διαδικασία. Κάνω λάθος στο τελευταίο όντως, να μη με ανησυχεί;
Επίσης ως μέθοδο αποστολής τωρα μου δείχνει direct air mail ενώ ειχα διαλέγει priority direct mail. Αυτό δεν έχει διαφορά;
Για τά έξοδα της συναλλαγής δεν μπορώ να σου πω πολλά... Αλλά για την αποστολή και στη δικιά μου αυτό είχε βγάλει direct air mail οταν είχα παραγγείλει με pdm.
-
Η χρέωση μετατροπής μου έχει συμβεί σε όλα σχεδόν τα καταστήματα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι όταν κοιτάς ένα προϊών να ρυθμίζεις να φαίνεται στο νόμισμα της χώρας σου ή στο νόμισμα της κάρτας σου πιο σωστά, σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, κάνεις πληρωμή (δολάρια, λίρες αγγλίας κτλ) θα χρεωθείς και στο ξανά λέω, δεν φταίνε τα καταστήματα
Όσο για το tracking αυτή είναι η διαδρομή του και είναι φυσιολογική:
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω τρελαθεί με το fee γιατί όταν με μετέφερε σε περιβάλλον πληρωμής έβαλα τα στοιχεία της κάρτας μου έβγαλε pop up ειδοποίηση card verified και δεν μπορούσα να κατέβω place order. Μόνο πισω μπορούσα να κάνω. Το έκανα λοιπόν και μπήκα στο λογαριασμό μου και η πληρωμή δεν ειχε γίνει. Μου έβγαζε την παραγγελία απλήρωτη. Μπήκα να δω στο λογαριασμό μου τι γίνεται και ελειπε μόνο το 1€. Πως γίνεται να μου πάρουν 1€ για μετατροπή συναλλάγματος χωρίς να έχει γίνει ακόμα η πληρωμή; Εκεί είναι το θέμα κι έχω ξενερώσει με banggood....
Έτσι όπως το λες μάλλον είναι χρέωση της paypal για την πιστοποίηση της νέας κάρτας που έβαλες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα