Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• εγώ ένα που είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο το πήρα κάπου τον Ιούνιο και ας ήταν 0,5 € η αξία του.Ενα άλλο που παρήγγειλα Μάιο ακόμα έρχεται αλλά το έκανα refund κλάφτηκε λίγο ο αποστολέας για 11€ αλλά και εμένα μου την έδωσε. Χώρια κάποια συστημένα γράμματα ακόμα από την δεκαετία του 90 που ακόμα έρχονται.
      Παρολο που είναι γνωστοί μου στα ΕΛΤΑ και πραγματικά τρέχουν να σε εξυπηρετήσουν έχουν παλιά συστήματα με όλα τα χαρακτηριστικά ενός γκρικ συστεμ.
    • Ο/H Harrytzo έγραψε:

Ένα έχω να πω. ΕΛΤΑ gtp!
      Αποστολη συστημενου σε δημοσια υπηρεσια της Μεγαλης Βρετανιας,με παραδοση σε 3 ημερες και κοστος ΕΞΙ ευρο :hail:

H ACS ηθελε 30 :dash:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Ένα έχω να πω. ΕΛΤΑ gtp!
      Αποστολη συστημενου σε δημοσια υπηρεσια της Μεγαλης Βρετανιας,με παραδοση σε 3 ημερες και κοστος ΕΞΙ ευρο :hail:

H ACS ηθελε 30 :dash:
      Η μία είναι εταιρία express κι άλλη ταχυδρομείο. Τελειως διαφορετικά τιμολογια. Λίγο λογικό το βρίσκω... Έχω χάσει δέμα από ΕΛΤΑ απλά δεν ασχολήθηκα γιατί η αξία του ήταν αρκετά μικρή. Από την άνοιξη του 2017 ακόμα δεν έχει έρθει, κι ούτε πρόκειται. Σήμερα τους περίμενα με δέμα φάκελο (2 άτομα ήμασταν) στο σπίτι άφησαν ειδοποίηση και στο τηλ μου είπαν ότι δε με βρήκαν....αχαχαχαχαχαχαχα.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @Harrytzo έχεις μπλέξει ποτέ με Γενική Ταχυδρομική; Που την πληρώνεις για courier και σε ''εργάζεται'' κανονικά; Εξάλλου στα ΕΛΤΑ υπάρχει και η αντίστοιχη courier που προσωπικά την θεωρώ ανώτερη και φθηνότερη. Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με εσένα όλα αυτά που γράφω, απλά ας μην ρίχνουμε ανάθεμα σε ότι δημόσιο με ελαφρά την καρδία, σαφώς και υπάρχουν καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ και θέλω να πιστεύω πως θα καλυτερέψουν όσο περνάει ο καιρός. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην γενικότερη φιλοσοφία του Δημοσίου και όχι μόνο σε έναν οργανισμό και αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα ( και off topic). Το ότι έχω μικρό δέμα από 5/8 το οποίο ακόμα δεν μπήκε στο Τελωνείο δεν είναι πρόβλημα των ΕΛΤΑ σίγουρα. Να ρίξω κατάρες στους τελωνειακούς; Εύκολο αλλά ποιος φταίει αλήθεια; Είναι σίγουρο πως φταίει ο/οι υπάλληλοι; Μήπως αντί για 5 π.χ υπάλληλοι εργάζονται 2; Γι` αυτό θα πρότεινα να είμαστε λιγότερο αυστηροί και όταν είμαστε σίγουροι τότε ναι, πυροβολάμε!! Φιλικά πάντα ε;; :)
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

@Firem@n Οτι και να λέμε λίγο πολύ όλοι τα ίδια είναι. Το ίδιο που έπαθα σήμερα με τα ΕΛΤΑ το έχω πάθει και με εταιρία κούριερ...
      Πρέπει να είμαι ειλικρινής όμως. Όταν μου είχε συμβεί με εταιρία courier το κουδούνι έγραφε μόνο επίθετο το οποίο χρησιμοποίησε η εταιρία ως δικαιολογία (ήταν έγγραφα). Τα ΕΛΤΑ αυτό το χαρτί δεν μπορούν να το παίξουν. Το όνομα και το επίθετο είναι πεντακάθαρα!
      Από εκεί λοιπόν πηγάζει η γνώμη μου για τα ΕΛΤΑ. (Κι επειδή πολλές φορές είναι αγενέστατοι). Σίγουρα κάποιοι άλλοι έχουν άλλες εμπειρίες πολύ καλύτερες. Οι δικές μου άσχημες εμπειρίες δεν αλλάζουν τις καλές των υπολοίπων και τούμπαλιν. Δεν παρεξηγώ εξηγώ όμως. Δε θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον ότι η εμπειρία η δική μου είναι αντιπροσωπευτική για μια εταιρία, έμπορο κλπ. Απλά την λέω γι'αυτό και ξεκίνησα με το έχω να πω. Είναι καθαρά προσωπική μου εμπειρία. Όντως τρέχουν (φαντάζομαι), ναι αυτό το αναγνωρίζω αλλά όλοι τρέχουν ρε παιδιά.
    • OffTopic
      Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες,απλά στο δημόσιο οι καλοί είναι που μας κάνουν και εντύπωση :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Σχετικά με τα συστημένα και την παράδοση τους. Ο όγκος των ΕΛΤΑ είναι υπερδεκαπλασιος των κούριερ. Είναι πρακτικά αδύνατο να κουβαλάνε κάθε συστημένο μαζί τους για να το παραδώσουν, γι αυτό αφήνουν ειδοποίηση ώστε να παραλάβουμε εμείς αυτοπροσώπως από το ταχυδρομείο. Κι εμένα με εκνευριζε στην αρχή, αλλά το συνήθισα. Βλέπω από την εφαρμογή πότε έχει φτάσει στη πόλη μου και πάω κατευθείαν την ίδια μέρα στην αποθήκη του ταχυδρομείου και παραλαμβάνω. Αλλιώς, από την επόμενη κανονικά στο ταμείο.
    • Διαφήμιση
    • Περιμένω ένα κινητό η αποστολή έγινε με DHL .de και από προχθές δεν έχει ανανεωθεί καθόλου το που βρίσκεται. Με ποια εταιρεία θα παραλάβω; Εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης έχει και DHL.
      Mi 11i 8/256
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

@OMAN καλημέρα! Είσαι τυχερός κι εγώ πήγα και ρώτησα και δε μου το έδιναν. Θα πρέπει να περιμένετε ταχυδρόμο μου είπε....(yeelight σιγά το μέγεθος μου έχουν φέρει και κούτα ολόκληρη) Εντάξει το πήρα την μεθεπόμενη δε χάθηκε κι ο κόσμος πια!
      Για DHL δεν έχω ιδέα...

• Ο/H trifos έγραψε:

Περιμένω ένα κινητό η αποστολή έγινε με DHL .de και από προχθές δεν έχει ανανεωθεί καθόλου το που βρίσκεται. Με ποια εταιρεία θα παραλάβω; Εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης έχει και DHL.
      Θα πρέπει να περιμένεις να ανανεωθει το status. Αν είναι να αλλάξει η παράδοση σε ελτα θα ενημερωθείς από τη dhl.
    • @trifos απο που η αγορα?
      Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sakis Teleios έγραψε:

@trifos απο που η αγορα?
      Απο eglobalcentral.eu

Η αποστολή έγινε με DHL.de στις 4/9 και ακόμα δεν ανανεώθηκε η πορεία του, εχθές πήρα τηλέφωνο την DHL μου είπαν πάρε τα ΕΛΤΑ παίρνω τα ΕΛΤΑ μου λένε θα παραλάβεις με την DHL.gr.
      Mi 11i 8/256