Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H paokara1976 έγραψε:
Επίσης να σου θυμίσω ότι υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα αξιόπιστα καταστήματα στο φόρουμ που μπορείς να διαβάσεις κάτι περισσότερο για το κάθε ένα ξεχωριστά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά έχει δικό του σύστημα ασφάλειας πληρωμών, ψάξε το λίγο Welcome to AliExpress Buyer Protection
Το aliexpress αφού κάνεις την παραγγελία δίνει στον πωλητή 8 ημέρες για να ταχυδρομήσει την παραγγελία σου. Αν δεν το κάνει σε 8 ημέρες ακυρώνει την παραγγελία και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου στο ακέραιο.
Αν την ταχυδρομήσει μέσα στις 8 ημέρες πρέπει να καταθέσει tracking number και δεν πληρώνει τον πωλητή μέχρι εσύ να πατήσεις ότι έλαβες το πακέτο. Υπάρχει όμως όριο 60 ημερών. Αν μέσα σε αυτές τις 60 ημέρες δεν δηλώσεις ότι το παρέλαβες πληρώνει αυτόματα τον πωλητή. Αν πάλι το έλαβες και ήρθε λανθασμένο προϊόν ή χαλασμένο ή δεν ήρθε καθόλου πρέπει σε αυτές τις 60 ημέρες να το δηλώσεις. Τότε παγώνει ή πληρωμή μέχρι να κάνει έρευνα το aliexpress να δει τι συνέβη. Αν δεν βρεις άμεση άκρη με τον πωλητή τότε ή εταιρία ρωτάει εσένα αλλά και τον πωλητή γιατί υπάρχει διαμάχη. Ανάλογα με την φύση του προβλήματος και αν έχεις δίκιο ή όχι ή aliexpress βγάζει πόρισμα και κρίνει αν πρέπει να έχεις refund ή να πληρώσει τον πολίτη. ΠΡΟΣΟΧΗ όταν ξεκινάει ή διαδικασία έρευνας του aliexpress πρέπει να απαντήσεις στις ερωτήσεις τους μέσα σε 48 ώρες αν δεν απαντήσεις χάνεις κάθε δικαίωμα και μελλοντική απαίτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Το ίδιο ισχύει και για τον πωλητή. Πρέπει να απαντήσει μέσα σε 48 ώρες. Πριν κάνετε αγορές διαβάστε λίγο τους όρους χρήσης και τα δικαιώματα σας ως αγοραστές. Πάντα βγάζουμε βίντεο ή φωτογραφίες το unboxing καθώς και screenshot οποιαδήποτε επικοινωνία έχεις με τον πωλητή. Ενδεχομένως να χρειαστούν να τα δώσεις στο aliexpress για να αποδείξεις το δίκιο σου. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν δημοσιεύεται ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά πριν τελεσιδικήσει ή απόφαση του aliexpress. Αν το κάνετε και το ανακαλύψουν χάνετε κάθε δικαίωμα και απαίτηση. Ούτε σε forum ή youtube ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τέλος δεν αποσύρεται το despute αν δεν μπουν τα χρήματά σας στο λογαριασμό σας για κανένα λόγο, άσχετα με το τι σας λέει ο πωλητής. Μπορεί να σας πει κάνε απόσυρση το despute και μετά θα πουν στο aliexpress να σας δώσουν τα λεφτά σας. Είναι ψέματα. Αν αποσύρθηκε, ουσιαστικά παραδέχεστε ή ότι κάνατε λάθος σχετικά με την διαμάχη με τον πωλητή ή ότι τα βρήκατε μεταξύ σας και παραιτήστε κάθε δικαιώματος. Με λίγα λόγια τα χρήματα σας θα χάσετε και δεν έχετε δικαίωμα να ξανανοίξετε despute για την συγκεκριμένη παραγγελία αφού αυτό απαγορεύετε από τους κανονισμούς του alixpress. Θέλει λίγο προσοχή γιατί οι Κινέζοι είναι παμπόνηροι και καραδοκούν για άγνοια κανονισμών... όπως θα έκανε και ένας Έλληνας βέβαια σε έναν Κινέζο ή οποιοσδήποτε στον οποιονδήποτε για να ελαχιστοποιήσει την χασούρα του ή να μεγιστοποιήσει το κέρδος του.. -
Να προσθεσω πως το aliexpress εχει το Alipay που σου προσφερει τις ιδιες προστασιες με το Paypal και μπορεις να συνδεσεις καρτες. Εγω εχω συνδεσει την revolut απο περσι και κανω απο εκει τις αγορες μου.
-
Ο/H kostas10 έγραψε:
Ο/H divo έγραψε:
Ο/H kostas10 έγραψε:
καλήμερα
θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal εάν γίνει κάτι(τον πιστευω? H selina απο vickmall με γράφει και το banggood μιλάω τώρα μαζί τους και εχει πολύ γελιο η κατασταση διοτι δεν σου παρεχει κλειστο κουτι χωρια που δεν τους ειπα οτι θα πληρωσω με καρτα ....εχει κατι απιστευτες τιμες και θελω να το παρω απο εκει!δειτε διαλογο...
και μου θέλει και δάχτυλο υψωμένο ....χαχαχα
Φίλε το αν ένα κατάστημα σέβεται τον καταναλωτή φαίνεται από το after sales support. Το Banggood δεν ασχολείται με αλλαγές ρόμ κλπ, τα πουλάει όπως τα παίρνει από τον προμηθευτή. Αν ο προμηθευτής τα έχει ανοίξει για να περάσει custom Rom, έτσι θα το πουλήσει. Το ίδιο κάνει και το geekbuying. Προσωπικά, σφραγισμένα κινητά από το εργοστάσιο μόνο από geekbuying, gearbest και banggood έχω παραλάβει. Μικρότερα μαγαζιά τύπου πχ vickmall, minideal θα το ανοίξουν κυρίως για να το ελέγξουν, αλλά και για να περάσουν κάποια άλλη ρόμ ώστε να είναι λειτουργικό στην ευρωπη. Ετσι αποφεύγουν περιπτώσεις όπως έπαθες με το ρολόι, να παραλάβεις ένα κινητό δηλαδή σε σφραγισμένο κουτί χωρίς να δουλεύει.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
-
Ο/H zananiro έγραψε:
Φίλε το αν ένα κατάστημα σέβεται τον καταναλωτή φαίνεται από το after sales support. Το Banggood δεν ασχολείται με αλλαγές ρόμ κλπ, τα πουλάει όπως τα παίρνει από τον προμηθευτή. Αν ο προμηθευτής τα έχει ανοίξει για να περάσει custom Rom, έτσι θα το πουλήσει. Το ίδιο κάνει και το geekbuying. Προσωπικά, σφραγισμένα κινητά από το εργοστάσιο μόνο από geekbuying, gearbest και banggood έχω παραλάβει. Μικρότερα μαγαζιά τύπου πχ vickmall, minideal θα το ανοίξουν κυρίως για να το ελέγξουν, αλλά και για να περάσουν κάποια άλλη ρόμ ώστε να είναι λειτουργικό στην ευρωπη. Ετσι αποφεύγουν περιπτώσεις όπως έπαθες με το ρολόι, να παραλάβεις ένα κινητό δηλαδή σε σφραγισμένο κουτί χωρίς να δουλεύει.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Παρακαλώ λίγη προσοχή τα quote.
ΕυχαριστώΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H kostasrose έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Το ότι είχε διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι δεν ήταν εργοστασιακή η ρόμ. Τώρα τελευταία παρατηρείται αυτό σε πολλά κινητά, βλέπε homtom, leagoo κλπ.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H kostasrose έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
ήταν της gearbest με την δική της εφαρμογή προεγκατεστημένη και πάρα πολλές διαφημίσεις. Δεν το έγραψα τυχαία.
Οκ, τότε ναι, ήταν custom Rom. Εμένα ήταν σφραγισμένο το κουτι με ζελατίνα κλπ και η ρόμ ήταν η εργοστασιακή που έβρισκες και στο επίσημο site της εταιρίας, οπότε υποθετω ότι τα έστειλαν όπως τα πήραν από το εργοστάσιο.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, σαν νέο μέλος είμαι εδώ να σας ζαλίσω κι γω με τα ίδια
. Ελπίζω να μην έχω ανοίξει σε λάθος μεριά το θέμα
Αποφάσισα να πάρω κι εγω ένα xiaomi και λεω να πάρω το REDMI NOTE 3 PRO
Ως κάτοχοι του πιστεύετε ότι είναι αξιόπιστο?
Διαβάζω διάφορα για τις ρομ άλλα δεν έχω ιδεα και τρομάζω.Υπάρχει stable ελληνική εκδοσή αυτο που με ενδιαφέρει είναι να μην κολλάει η χρηση του προορίζεται για ίντερνετ και φωτογραφίες.
Το βρηκα σε αυτο το site σε πολύ καλή τιμή σχετικά με άλλα.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro -To2c.com
Έχω διαβάσει και αρνητικά και θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο , μην μου έρθει καμιά μουφα.
Εσεις τι έχετε να προτείνετε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βρήκα και αυτο το σιτε ως αξιόπιστο
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery
Αν το πάρω απο εδώ ποια ρομ από τις τρεις να επιλεξω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα