Εγχειρίδιο θα βρεις εδώΟ/H PERSEUS έγραψε:
Γενικό Εγχειρίδιο Χρήσης Xiaomi Smartphone - MIUI (User Guide) - Αγγλικά
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγχειρίδιο θα βρεις εδώΟ/H PERSEUS έγραψε:
Και εγώ προτείνω paypal, λόγω της ασφάλειας των συναλλαγών, της εγγυημένης επιστροφής χρημάτων σε περιπτώσεις αγορών που πήγαν στραβά π.χ. χαλασμένο κατά την παράδοση προϊόν κλπ, καθώς και λόγω των 12 επιστροφών των ταχυδρομικών εξόδων το χρόνο!Ο/H mikefr έγραψε:
Θελω να παραγγειλω την action cam xiaomi yi και εχω μονο καρτα αναληψεως της εθνικης και της Πειραιως,μπορει να γινει ?και απο που ?ή μηπως πρεπει να γινει μεσω paypal ? μηδενικη εμπειρια δυστυχως απο ιντερνετικες συναλλαγες με εξωτερικο
Paypal φιλε μου και συνδεσε και τις 2 καρτες αν θες. Προσωπικα έχω βαλει Πειραιως και για την ωρα δεν κοβει τις πληρωμες. Κοιτα και εδω για τα υπολοιπα...Ο/H mikefr έγραψε:
Θελω να παραγγειλω την action cam xiaomi yi και εχω μονο καρτα αναληψεως της εθνικης και της Πειραιως,μπορει να γινει ?και απο που ?ή μηπως πρεπει να γινει μεσω paypal ? μηδενικη εμπειρια δυστυχως απο ιντερνετικες συναλλαγες με εξωτερικο
καλή η revolut αλλά αργή. Περιμένεις καμια βδομαδα για φόρτωμα. Ασε που απο οτι εχω δει δε χρειαζεται πια. Η Πειραιως που εχω συνδέσει στην paypal, μεχρι στιγμής πληρώνει κανονικά δεν τα κόβει οπως παλιά.Ο/H soulg έγραψε:
οπα... τι ειναι αυτο?Ο/H kok8 έγραψε:
καθώς και λόγω των 12 επιστροφών των ταχυδρομικών εξόδων το χρόνο!
Εννοείς την κάρτα αναλήψεων της Πειραιώς; Παλαιότερα που την είχα δοκιμάσει δεν μου ενέκρινε αγορές από εξωτερικό και την έβγαλα από το paypal. Άλλαξε κάτι;Ο/H divo έγραψε:
καλή η revolut αλλά αργή. Περιμένεις καμια βδομαδα για φόρτωμα. Ασε που απο οτι εχω δει δε χρειαζεται πια. Η Πειραιως που εχω συνδέσει στην paypal, μεχρι στιγμής πληρώνει κανονικά δεν τα κόβει οπως παλιά.Ο/H soulg έγραψε:
![]()
Πέρασε και αυτό απο το μυαλό μου,ευχαριστώ για την επιβεβαίωση..Ο/H maddoctor έγραψε:
@PERSEUS σε όλα τα xiaomi θα βρεις ένα εγχειρίδιο στα κινέζικα μόνο. Δεν προβλέπεται κανονικά διάθεση εκτός κίνας και γι'αυτό δεν υπάρχει εγχειρίδιο σε άλλη γλώσσα.
Ευχαριστώ πολύ!Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Εγχειρίδιο θα βρεις εδώΓενικό Εγχειρίδιο Χρήσης Xiaomi Smartphone - MIUI (User Guide) - ΑγγλικάΟ/H PERSEUS έγραψε: