Από το κινεζομάγαζο του Ali που στέλνει μέσω τριγωνικών αποστολών (Αγγλία), έχω μια πολύ θετική και μία αρκετά αρνητική εμπειρία. Τσίμπησα μέσα στο καλοκαίρι ένα Redmi 3, χωρίς να ρωτήσω για διαθεσιμότητα χωρίς τίποτα και έφτασε σε 4-5 εργάσιμες σπίτι μου. Όλα πήγαν τέλεια.Ο/H geomos έγραψε:
Η άλλη λύση είναι να αγοράσω από το γνωστό κατάστημα του aliexpress που στέλνει με DHL αλλά με στάση στην Αγγλία ώστε να μην πληρώνεις τελωνείο. Βγαίνει και καλά η τιμή. Απλά δεν έχω ξαναψωνισει από Ali και φοβάμαι. Έχει κανείς εμπειρία? Είναι το alipay εξίσου αξιόπιστο με το PayPal?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε ένας φίλος μου, γρήγορα, ένα καινούριο κινητό, πάω ξανά στον κινέζο και αυτή την φορά ρωτάω για την διαθεσιμότητα του Redmi Note 3 Pro Gray, περνάν δύο μέρες δεν παίρνω απάντηση και το παραγγέλνω, με τις προτροπή του φίλου μου. Ο κινέζος δεν κουνιόταν για 4 μέρες μέχρι να του στείλω μήνυμα και να μου πεί οτι δεν το έχει διαθέσιμο τελικά και πως έχει μόνο το ασημένιο σε άλλη τιμή. Και ακολουθεί ένας χαμός, Επικοινωνία με aliexpress suport >>> Refund με αιτιολογία οτι δεν ήταν σε stock>> Ο κινέζος μου έλεγε άλλαξε την αιτία βάλε other reasons για να σου κάνω refund άμεσα και άλλες τέτοιες μ@@@@@. Αποτέλεσμα 10-12 μέρες πίσω η αγορά κινητού.
Τελικά το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall (αρκετά τσιμπημένα) και σε 2 μέρες το είχα στα χέρια μου.