Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εννοείται... Για τα άλλα μισά λέω (1/3 ακόμη)
-
Καλησπέρα μια ερώτηση έκανα μία αγορά από Vickmall στις 13.4. Ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα αλλά στο tracking λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 22.4
2016-04-22 15:27
Arrival at Destination Post (Country: GR)
2016-04-19 14:19Despatched to overseas (Country code: GR)
2016-04-17 14:19Received from Customer
Στο site του ΕΛΤΑ δεν έχει κάποια ενημέρω
Σήμερα μίλησα με ΕΛΤΑ στο site το μόνο που έχει από το tracking
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-04-2016 14:19 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Μίλησα με το vickmall στο chat και μου είπαν ότι τα περισσότερα από τα πακέτα που στείλανε την ίδια ημερομηνία Ελλάδα είχαν φτάσει. Μήπως θα πρέπει να ανησυχώ ότι δεν θα έρθει ποτέ; -
Εγώ από 5\4 με δύο τηλέφωνα παραγγελία, το ένα ήρθε πριν το Πάσχα και το άλλο στο sgpost λέει από τις 18-4 ότι είναι Ελλάδα και στα Ελτα απάντησαν ότι έχει φύγει από Σιγκαπούρη στις 11-4. Έστειλα mail στο vickmall και περιμένω απάντηση, διαφορετικά θα ανοίξω duspute στο paypal.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
RF387953978SG
Το έχω κοιτάξει και στο 17track.net και στο 4px. -
Έχει φτάσει Ελλάδα, μην ανησυχείς, δεν έχει σκαναριστεί από ένα υπάλληλο των Ελτα, περιμένει σε έναν σάκο, μην πάρεις ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Έχει τύχει σε πολλούς αυτοί των ελτά μπορεί να σκανάρουν δέματα με πολύ μεταγενέστερη ημερομηνία άφηξης, όλα καλά θα πάνε.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Δεν παιζει αυτο που λες...
RF385781674SG
1 μηνα τα ΕΛΤΑ δεν εχουν κανει ποτε να διαχειριστουν αποστολη.
Και γι' αυτο και τους πιστευω οταν λενε οτι δεν παιζει να εχει προσγειωθει Αθηνα το συγκεκριμενο tracking number και οτι μπορω να εχω χαρτι υπογεγραμενο και σφραγισμενο με αυτο που μου βεβαιωνουν. -
RF386823835SG
Στο 17track
RF386823835SG
Καθ 'οδόν
Σιγκαπούρη(Singapore Post)
Ελλάδα(ELTA)
Τελευταίο γεγονός -- 2016-04-18 11:40 Arrival at Destination Post (Country: GR)
2016-04-11 19:53 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD
2016-04-18 11:40 Arrival at Destination Post (Country: GR)
2016-04-11 19:53 Despatched to overseas (Country code: GR)
2016-04-09 19:53 Received from Customer
Στο Ελτά λένε :
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-04-2016 19:53 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
και προφορικά μου είπαν το ίδιο και ότι η εταιρεία που το έστειλε πρέπει να το ερευνήσει μέσω sgpost. Το βασικό είναι ότι είναι φίλου και φοβάται μήπως χάσει τα χρήματά του. Δε συζητάω ότι η μία συσκευή στο ίδο ελτα έφτασε και την άλλη την ψάχνουμε. -
@MANVLIS
Μη δινεις σημασια στο track της singapore γιατι τωρα τελευταια δεν μας τα λεει καλα.Φαντασου εμενα δειχνει ενα meizu m2 note οτι εχει φτασει ελλαδα απο 31/3.Αφου επικοινωνησα με το καταστημα αγορας και αυτοι μιλησαν με τη sg post (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω) κατεληξαν οτι μαλλον δεν εφτασε ποτε Ελλαδα και δεν ξερουν που βρισκεται.
Με αλλα λογια το arrival που δειχνει στις 18/04 μπορει να ειναι ενδεικτικο ,ναι μεν αργουν μερικες φορες στο σκαναρισμα αλλα μιλαμε για 5-6 μερες και οχι για μηνα σχεδον που περιμενεις.
Εφοσον εκανες αγορα με paypal η τουλαχιστον απο σοβαρο μαγαζι τα χρηματα σου δεν χανονται. -
Η αλήθεια είναι ότι η SG Post το τελευταίο διάστημα έχει καθυστερήσεις μεγάλες
Όπου κοίταξα το ίδιο αποτέλεσμα εμφανίζει...22/4/206 άφιξη Ελλάδα από εκεί και μετά τίποτα
Από την άλλη 23 μέρες από την ημέρα που εμφανίστηκε το tracking number είναι ακόμα λογικός χρόνος για αναμονή πακέτου -
@geomos το βασικό και αφύσικο είναι ότι από δύο τηλέφωνα με τη ίδια παραγγελία ήρθε το ένα και το άλλο όχι. Και δε θέλω να περάσουν οι 45 ημέρες για τη διαδικασία claim. Αυτό με προβληματίζει
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα