Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• @osalonikios
      Επειδη ειμουν και εγω τοτε στα τυχερα πακετα (ειχα παραγγηλει ενα meizu) αλλα απο αλλο καταστημα μπορω να κατακρινω το geek για το γεγονος οτι απο μονοι τους δεν τον προετρεψαν να κανει dispute.Απο εκει που εκανα την αγορα με το που φανηκε οτι δεν προχωραει η κατασταση και πριν συμπληρωθουν οι μερες που εγραφε το site με προετρεψαν να κανει dispute και οτι δεν θα αντικρουσουν τα λεγομενα μου στο paypal,οπως και εντελει εγινε.
      Θεωρω αθλια τη συμπεριφορα του geek ενω προφανως ηξερε οτι ειχαν χαθει τα δεματα να τραβαει τις μερες ωστε να ληξει η προθεσμια του paypal.Μπορει ο φιλος να μην ηξερε τα διαδικαστικα αλλα στην πραγματικοτητα τον εκλεψαν,επισης τα 100-200 ευρω για καποιον που παραγγελνει κινητο απο Κινα και δεν μπαινει σε ενα public να ψωνισει μπορει να ειναι ψιχουλα αλλα μπορει να ειναι και κοπος μηνων.
    • Μην πέσεις κι εσύ στο τρυπάκι αξιόπιστο και μη μαγαζί.
      Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Την δουλειά τους θέλουν να κάνουν και την δουλειά μας εμείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτω κάποιον στην άλλη ακρή του πλανήτη και μάλιστα έμπορο. Οι έμποροι είναι η χειρότερη φάρα.
      Όταν βρουν την ευκαιρία να σε δαγκώσουν θα το κάνουν. Αν σε βρουν ελαστικό θα σε ρημάξουν.
      Έτσι είναι τα πράγματα. Αλήθεια υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως η Σελίνα στο vickmall είναι ένα πρόσωπο;
      Εγώ είμαι 1000% σίγουρος πως είναι τουλάχιστον 10-15. Δεν είναι δυνατόν να είναι 24/7 πάνω από ένα netbook ή έστω PC και να απαντάει στις ορδές των μηνυμάτων που έρχονται.
      Το Geek είδε πως ο συμφορουμίτης μας τους μιλαγε με το σεις και με το σας και με τον ίδιο τρόπο κι αυτοί κέρδισαν σχεδον 6 μήνες. Και refund να κάνουν είχαν για 6 μήνες τα λεφτά του. Πήγαινε και πάρε δάνειο εσύ 200€ για 6 μήνες και δες πόσα θα πληρωσεις σε έξοδα και τόκους. Αυτοι το πήραν άτοκα και υπάρχει και περίπτωση απο τις ισοτιμίες να βγάλανε και κάποια γουαν παραπάνω.
      Mη θεωρείτε κανενα κατάστημα αξιόπιστο γιατι κανένα δεν είναι. Κι αν σε σένα το άλλο κατάστημα συμπεριφέρηθκε άψογα σε κάποιον άλλον δεν ήταν έτσι. Κι επειδη πιστευω έχω ψωνίσει από όλα (εκτός του yeso) πες μου πιο ήταν να σου πω.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • @sat στο trackchecker μου έβγαλε 157 ημέρες , άρα είσαι μέσα στις 180 ημέρες για dispute και claim στο PayPal, εκτός εάν πήρες ότι πήρες με presale και πέρασαν άλλοι δύο μήνες. Εγώ θα κοίταγα να σιγουρέψω πρώτα τα λεφτά μου, τα reviews πρώτων δεν μου δίνουν κάτι και δεύτερον δεν ξέρω ούτε θα το ψάξω ποιός έκανε την πατάτα, μάλλον ξέρω, κάποιοι υπαλλήλοι της singpost τότε. Πρωτεύοντα όμως ρόλο έχει να σιγουρέψω τα λεφτά μου. Εξ' ου και αγοράζω μόνο με PayPal ή μέσω της εγγύησης που παρέχει το Aliexpress.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

@osalonikios
      Προφανως και δεν με ενδιαφέρει αν η selina είναι Μπάμπης η χοτσιμινχ. Κατανοητό γιατί έχουν γυναικείο και σταθερό όνομα.
      Από vickmall ήταν η αγορά μου (η αποτυχημένη) αλλά και η αγορά του xiaomi. Το κατάστημα αν και σχετικά ακριβότερο το επέλεξα για ένα και μόνο λόγο, γιατί σαν απειρος ήθελα να έρθει με global rom και όχι με πειραγμενη multi.
      Πράγματι έτσι έγινε. Αν έγιναν όλα όπως τα περιγράφει ο συνφορουμιτης (κρατάω μια επιφύλαξη γιατί πολλά διαβάζουμε στα φορουμ) τότε απλά το geek του έκλεψε ένα σεβαστό ποσό.
      Ασχέτως με τα προηγούμενα παρήγγειλα και παρέλαβα ένα rn3pro international edition για λογαριασμό φίλου από το geek και προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος. Πιθανόν αν τότε ήταν διαθέσιμο και στο vickmall να έπαιρνα από εκεί λόγω προτερου εντιμου βίου.
    • Με κορόιδεψαν άσχημα μάγκες επειδή ήμουν καλόπιστος.
      Άνοιξα dispute και αυτοί με email μου είπαν ότι θα με αποζημιώσουν άμεσα αλλά θα πρέπει να κλείσει η υπόθεση για να αποζημιωθώ νωρίτερα.
      Έτσι το έκλεισα και μετά δεν ξανάνοιγε επειδή θεωρήθηκε λήξαν.

Απατεώνες κανονικοί είναι εγω πιστεύω ότι δεν έστειλαν τίποτα.
      Κι αυτό γιατί ενώ παρήγγειλα 16 Απρίλη μέχρι 26 δεν είδα να γίνεται ενημέρωση παραγγελίας με shiping information και τους έστειλα μήνυμα. Μόλις το έλαβαν μου είπαν ότι δεν είχε στοκ στο χρώμα που ζήτησα και θα μου στείλουν σε άλλο χρώμα αν θέλω. Πως γίνεται τους λέω να παραγγείλω κάτι που φαίνεται σε στοκ και 10 μέρες μετά να μην με έχετε ειδοποιήσει εσείς οι ίδιοι για την έλλειψη και να χρειάζεται να σας στείλω εγώ μήνυμα; Τέλως πάντων τους είπα στείλτε ότι χρώμα έχετε. Μετά μου εμφάνισαν αυτό το πιθανότατα fake tracking code στο οποίο φαίνεται να έχει φτάσει σε 3 μέρες Ελλάδα. Μούφα.

Να κάνω και μια ερώτηση από περιέργια. Πως γίνεται να χαθουν 15.000 πακέτα; Κάπου δεν πρέπει να πήγαν; Και να επέστρεψαν μετά στον αποστολέα; Περιέργο μου φαίνεται δεν μπορέι να εξαυλώθηκαν..
    • Έχασα δέμα κι εγώ...περίμενα 20 μέρες μπας και φανεί update στο tracking number αλλά όταν δεν...δεν χαρίστηκα πουθενά...στην πρώτη στραβή που φαίνεται ότι έχω δίκιο ενεργοποίηση paypal και άσε τους να λένε...όποιος και εάν είναι...΄κουμάντο στην τσέπη μου κάνει μόνο...η γυναίκα μου :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sat έγραψε:

χαθουν 15.000 πακέτα
      Βασικά εκλάπησαν εάν θυμάμαι καλά...όπως και να έχει όντως σε κορόιδεψαν κι τώρα κάνουν τους Κινέζους :(
    • Προσοχή δεν κλείνουμε ποτέ dispute και claim χωρίς να παραλλάβουμε, εάν κλείσουμε εμείς dispute δεν ξαναανοίγει για κανένα λόγω.

proud member of xiaomi miui gr
    • @sat Δεν τρέχει τίποτα.
      Ότι έγινε έγινε. Ξέχασε το και μη χαλας τζάμπα τη διαθεση σου.
      @geomos Από vickmall είχα παραγγείλει ένα Laude των 100€ και μου έστειλαν ένα Laude των 50-60€. Μοντέλα δε θυμαμαι γιατί έχει 2 χρόνια. Μου την έφεραν κανονικότατα κι επειδή δεν μπορουσα να αποδειξω στο paypal τα γεγονότα την έφαγα κανονικότατα.

Εσύ θα ξαναέδινες 1€ στο vickmall?
      Είπα στην Selina - Μπαμπη όπως λες πως τα μερικες δεκάδες $ που μου έφαγαν θα τα πληρώσουν στο πολλαπλάσιο γιατί ούτε εγώ πρόκειται να ξαναπάρω κάτι από κει αλλά θα απονθαρύνω και όσους ξέρω. Αν πααγγειλω θα μου ξανακάνουν λαμογια 99.9% όχι αλλά δεν τους γουστάρω εγώ πλέον.

Φυσικά εσύ εισαι ικανοποιημένος και έχεις κάθε λόγο να ξαναπαραγγειλεις απο κει. Παντως και σε σένα μπορει να κάνουν λαμογιά όπως έκαναν και σε κάποιον εδώ με ένα redmi note 3 pro.

Even dead i will fight.
    • Εγώ την έννατη ημέρα άνοιξα dispute στο εν λόγω κατάστημα την δέκατη claim διότι δεν έστελναν tracking σε κινητό σε stock και σε δύο ώρες είχα tracking number. Τώρα είναι σε στάδιο arrived at destinnation country , ελτα ακόμα δεν έχει παραλάβει αλλά το dispute δεν το αποσείρω, τα Κινεζάκια με το asap, την ίδια σχολή έβγαλαν όλα τους.

proud member of xiaomi miui gr
    • Διαφήμιση
    • Με κορόιδεψαν κανονικά για αυτό θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω κάποιους άλλους.
      ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο μη κλείσετε υπόθεση στην PayPal βασιζόμενοι σε υποσχέσεις.