Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
σ ευχαριστω.κατι τετοιο καταλαβα κι εγω.απλα ηθελα να βεβαιωθω.προχωρησα σε cancellation.θα ψαξω να βρω το κινητο με global rom,χωρις φλασιες.
-
Να ρωτήσω κάτι, σαν επιλογή νομίσματος στο banggood έχω βάλει να μου δείχνει το ευρώ γιατί σε κάποιες αγορές που πρωχωραω την παραγγελία μέχρι το pay pal σαν τελικο πόσο μου βγαίνει πιο φτηνά από ότι αν είχε δολάριο και να μου κάνει την ισοτημια το paypal στο τέλος. Γιατί γίνεται αυτό ? Παίρνει κάποια μήπως προμηθεια το pay pal ? Να σημειώσω ότι στο pay pal έχω σαν βασικό νόμισμα το ευρώ στις ρυθμίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Maniataros έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, σαν επιλογή νομίσματος στο banggood έχω βάλει να μου δείχνει το ευρώ γιατί σε κάποιες αγορές που πρωχωραω την παραγγελία μέχρι το pay pal σαν τελικο πόσο μου βγαίνει πιο φτηνά από ότι αν είχε δολάριο και να μου κάνει την ισοτημια το paypal στο τέλος. Γιατί γίνεται αυτό ? Παίρνει κάποια μήπως προμηθεια το pay pal ? Να σημειώσω ότι στο pay pal έχω σαν βασικό νόμισμα το ευρώ στις ρυθμίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οταν βρεις κάτι, βάλε λινκ από το μαγαζί Νάσου πούμε εάν είναι ΟΚ
-
αμ τωρα φτανουμε.εβαλα global version και η τιμη πηγε κατευθειαν 400αρι απο 300.στο ali εννοω με dhl.δεν λεει για τελωνεια αλλα εχει ενα αεροπλανο που ξεκιναει απο κινα και περναει μεσω γερμανιας.
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
γιατι ανεβαινει η τιμη με global version ξερει κανεις?επιαης αν καποιος ξερει που να το βρω φθηνοτερα .. -
Γιατί έχει πολλές γλώσσες και play store εργοσταιακά....χωρίς παρεμβάσεις και κίνδυνο για brick
-
mi max 3 4/64 global version 400€? Κάτι λάθος κανεις.... Με 215€ το τσιμπάς.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
213€ με το κουπονάκι 10BGMAX3G από Banggood.
-
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
Παιδια μουρθε μήνυμα από το ali για την παραγγελία μου το mi max 3 ότι έχει πρόβλημα ο xiaomi server και δεν μπορούν να φλασάρουν την global rom τωρα εχει την chinese version.η' την φλασάρω λένε μόνος μου με ένα λινκ που μου έδωσαν η' πρέπει να περιμένω ένα μήνα πριν μου το στείλουν η' κάνω cancel.
Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα