Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Ο/H Stratos 123 έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Διάβασα αρκετά άρθρα αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι που ή τιμή τού presale είναι στα 230€ ενώ στα άρθρα υπολογίζεται γύρω στα 330$ .. Γιατί γίνεται αυτό;
-
Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα τις προάλλες μια Xiaomi Dashcam DVR από γνωστό κινέζικο μαγαζί(το διορθώνω γιατί δεν ήξερα οτι δεν πρέπει να γράφουμε ονόματα μαγαζιών) και μου την έστειλαν με Vanuatu Post !!!
Σας έχουν στείλει ποτέ με αυτή την εταιρεία ??? Από που την ξέθαψαν οι κινέζοι ???
Τσεκάρετε εδώ site vanuatupost.vu/ . -
Ναι, εμένα, μια χαρά είναι...κάνει και σχετικά γρήγορα
-
Καταρχάς λες € - $. Χρησιμοποίησε ένα νόμισμα, καλύτερα $. Δεύτερον, οι τιμές στα άρθρα είναι τιμές Κίνας, δηλαδή πιο χαμηλά από τις τιμές στα μαγαζιά (πρέπει να έχουν κάποιο κέρδος και αυτά). Τρίτον, 230€ είναι 259$. Επίσης μία τιμή σε presale δεν είναι πάντα η τελική. Διαμορφώνεται από την τιμή της εταιρείας όταν ανακοινωθεί επίσημα. Αυτό σημαίνει μπορεί να πάει πάνω (συνήθως), μπορεί και κάτω (ποτέ θα έλεγα). Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σουΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ναι, εμένα, μια χαρά είναι...κάνει και σχετικά γρήγορα
Στάλθηκε 21/09/16
Πάρα πολύ γρήγορα βασικά... -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επίσης μία τιμή σε presale δεν είναι πάντα η τελική.
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Γειά σε όλους. Συνήθως δεν γράφω αν και παρακολουθώ αλλά θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μου να προειδοποιήσω άλλα υποψήφια θύματα να μην αγοράσουν από το geekbuying.com. Πήραν τα χρήματα μου αλλά δεν έστειλαν τίποτα και αφού με ζάλισαν 5 μήνες με ψέμματα ότι θα υπάρξει refund σταμάτησαν εν τέλει να απαντούν κιόλας. Και ήμουν και αρκετά διαλλακτικός μαζί τους τους έδωσα άλλες δυό επιλογές πέραν του απευθείας refund. Είτε να μου στείλουν ένα άλλο κινητό παρόμοιας τιμής είτε να μου πιστώσουν account credit ώστε να πάρω κάποιο ή κάποια άλλα προιόντα. Σήμερα ξεκίνησα να κάνω reviews σε διάφορα δεθνή sites ενώ θεώρησα σκόπιμο να κάνω και αναρτήσεις σε ελληνικά φόρουμ ώστε να γλυτώσω και άλλους.
Tracking code: RF389415818SG
Μπορείτε να δείτε εδώ ότι δεν έφτασε ποτέ καν στην Ελλάδα τέτοιο πακέτο.
elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx
Επρεπε να το περιμένω ότι το tracking code ήταν fake γιατί σε κάποια international tracking sites εβγαζε ότι έφτασε στην Ελλάδα σε 3 μέρες κάτι που όλοι όσοι παραγγέλνουμε από Κίνα ξέρουμε ότι είναι αδύνατον με απλό ταχυδρομείο.
Έχω κάνει review εδώ: Geekbuying Reviews - Consumer Reviews of Geekbuying.com | SiteJabber και είδα δυο γραμμές παρακάτω ότι ένας Ισπανός είχε ακριβώς το ίδο θέμα.
Αποφύγετε αυτούς τους απατεώνες με οποιοδήποτε κόστος.
Ελπίζω να βοήθησα.. -
Ο/H sat έγραψε:
Ελπίζω να βοήθησα..
Κακός δεν έκανες Dispute στην Paypal να σου γυρίσουν τα χρήματα πίσω...προφανώς τώρα έχεις χάσει και την περίοδο έξι μηνών που δίνει η paypal για refund -
@sat παραγγελεία από Απρίλιο δεν παρελαβες μέχρι Ιούνιο και δεν έκανες Dispute?
Γιατί; Περίμενες να σε λυπηθούν ή σου στείλουν λεφτα όταν ποτε δεν τα ζήτησες;
Μη μου πεις τα ζήτησες σε email. Τα email είναι να χαμε να λέγαμε.
Το κατάστημα πολυ καλά έκανε και δεν σε πίστωσε. Κι εγώ να μουνα δεν θα σου επεστρεφα λεφτά.
Αν με στριμωχνες τότε ναι. Αλλά αφού ποτε δεν τους στριμωξες στη γωνια;
Ότι έγινε έγινε. Ξέχασε το και πάνε παρακάτω. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν είναι το τέλος του κόσμου για 100 ή 200€.
Τουλάχιστον να μάθεις από το λάθος σου για να μη σου ξανασυμβεί.
YΓ. Δεν ξέρω αν πέρασε η προθεσμία των 6 μηνων. Δοκίμασε να προσβάλεις την αγορα έστω και στο 90. Αν είναι εντός 6μηνου θα δικαιωθείς.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα