Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Συνήθως στο Ali όσοι έχουν μπαταρίες είτε έχουν επιλογή Seller's Shipping Method ή μέσω Turkey Post.
-
-
-
Καλησπέρα κοινότητα θέλω να παραγγείλω από aliexpress ανταλλακτικές οθόνες για τα 2 κινητά μου και δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με τελωνείο υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει πάνω από 25 ευρώ από aliexpress χωρίς τελωνείο και αν ναι με ποια μέθοδο αποστολής ; Δεκτά όλα τα μηνύματα και τα κινητά είναι τα redmi note 3 pro (kenzo) και redmi note 5 global (whyred) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Όσες φορές έχω πάρει ανταλλακτικά οθόνης, δεν έχω βάλει κάτι ιδιαίτερο για αποστολή και δεν έχουν περάσει τελωνείο, ίσως ηταν θέμα τύχης ? Πιθανόν
-
Να τα παραγγείλει όμως χωριστά , ένα ένα...
-
Σωστή παρατήρηση, ξεχωριστές παραγγελίες, αν είναι από το ίδιο κατάστημα, να αφήσει και μία μέρα διαφορά ώστε να μην τα βάλουν στο ίδιο πακέτο
-
@NasDriver ας δει πρώτα ότι το πρώτο tracking είναι στον δρόμο και παραγγέλνει το δεύτερο.
Μην τυχόν και καθυστερήσουν την πρώτη αποστολή και τα στείλουν μαζί... -
-
τον τελευταιο καιρο ενω στην αρχη του καλοκαιριου περνουσαν δεματα ελευθερα - απο ali που δεν εχει ασφαλη μεθοδο- αξιας ως 40 ευρω (οχι ηλεκτρονικα ειδη) , αφ οτου γυρισαν απο διακοπες οι τελωνες μπαινουν ολα στο τελωνειο και πεφτει και χαρατσι ακομα και σε χαμηλες αγορες αλλα ανω των 22 ευρω.Μετα απο 4 χρονια ηρθε κι η σειρα μου.Το νου σας παιδες.
Επισης καθυστερουν απιστευτα προφανως λογω συσσωρευσης δεματων μετα τη ρεκλα.
Κοινως @@@νται.(συμπληρωστε οτι θελετε μην παει το μυαλο σας στο πονηρο) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα