Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Εγώ γιατί εχω την εντύπωση ότι είναι μονο για την τοπική αγορά?
      Οσω για τις τιμές είναι τιμές mi.com mainland China,κοινός χώμα.
      Μακάρι να μπορούσαμε να ψωνίσουμε κατευθείαν απο την Xiaomi. :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Για Κίνα υπάρχει και το tabao, που είναι το κινέζικο ebay, με πολύ καλές τιμές ξέρω, αλλά δεν είναι για εμάς. Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη, κοιτάτε καλύτερα τα μαγαζιά που ξέρουμε. Τώρα εάν έχεις γνωστό που πάει Κίνα, τότε πάρτο και από το κατάστημα της Mi
    • Διαφήμιση
    • Ο/H komatoza έγραψε:

Παιδιά μία άκυρη ερώτηση το geekbuying δίνει πόντους με τις αγορές?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν δίνει.
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Για Κίνα υπάρχει και το tabao, που είναι το κινέζικο ebay, με πολύ καλές τιμές ξέρω, αλλά δεν είναι για εμάς. Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη, κοιτάτε καλύτερα τα μαγαζιά που ξέρουμε. Τώρα εάν έχεις γνωστό που πάει Κίνα, τότε πάρτο και από το κατάστημα της Mi
      Έχω φίλο μου που δουλεύει Κίνα σαν καθηγητής σε Πανεπιστήμιο (στα Αγγλικά φυσικά) και έρχεται 2 φορές το χρόνο (Κινέζικη Πρωτοχρονιά και Καλοκαίρι).

Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκει μαγαζιά Mi. Είναι όλα στιλ Γερμανός. Και οι τιμές τους δεν είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που αγοράζουμε εμείς.

Επίσης που μίλησε με τους μαθητές του αλλά και άλλους καθηγητές δεν φαίνεται να γνωρίζουν κάποιο μαγαζί που να έχει όντως μεγάλη διαφορά τιμών, εκτός από αυτό που σας έδειξα.
    • Εμένα πάντως μου έδωσε πόντους, στα νεύρα μου που έστειλε το τηλ. μετά από δέκα ημέρες αφού τους είχα πάει dispute-claim, εμπλοκή. Σε κινητό που είχε σε stock.

Proud member of xiaomi-miui.gr
    • Ο/H caeser έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GEAR-WORST DOT COM
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Wireless Bluetooth 4.0 Speaker, Bluetooth 4.0 Speaker, Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone, Bluetooth Stand Holder for Car
      Την ημερομηνία αγοράς: 20-9-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ εμφανισιακά και πολύ πρόχειρο πακέτο, ΔΕΝ ήταν καν πακέτο, αλλά ένας απλός φάκελος με μικρές φυσαλλίδες αέρα που περιείχε τα 4 διαφορετικά προϊόντα. Το χειρότερο όμως απ'όλα είναι ότι οι δύο συσκευασίες μέσα στο φάκελο, ήταν ΑΝΟΙΧΤΕΣ!!! Το ένα απο τα δύο (το Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone) ήταν εμφανώς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, αφου και βρώμικο ήταν και τα περιεχόμενά του ήταν "στριμωγμένα" κακήν-κακώς μέσα στο ανοιχτό (χωρίς ζελατίνα) πακέτο του! Το ένα ηχείο (Wireless Bluetooth 4.0 Speaker), ήρθε επίσης χωρίς ζελατίνα και με εμφανώς ανοιχτό κουτί συσκευασίας απο πριν...
      Τα άλλα δύο προϊόντα ήρθαν κανονικά σε σφραγισμένα κουτιά!
      Οι άνθρωποι πια έχουν γίνει τελείως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Δεν έχω καν το κουράγιο να ασχοληθώ μαζί τους και να κάνω dispute στο PayPal (αν και θα τους άξιζε!!) για μεταχειρισμένα προϊόντα ή να τους γράψω παράπονα κ.λ.π.! Αν σας ρωτήσουν τα παιδιά σας, "τι σημαίνει έλλειψη συνείδησης, επαγγελματικότητας και σεβασμού προς το πελάτη?" να τους δείξετε το συγκεκριμένο κινεζοκατάστημα! Απλά ήταν η τελευταία φορά που πήραν χρήματα απο μένα...οι "πανυγηριτζήδες"!!

EDIT (3 μέρες μετά): Τελικά το ηχείο που ήρθε ανοιχτό, παρουσιάζει ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και κάνει πολλές και συχνές διακοπές και παραμορφώσεις! Το δοκίμασα με πολλά διαφορετικά MP3s και με τα ίδια MP3s το άλλο ηχείο (το σφραγισμένο) έπαιζε τέλεια! Είναι, πλέον εμφανές ότι μου έστειλαν κάποια επιστροφή πελάτη! Η απόλυτη επιβεβαίωση ότι οι άνθρωποι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Πρέπει να τους καταγγείλεις στο Paypal και να τους το στείλεις πίσω να σου στείλουν καινούργιο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GEAR-WORST DOT COM
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Wireless Bluetooth 4.0 Speaker, Bluetooth 4.0 Speaker, Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone, Bluetooth Stand Holder for Car
      Την ημερομηνία αγοράς: 20-9-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ εμφανισιακά και πολύ πρόχειρο πακέτο, ΔΕΝ ήταν καν πακέτο, αλλά ένας απλός φάκελος με μικρές φυσαλλίδες αέρα που περιείχε τα 4 διαφορετικά προϊόντα. Το χειρότερο όμως απ'όλα είναι ότι οι δύο συσκευασίες μέσα στο φάκελο, ήταν ΑΝΟΙΧΤΕΣ!!! Το ένα απο τα δύο (το Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone) ήταν εμφανώς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, αφου και βρώμικο ήταν και τα περιεχόμενά του ήταν "στριμωγμένα" κακήν-κακώς μέσα στο ανοιχτό (χωρίς ζελατίνα) πακέτο του! Το ένα ηχείο (Wireless Bluetooth 4.0 Speaker), ήρθε επίσης χωρίς ζελατίνα και με εμφανώς ανοιχτό κουτί συσκευασίας απο πριν...
      Τα άλλα δύο προϊόντα ήρθαν κανονικά σε σφραγισμένα κουτιά!
      Οι άνθρωποι πια έχουν γίνει τελείως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Δεν έχω καν το κουράγιο να ασχοληθώ μαζί τους και να κάνω dispute στο PayPal (αν και θα τους άξιζε!!) για μεταχειρισμένα προϊόντα ή να τους γράψω παράπονα κ.λ.π.! Αν σας ρωτήσουν τα παιδιά σας, "τι σημαίνει έλλειψη συνείδησης, επαγγελματικότητας και σεβασμού προς το πελάτη?" να τους δείξετε το συγκεκριμένο κινεζοκατάστημα! Απλά ήταν η τελευταία φορά που πήραν χρήματα απο μένα...οι "πανυγηριτζήδες"!!

EDIT (3 μέρες μετά): Τελικά το ηχείο που ήρθε ανοιχτό, παρουσιάζει ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και κάνει πολλές και συχνές διακοπές και παραμορφώσεις! Το δοκίμασα με πολλά διαφορετικά MP3s και με τα ίδια MP3s το άλλο ηχείο (το σφραγισμένο) έπαιζε τέλεια! Είναι, πλέον εμφανές ότι μου έστειλαν κάποια επιστροφή πελάτη! Η απόλυτη επιβεβαίωση ότι οι άνθρωποι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Και εμένα απο το ίδιο κατάστημα μου στείλανε το Πάσχα ακουστικά που δεν δουλέψανε ποτέ. Οταν έκανα παράπονο μου είπανε ότι τα τσεκάρανε για την καλή τους λειτουργία και ήταν "οκ" όταν φύγανε απο εκεί. Ήταν ομως φθηνά και δεν τα έστειλα πίσω. Δεν με αποζημίωσαν ποτέ φυσικά. :(
    • Κοπέλες λίγο τα Quotes σας μόνο

Γνωρίζω ότι ο @caeser είναι ακαταμάχητος αλλά κρατηθείτε λίγο
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Γνωρίζω ότι ο @caeser είναι ακαταμάχητος
      Με τέτοια "σεντόνια"....ποιος Caeser... νέο του nick είναι Καλλιγούλας Χυτήρογλου....
    • Είναι ίσως η πρώτη φορά που διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως, διαγωνίως και πλαγίως με τον αγαπητό Καίσαρα... (festiveparty)
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Γνωρίζω ότι ο @caeser είναι ακαταμάχητος
      Με τέτοια "σεντόνια"....ποιος Caeser... νέο του nick είναι Καλλιγούλας Χυτήρογλου....
      Κύριε ..."Δον Βίτο Αντολίνι Κορλεόνε" (aka "ο νονός") σε περίπτωση διαμαρτυρίας, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για την "ονομασία" που μου απέδωσες...
      Εγώ παραμένω στην αρχαιότητα και ..."νίπτω τα χείρας μου για ό,τι ήθελε συμβεί"!